Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canım amin,hepimize inşallah.
selam kızlar hayırlı günler.turkuaz,kardelen5233,elixsir,
nasılsınız?
selam selina
biz iyiyiz,sen nasılsın?
Merhaba yeni katıldım aranıza
hoş geldin,anlatsana kendini biraz.

amin canım amin,hepimize inşallah.

selam selina
biz iyiyiz,sen nasılsın?

hoş geldin,anlatsana kendini biraz.

çok şükür iyiyim canım.dünkü yorgunluğumu atıcam yatıcam diyodum ama yine sabah 7de kalktım kocişi gönderdim sonrada temizliğe giriştim.yine dinlenemedim işte.
bu arada boncuk arkadaşıma Rabbim yardımcı olsun eşi ve kendisi için.inş en kısa zamanda eşi toparlanır boncukta bize güzel haberler getirir.

canim dualarin icin cok cok tesekkür ederim ins rabbimin katinda bende öyleyimdir ...inan hergün uyandigimda unutmus olarak kalkmak istiyorum ama mümkün degil elimde olmadan dökülüyor göz yaslarim rabbim kimseye vermesin seninde son acin olsun canim ins allahim sanada bol sabirlar versin ,salih kullarindan eylesin ins

SeLiNa23 kardelen5233 seydam+ sunger kızlarrrrrrrrrrr slm
selam iksir,adet olmuşsun,inşallah bidahaki aya gelir minişin.

sen hergün ne temizliği yapıyon böyle,yorma kendini bu kadar
inşallah getircek,perhizi biter bitmez,ben hamileyim dicek boncuğumuz,tıpkı derda gibi inşallah.

selam kızlar hayırlı günler.turkuaz,kardelen5233,elixsir,
nasılsınız?
selinamm selam cnm sağolasın,kendini çok yorma yavaş yavaş yaparsın işlerini...

Merhaba yeni katıldım aranıza
hoşgeldin cnm,sen ne zamandır bekliyor bebiş,tedavi falan yapıldı mı?

seydam nasılsın cnm,daha iyisin inşaallah...

iyiyim cnm adet oldum ya cok ağrım varr
geçmiş olsun canım sende benim gibi sancılı adet dönemi geçiriyosun sanırım,ahh ah ben o sancılara çözüm bulsaydım sana hemen tavsiyelerde bulunurdum ama top gibi kıvrılıp ağlaya ağlaya ilk 2 günü geçiriyorum allah yardımcın olsun seninde.
bugun yaptım temizlik canım.dün pazara gittim geldim sarma sardım sütlaç yaptım yemek yaptım derken sarma sarma esnası haricinde sabahtan akşam üzeri 4 e kadar hiç oturamadım.ondan yorgundum.böyle kötü bi huyum var bişeyi yapıcaksam hepsini aynı günde yapıp bitirmek istiyorum her seferinde kendime kızıyorum ama yinede huyumdan vazgeçemiyorum.

selam ben geldim nasılsınız kızlar özledim sizlerle dertleşmeşmeyi

hoşgeldin leylacım eliksirinde dediği gibi kist oluncada gecikiyor maaleseff

ayyyyy,sarma mı dedin,çok acıktım,nede iyi giderdi şimdi.
selam ben geldim nasılsınız kızlar özledim sizlerle dertleşmeşmeyi

hoş geldin sünger cim,nasılsın?

zeloş,hoş geldin,nabersin?

kızlar,defne yaprağı,adet sancılarına iyi geliyomuş,kaynatıp içildiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…