benim bi arkadasım eczane actı yenı ama daha rastlayıp soramadım en yakın zamanda ona da soracagım ama sen nıye bu kadar ısrar ettın kuzu yaaaa ovıtrelleyı neden ıstemıyosuniyiyimm canım bendee napimm iştenn geldimmm yorgunummmm hemide çokk nettenn şu igneyi araştırıyodum pregnyl amaa yok yok elixsirim yarın ordaki ecz bakıcakk inşallahh buluruzz
canım zaten caba sarfetmeyle olmuyo ıste bakalım bızım de bı kısmetımız var elbet bı gun gelecek kucagımıza ınsallahinşallah hamilesindir.
hoş geldin
iyiyim canım hamdolsun,bende herhangi bir çaba ve ümit olmadığı için bekliyorum işte,bakalım kısmetinin geldiği ay hiç farketmeden çaba sarfederiz heralde.
cicim,neden dr un ısrala pregny yazıyo,ovitrelle de aynı işlevi görüyo,onu kullansan daha kolay bulursun ya.
canım hosgeldın gıttı dımı esın yarın kacta amelıyatı hemen cıkaracaklarmıderınım pelınım sagolun canlarım
cicim,neden dr un ısrala pregny yazıyo,ovitrelle de aynı işlevi görüyo,onu kullansan daha kolay bulursun ya.
slm canlarrrrrrrrrrr
nasılsınız
# KAYRAM29
# ademilehatice
# ugurboncugum
# kardelen5233
# CİCİ35
# GulsahS
merhaba kizlar:80::80::80:
çok sagol tugcem ınsallahiyi akşamlar kızlar...kalamıcam fazla.... umarım herkes iyidir... boncuğum eşin yarın ameliyat olaaktı şimdiden ameliyatın hayırlara vesile olmasını bebene kavuşmanı sağlamasını diliyorum arkadaşım.....şimdiden geçmiş olsun....
merhaba canım hosgeldın gonderdın kayganayı rahatsın
iyi akşamlar kızlar...kalamıcam fazla.... umarım herkes iyidir... boncuğum eşin yarın ameliyat olaaktı şimdiden ameliyatın hayırlara vesile olmasını bebene kavuşmanı sağlamasını diliyorum arkadaşım.....şimdiden geçmiş olsun....
ıyıyız canım osgeldın sen nasılsın
# KAYRAM29
# ademilehatice
# ugurboncugum
# kardelen5233
# CİCİ35
# GulsahS
merhaba kizlar:80::80::80:
selam canım,hoş geldin.
hayırlı olsun eviniz.
minik kuş ta iyiymiş,maşallah.
hş buldum cnm bende iyiyim allaha şükür
hoşgeldin cnmm
hosbulduk canim,heee yaa gönderdim,sorma canim yaa ustumden tonlarca yuk kalkti sankiii,öyle hafifledim kii sorma
selam canım,hoş geldin.
hayırlı olsun eviniz.
minik kuş ta iyiymiş,maşallah.
geçmiş olsun cnm senin adına sevindim
ne kötü gelinler olduk dimiiiiiiiiiiii
kaynananın arkasından bi göbek atmadığımız kaldı heeee
ugurboncugum,canim allah yardimciniz olsun insallah kolaylikla atlatirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?