Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyimm canım bendee napimm iştenn geldimmm yorgunummmm hemide çokk nettenn şu igneyi araştırıyodum pregnyl amaa yok yok elixsirim yarın ordaki ecz bakıcakk inşallahh buluruzz
benim bi arkadasım eczane actı yenı ama daha rastlayıp soramadım en yakın zamanda ona da soracagım ama sen nıye bu kadar ısrar ettın kuzu yaaaa ovıtrelleyı neden ıstemıyosun

canım zaten caba sarfetmeyle olmuyo ıste bakalım bızım de bı kısmetımız var elbet bı gun gelecek kucagımıza ınsallah
derınım pelınım sagolun canlarım
canım hosgeldın gıttı dımı esın yarın kacta amelıyatı hemen cıkaracaklarmı

cicim,neden dr un ısrala pregny yazıyo,ovitrelle de aynı işlevi görüyo,onu kullansan daha kolay bulursun ya.

canım zaten gecen ay başladık gecen ay söledi aslında ilk ay dogal denemek istiyorum dediii onun içinn bende şimdi ya istersee diyorumm ılmadıı ovitrelle kullanırım

# KAYRAM29
# ademilehatice
# ugurboncugum
# kardelen5233
# CİCİ35
# GulsahS

merhaba kizlar:80::80::80:

iyi akşamlar kızlar...kalamıcam fazla.... umarım herkes iyidir... boncuğum eşin yarın ameliyat olaaktı şimdiden ameliyatın hayırlara vesile olmasını bebene kavuşmanı sağlamasını diliyorum arkadaşım..... şimdiden geçmiş olsun....

çok sagol tugcem ınsallah sanada ıyıaksamlar

selam canım,hoş geldin.
hayırlı olsun eviniz.
minik kuş ta iyiymiş,maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…