hoşbulduk cnm
yrn büyük ıhtımalle sabah olcak bende erkenden hastaneye gıtcem
hosbulduk canim,nasilsin iyisin insallah:26:
sagol canim yaa,hee valla kötu gelin olduk,siiiis caktirma ben bugun göbek attim bileeee
yok canım,neden küs olalım senlekardelencimmmmmmmmm
nasılsın küsmüsün kızzzzz bana hiç slm sabah vermion bana
Allah a şükür iyi teyzesi.... daha iyi evler senin olsun inşallah canım....
Allah a şükür iyi teyzesi.... daha iyi evler senin olsun inşallah canım....
sagol cnm ınsallahsenınde gözün aydın kaynanatör gıtmıs
şimdiden çok geçmiş olsun cnm kakkınızda hayılısı olsun inşşş kavuşursun meleğine
bende iyiyim cnm saolasın bitanem
yok canım,neden küs olalım senle
pek karşılaşamıyoz sadece.
hım sen öle diyosan öle olsun cnm benim iyisin inşşşşşşşşş
cnm benim sen gerçekten çok mutlu olmuşsun heeeee kızzzzzzz ayıp tamam
kizlar bugun esim sperm testi oldu,sonuclar yarin belli olacak:26::26::26::26:hayirlisi artik.
bu arada,kadin doktoru adetimin 5.gunu gelmemi istedi hormon testi icinmis sanirim.ama benim adetten hala bir haber yokk:26::26::26::26:
cok duzensiz adetimm:18:
öyle canım,öyle,çokta yorgunum,tam bir haftadır yatılı misafirim var,biri gitti diğerleri geldi,sadece evdede durmuyoz,dışarılarada gidince ben iki kat yoruluyorum.yok canım,neden küs olalım senle
pek karşılaşamıyoz sadece.
hım sen öle diyosan öle olsun cnm benim iyisin inşşşşşşşşş
hem bu ay misafirlerden fırsatta olmadı bazı şeylere,bu ay tık yok.
hamile olmuş olmayasın,bi test yapsaydın ya.kizlar bugun esim sperm testi oldu,sonuclar yarin belli olacak:26::26::26::26:hayirlisi artik.
bu arada,kadin doktoru adetimin 5.gunu gelmemi istedi hormon testi icinmis sanirim.ama benim adetten hala bir haber yokk:26::26::26::26:
cok duzensiz adetimm:18:
kizma haticecim,iki keyif surelim dedik izin vermedin heeeesaka yapeyrum sizee daaaa sustum
inşş iyi çıkar eşinin sonuçları hyırlı olsun tedavin cnm benim
öyle canım,öyle,çokta yorgunum,tam bir haftadır yatılı misafirim var,biri gitti diğerleri geldi,sadece evdede durmuyoz,dışarılarada gidince ben iki kat yoruluyorum.
hım cnm anladım gerçekten yatılı misafir çok zor oluo ama keyiflide olur cnm benim neyse
bidahaki aya inşşşşşşşşşş cnm üzme endini nolur
öyle canım,öyle,çokta yorgunum,tam bir haftadır yatılı misafirim var,biri gitti diğerleri geldi,sadece evdede durmuyoz,dışarılarada gidince ben iki kat yoruluyorum.
hamile olmuş olmayasın,bi test yapsaydın ya.
2 yildir her yapisim beni uzduartik yapmak istemiyorum acikcasi,her ümitlenip test yaptigimda sonrasi adetimin gelmesi oldu malesef
insallah canim,biz daha yeni basladik tedaviye,ilk olarakta doktor benden hormon testi,esimden de sperm testi istedi,rabbim yardimcimiz olsun insallah
inşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
allah razi olsun canim benim,dilerim rabbim bu 2011 de hepimize annelik duygularini saglikli evlatlarla tattirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?