ya eşimin işi vardı iki dakika onunla ilgilendim geç kaldım
ALEYNAM VE PELİNİM güle güle iyi geceler
ELACIM çok saol canım allah razı olsun buarada alınma canım işim çıktığı için yazamadım
kardelenim saol canım ağzına yüreğine sağlık
DERİNİM canom inşallah ya hepimize anne diyecek evlatlar nasip etsin güzel mevlam
ay ben o diziyi hiç sevemedim canım yaa.Bi hanımın çiftliğini izliyorum şu an
Elaezelim canım okudun inşallah yazdığımı eğer 20 tane okuduysan bi 10 tane daha okuyuver olurmu canım
gülüm hoşgeldin nasılsın canım
kızlar ya kk çok yavaşladı zor yolluyom..hem uykumda geldi..hadi ben kaçıyom.Allaha emanet olun...iyi geceler...ebrarım,kardelenim,elacım diger kıslar hoşçakalın öpüyorum
ebrarcım zaten önce görmüştüm yazını merak etme 30 tana okudumarkadaşlarım kendinize iyi bakın demiştim zaten eşimin elinden zor aldım şimdide istiyo neyse yarın bol bol konusuruz işallah
cano inanki bende aynı durumdayım hem pc yavaş hem kk deli oldum yazdıklarım 1 saatte gelmiyokızlar ya kk çok yavaşladı zor yolluyom..hem uykumda geldi..hadi ben kaçıyom.Allaha emanet olun...iyi geceler...ebrarım,kardelenim,elacım diger kıslar hoşçakalın öpüyorum
canım hayırdır yainşallah bebişin seninledir kuzumiyi yim ablacım felaket göğüslerimde ağrı war adet günüm yaklaşıyo bekliyorum umutla:26::26::26:sen nasılsın
ebrarcım zaten önce görmüştüm yazını merak etme 30 tana okudumarkadaşlarım kendinize iyi bakın demiştim zaten eşimin elinden zor aldım şimdide istiyo neyse yarın bol bol konusuruz işallah
cano inanki bende aynı durumdayım hem pc yavaş hem kk deli oldum yazdıklarım 1 saatte gelmiyo
tamam çok öptüm seni iyi geceler bitanem
canım hayırdır yainşallah bebişin seninledir kuzum
bende iyiyim şükürler olsun
buarada gülüm senin ayetel kürside 30 tane oldu pelinim adet oolmuş ondan artırdım canım haberin olsun
tamam canım oldu şimdi saol öpüyorum çok iyi geceler tatlım
kardelenim iyi geceler canım çok öpüyorum seni
gülüm bende çıkıyım canım başımağrıyo biraz yatıyım artmadan konuşamadık senlede başka akşam telafi ederiz canım çok öpüyorum seni iyi geceler
geçmişe baktım da ne kaynatmışsınız yaaaaa ben yoktum ya ondardır
ablacım valla bılemıyorum ama ınankı merak da etmıyorum erken pes ettın dıcen de hamıle kalsam da bılıyosun uykusuz geceler baslıcak bu sefer bıseymı oldu olacakmı falan bakalım bı doktoruma gıdeyım hayırlısıyla da ne dıcek bı gorelım
derınım arastır canım ama ıstanbulda degıl ben oradakı fıyatlara bakmıstım canım ıstersen kararlıysan senın ıcın bende arastırırım
alynacım hayırlı haberlerle dön kuzum ınsallah hersey gonlunce olsun
elıksırcım olsun canım sen de dedın ya her adet oldugumuzda bır umıt var demektır bır dahakı aya olur ınsallah
boncugumu merak ettım yaaa erkenden hastaneye gıdecektı rabbım yuzunu guldursun ınsallah
bende kızım olursa ısmını duru yada zümra oglum olursa tabıkı ısmını kayra kayacagımallahım nasıp eder ınsallah hepımıze
selam günaydın kızlar ben adet oldumaslında yarın olmam
lazımdı ama bugun oldum cokta ağrım var
artık inş öbür aya gelir bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?