Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sagol cnm ınsallahsenınde gözün aydın kaynanatör gıtmıs

sagol canim,yaa gittiler evet,havaalaninda bir agladi kii,yuregim yandi yaa ne de olsa annee,ne aziz bir duygu annelik,rabbim hepimizede nasip eder insallah

şimdiden çok geçmiş olsun cnm kakkınızda hayılısı olsun inşşş kavuşursun meleğine

bende iyiyim cnm saolasın bitanem

allah iyilik versin canim

sagol hatıcem allah razı olsun hepınızden cevremden görmedıgım ıyı dıleklerı sızden gördüm hepınız cok ıyısınız ınsallah hep beraber verırız müjdelerı en kısa zamanda

kizlar bugun esim sperm testi oldu,sonuclar yarin belli olacak:26::26::26::26:hayirlisi artik.

bu arada,kadin doktoru adetimin 5.gunu gelmemi istedi hormon testi icinmis sanirim.ama benim adetten hala bir haber yokk:26::26::26::26:

cok duzensiz adetimm:18:

inşş iyi çıkar eşinin sonuçları hyırlı olsun tedavin cnm benim

insallah canim,biz daha yeni basladik tedaviye,ilk olarakta doktor benden hormon testi,esimden de sperm testi istedi,rabbim yardimcimiz olsun insallah

inşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

allah razi olsun canim benim,dilerim rabbim bu 2011 de hepimize annelik duygularini saglikli evlatlarla tattirsin insallah

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
cnm bütün dileğimiz isteğimiz arzumuzbu hepimiz kavuşuruz daha fazla bakltmez rabbim bizi
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…