bende varım bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84:
hımmmmmmmmmmbirazdan cıkarım zaten kocişiiim gelicek
hımmmmmmmmmm
hemenmi gideceksin
yok hemen değil ama az kaldı gelmesinee bende netten farklı desenleri izliyorum cokk hoşuma gidiyor bu diziii
bende bırakmıyorum canım,merak etme,sadece öyle düşündüğümü yazdım.kardelen52 23 cnm haklsıın topıgın eskı havası kalmadı ama olsun yıne hep beraberız rabbım hepımızın yüzünü güldürür ınsallah
ben bırakamam burayı ebusum derınım sızlerle kurduk çünkü cok büyük hayallerle hamıs kalcam ben burda ınsallah hep beraber
canım ya çok sevindim hadi hayırlı olsun peki transferin nezaman dua işini yapıcaktık
haber ver mutlaka bana canım
beni unutmuşsun ama olsun olabiliyo sonuçta sitem değil maksadım yanlış anlama
demek oldun adet hakkında hayırlısı buymuş inşallah buay gelir meleğin canım
yani doğru düşünmüşsün gerek yok böyle şeylere kuzum
eşim daha iyi çok şükür sen nasılsın?
belfıtığımı çok zor inşallah değildir canım iltihap içinde maydonoz suyu süper devam et içmeye şifa olsun inşallah
ben sıcaklığın kalmadığına inanmıyorum canım hernekadar kopmalar olsada biz arkadaşız hatta arkadaşlıktan öte oldu benim için .zaman zaman tatsızlık olsada bunlar gelip geçerben inanıyorumki dostluk bugünleri unutturacak
valla karşılaşamadık bugün kaçkez niyetlendim aramaya ama hep bişey çıktı merak eetmiştim ama misafirin varmış neyse daha sonra görüşürüz öpüyorum seni
seydam canım nasıl oldun daha iyisin inşallah dualarımdasın bitanem
allahım sabrını artırsın
canım benim kıyamam ya tahmin ediyorum ama şuna inanki herşey çok güzel olucak
bu ameliyat sizi bebişinize götürücek inşallah
allahım şifa versin eşine inşallah çok başarılı geçer ameliyat dualarımdasın kuzum
saol kuzum nasipse hepbirlikte olucaz bugünler gelip geçicek kalıcı olan dostluğumuz olcak inşallah
bende hiçbirinizi bırakmak istemiyorum hatta şuanda bebek fikrini düşünmesem bile burdayım çünkü hepinizi çok seviyorum
canoya yıukardada yazdım uyuyakalmışız kalktım koştum buraya ama kaçırdım
demek arabalara baktınız hadi hayırlısı canom eşininde gönlünü yapmışsın iyi olmuş
cano herzaman beraberiz 2 yıldır öyleydi bundan sonrada öyle olucak nasipse
ALLAHIM hepimizin gönlüne göre versin canım
deryam saol kuzum daha iyi eşim
duayıda okudum yazmışsın evet gördüm kuzum hatta ekledim ağzına yüreğine sağlık bitanem
iyi akşamlar herkese gerçi kimsecikler yok ama neyse
PELİNİM adet olmuşsun hayırlısı olsun tatlım duayı ben okurum yerine sorun değil canım .sende galiba korunmuycaksın inşallah hemen gelir minişin.
GARİPCİM kaygana gidiyomuş göxzünaydın diyim sana
DERYAM hamişlik belirtisimi var kuzum hayırdır ya belkimde oldu eşine güvenmesen iyi edersinbuarada belin nasıl oldu canım?
KARDELOŞUM demek öyle düşünüyosun peki sağlık olsun ben öyle hissetmiyorum ama sen hissediyosan saygı duyarım .
KARDELENBHR inşallah adetin gelmez canım bebişin seninledir
ebrarım cok sagol canım allah razı olsun yerime okuycan icin ...amin canım inş fazla bekletmez beni bebişim hayırlısıyla...
pelinim önemli değil kuzum dağıttım zaten ben mirandanın okuyamadığını okuyacağım ALLAHIM kabul etsin inşallah
buarada kusura bakma arkadaştayım çıkmam gerek öpüyorum seni kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?