Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

GERCEKTEN COK PAHALIYMIŞ DERİN AMA ARAŞTIRMA HAS. BAŞLASAN DAHA İYİ OLMAZ MI CANIM
COK GECMİŞ OLSUN SEYDAM ALLAHIM SABIR VERSİN
SERPİL NE DİYCEMİ BİLEMEDİM AMA KAN DEYERİNE GÖRE HAMİLELİK GÖZÜKMÜYO AMA DR HAMİLESİN DED,YSEDE BİŞE DİYEMİYCEM CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN iNŞALLAH
BONCUK ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN EŞİNİN DE SENİNDE BU AMALİYAT BEBEYNE KAVUŞMANA VESİLE OLSUN CANIM GECMİŞ OLSUN TEKRARDAN
NANELİ GERCEKTEN COK GÜZEL ...EŞİNEDE COK GECMİŞ OLSUN İNŞALLAH YAKIN ZAMNDA İŞİNE KAVUŞUR
HERŞEYİN TEMİZ CIKMASINA SEVİNDİM CANIM GÖZÜN AYDIN

DERDAM SAGOL CANIM BENDE İYİYİM YARIN DR KONTROLUMUZVAR BAKALIM NE OLCAK HAKKIMIZDA HAYIRLISI İNŞALLAH

ABLAMIN KIZININ ADIDA YAGMUR COK HOŞ GELİYO KULAGA BU İSİM BU DİZİDE Kİ KIZIN HATIRINA SEYREDİYORUM BU DİZİYİ YOKSA ARTIK BAYDI....

Son düzenleme:
bencede iyi olmuş ya boşver izletmesin bizde çareler tükenmez
bak hem unutulmaz hem burası nasılda igüzel oluyo

valla kız bu kadar olur.... Nasılsın ne var ne yok bende erken yatcam bugün biraz sizlere bakıyım dedim

kızlar kocişim çağırıyo hepinize hayırlı geceler sizi seviyorum

uğurboncugum inş yarın güzel haberlerini bekliyoruz ALLAHIN izniyle

evet aleynacım gercekten cok uzattılar ama kız cok tatlı bende onun icin izliyorum hatta bebeklik halide cok tatlıydı...

valla kız bu kadar olur.... Nasılsın ne var ne yok bende erken yatcam bugün biraz sizlere bakıyım dedim
canım gerçekten öyle baktım geçmiştede yazmamışsın merak ettim yazdım baktımki girmişsin
ben iyiyim canım şükür sen nasılsın diyicem ama heyecanlısın biliyorum
evet canım cok güzel oluyo gercekten

kızlar kocişim çağırıyo hepinize hayırlı geceler sizi seviyorum

uğurboncugum inş yarın güzel haberlerini bekliyoruz ALLAHIN izniyle

güle güle iyi uykular canım

elixsirciğim sagol tatlım amın ınsallah
aleynam sende sagol bıtanem ah o mucızelerı bızde yasarız ınsallah
kızlar ben bgn erken kacıcam dua edıp uyucam yrn erkenden hastaneye gıtcem
allaha emanet olun öptüm hepınızı hayırlıgeceler

tamamm hadi gittim ben

uğurboncugum Şafii olan Rabbim yardımcınız olsun. İnşaallah güzel haberlerle geçen bir operasyon geçirir eşin

hepinize iyi geceler canlar

Son düzenleme:

boncuğum tamam kuzum çok öpüyorum seni
ALLAHIM yar ve yardımcınız olsun hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum

arkadaşlar eşimin elinden zor aldım neti hoş rahat bırakmıcak hala gözü nette,,,ebrarcım ben ayetel kürsileri bitirdim,,,,,arkadaşlarım nassılsınızzzzzzzzzzzz,,,,,,,geçmişe bakızcaktım zaten geç oldu size yetişamem diye bakmıyorum yarın bu geceki sohbetleri okurum artık napim

her şey yolunda gitcek inş canım uyuyup dinlen sen... dualarım seninle sanada iyi geceler bende öpüyorum boncugum

ben okudum ebrarım Allah kabul etsin.Elacım senide görünce hemen ekledim ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…