inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
cnm bütün dileğimiz isteğimiz arzumuzbu hepimiz kavuşuruz daha fazla bakltmez rabbim bizi
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canlarım hepinizi çok ama çok seviyorum bütün dualarım dileklerim sizlerle canlarım
allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hadi gözün aydın cnmevet canim az önce ugurladik kayninvalidemleri:92::92::92::92::87::87::87::87: niiii kadan kötu bir gelinem demiiiii kaynanam gitti diyee oyun oynuyom
ayy cok pahalıymısss bana da lakoskopiyle alınmassa hstrskopiyle alırım kistini demişti:18:kızlar yaa.az önce histeroskopi fiyatlarını inceliyim dedim neye ugradıgımı şaşırdım...sigorta olsa bile 1.000-3.000 arası fiyat veriyolarmış ay bu ne yaa...tüp yaptırsam daha iyi...zaten karar almıştım eşim askere gidip gelmeden klomendir başka bişeydir kullanmıcaktım tedavi olmayacaktım..sadece histeroskopiyle perde varmı yokmu onu ögrenirim diyodum o da yattıçok pahalı yaptıramam şuanda..amannn boşverdim iyice yaa.varsa var napim..eşim hayırlısıyla gitsin gelsin de o zaman ne gerekirse bakarız...şimdilik arada kontrole giderim kist falan olmasın diye o kadar...
hadi inş cnmm aramıza h.gSelamlar,
bi kaç gündür forumunuzu dısardan takip ediyordum bugün de üye oldum, bu baslıgı secmemdeki sebep , 1,5 yıldır evliyim ve 6 aydır da cocuk yapmaya calısıyoruz :) ama olmuyor . bu ay dr a gittim gittigim günde yumurtlama günümmüş 2 gün sonra catlar dedi dr o sırada hamile kalırsınız dedi, bakalım sat 13 aralık az kaldı ama sanki regl belirtileri var suan kısmet ...
cnm bende hormon testi yaptırdım adetimin 3. gümü fshm yüksek cıkmıstı:18:kizlar bugun esim sperm testi oldu,sonuclar yarin belli olacak:26::26::26::26:hayirlisi artik.
bu arada,kadin doktoru adetimin 5.gunu gelmemi istedi hormon testi icinmis sanirim.ama benim adetten hala bir haber yokk:26::26::26::26:
cok duzensiz adetimm:18:
pelin67+ elaezel+ kardelen5233 ugurboncugum+
selam kıslar nasılsınız ben geldinm
bende yeni geldim canım şimdi gördüm mesajını hoşgeldin nasılsın...
h.g cnm ne bilim san kim görmezden geliniyorum
kızlar netten hem unutulmazı izliyorum hemde sizle yazışıyorum ama kımse yazmıyo neden acaba
kızlar nasılsınız .......... ne var ne yok herkees iyidir İNŞALLAH........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?