h.g canımm valla benim zaten düzensiz onun için bilmiyorumselam kızlar ben geldim nasılsınız...
kayracım adet oldum zaten canım peki benim adetlerim ne zaman düzene gircek mesela ben bidaki ayda bugunmu adet olcam :26:
ebrarım ben ayetel kürsileri okuyamadan adet oldum cok özür dilerim canım inan adet olcamı bilsem hemen okurdum...öpüyorum seni cok...
,perhn,KAYRAM29,pelin67,kardelenbhr,zeynepkaygin,elixsir,derdanur,
merhaba kizlar:80::80::80::80:
kayrammm kıssss eşin korunduyna nasıl olcak acaba öbür aydanmı bişikler kaldııııııı testmi yapsan acabaaaaa ayy merak ettim şimdikkk
elıksır kardelen zeynepcım merhaba sızlere de
kardelensım tupunun bırı kapalı olan sendın degılmı doktor bununla ılgılı sana bırsey soledımı canım yaaaa bıde sen ne tedavısı goruyodun kusura bakma ama unuttum canım yaaaa
,perhn,KAYRAM29,pelin67,kardelenbhr,zeynepkaygin,elixsir,derdanur,
h.g canımm valla benim zaten düzensiz onun için bilmiyorum
h.g canım nasılsıınn
canım mrb benim tek tüpüm kapalıyken 2 defa dış gebelik yaşadım sonunda kapalı tüpümü aldırdım hayırdır niye sordun
iyiyim canim cok sukur ya sen nasilsin?? bugun kayinvalidemler gidiyor,simdi gezmeye ciktilar da,bir taraftan yemek yapiyorum,bir size bakayim dedim
hoşgeldin garippp neden böyle nic kullandın kızz üzülüyorum ben böle nick lereeeee
mrb canım nasılsın bakalım ben gün sayıyorum 1 gün kaldı ama hastalancam heralde bazen belime ağrılar giriyo
hoşgeldin canım nasılsın...,perhn,KAYRAM29,pelin67,kardelenbhr,zeynepkaygin,elixsir,derdanur,
tamam canım cok sagol bilgi verdigin icin tatlım...canım bıraz toparlanması gerekıyodur canım metabolızmanın dımı evet dıger ay bugune gore hesaplaman gerekıyo canım
h.g canımm valla benim zaten düzensiz onun için bilmiyorum
h.g canım nasılsıınn
aaa siz birlikte yasamıyormuydıunuzz
kolay gelsin cnm
canım benım de kapalı yaaaa ondan sordummm gercı benım cıft rahım zaten dert bı tane degıl yanıı gercı ben bı kere hamıle kaldım ama onun dısında klomenı neden kullanıyordun sen
hoşgeldin canım nasılsın...
hosbulduk pelincim,iyiyim cok sukur ya sen nasilsin???:26:
hosbulduk canim,ne bileyim canim ya,garip deyilmiyiz su yalan dunyada,ben yurt disinda yasiyorum canim,hem ondan hemde bebegim olmadigi icin galiba
iyiyim canim ya sen nasilsin?insallah hastalanmaz mujdeli haber alirsin canim benim
iyiyim canim cok sukur ya sen nasilsin?? bugun kayinvalidemler gidiyor,simdi gezmeye ciktilar da,bir taraftan yemek yapiyorum,bir size bakayim dedim
idare ediyorum işte inşallah hastalanmam
hoşgeldin canım nasılsın...
hosbulduk pelincim,iyiyim cok sukur ya sen nasilsin???:26:
bende iyiyim canım sagol... adet oldum ama şimdi karasız kaldım adetim bitince korunmayı bıraksammı yoksa biraz daha korunsammı aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?