Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kim söylemiş onu ya boşver canım sen çalışkan oğlundan herzaman bahset o bizim meleklerimizin abisi olucak inşallah

bencede boşverelim ama ne bileyim kafama takıldı :26:

allah kızına uzun ömürler verisin

:son_ece birsen29 sunger KAYRAM29 savarona_ elixsir+ seydam

selammmmmmmm ben geldim nasılsınız bakim:79::79::79::79:

bende ne kadar yalvarıyorum unutmak ıcın bılemessın yataga yattıgımda bır anda kendımı onu dusnurken buluverıyorum yuzunu elllerını kokusunu hatrlıyorum sonra hastanede yasadıklarımı ama bılınclı degıl yanı bır anda kendımı aglarken buluverıyorum ancak dudaklarımdan yaslar suzulurken kendıme gelebılıyorum sılıyorum gozumun yasını ve dua edıyorum allahım bekletme dıye allahım sana da bana da bır daha bole acı gostermesın kımseye gostermesın bebeklerımızı saglıklı bır sekılde alalım kucagımıza ınsallah

[/QUOTE]amin canim benim ....ayni seyleri yasiyoruz seninle acimizda ayni anda son bulsun ins burdaki diger arkadaslarimizla birlikte bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eylesin rabbim
herşey daha güzel olacak Rabbimn izniylee cnm bnm
insallah canim hepimiz icin hayirli günler yakindadirda ins ve meleklerimiz bize cabucak gelir

Son düzenleme:
ısırırırm tabı sende ısır yaaa valla zaten bı dogsun sıpa gostercem ona gununu
sungercım yaaa senın bır kızın varmıs zaten ne guzel daha nıye bu kadar kafaya takıyosun kı tamam zor ama bıde bızı dusunsene ben bıde ılk bebegımı kaybettım kuzu yaaaaa[/QUOTE]

kız inanki kendimden çok sizlere dua ediyorum allah biliyoryoya kalbimi inşallah hepiniz anneliği tadacak sınız tüm kalbimle istiyorum ve diliyorum

Son düzenleme:
amin canim benim ....ayni seyleri yasiyoruz seninle acimizda ayni anda son bulsun ins burdaki diger arkadaslarimizla birlikte bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eylesin rabbim
insallah canim hepimiz icin hayirli günler yakindadirda ins ve meleklerimiz bize cabucak gelir [/QUOTE]

evet canımm ınsallah seydam ınsallah rabbım sabır versın bızlere bır daha da gostermesın bole bır acı yenı gelecek olan yavrularımız bıze umut olsun kucagımızı doldursun ınsallah

kayram29 amin canim benim ....ayni seyleri yasiyoruz seninle acimizda ayni anda son bulsun ins burdaki diger arkadaslarimizla birlikte bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eylesin rabbim
insallah canim hepimiz icin hayirli günler yakindadirda ins ve meleklerimiz bize cabucak gelir [/QUOTE]

canım ya o nası bi yazı inşallah allah sana benden önce bi bebiş nasip eder emin ol kendime olmuş kadar sevinecem

kız inanki kendimden çok sizlere dua ediyorum allah biliyoryoya kalbimi inşallah hepiniz anneliği tadacak sınız tüm kalbimle istiyorum ve diliyorum [/QUOTE]

canım ya o nası bi yazı inşallah allah sana benden önce bi bebiş nasip eder emin ol kendime olmuş kadar sevinecem [/QUOTE]
sungerım ve samram solaun fıstıklarım ya bılmezmıyım bızı daha cok dusundugunuzu gercekten duaya cok ıhtıyacımız var mınıklerınıze de dua ettırın bızde en az sızın kadar tadalım annlıgı

kız inanki kendimden çok sizlere dua ediyorum allah biliyoryoya kalbimi inşallah hepiniz anneliği tadacak sınız tüm kalbimle istiyorum ve diliyorum [/QUOTE]

bunuda anlayacağınız gün gelecek inşallah evlet istiyosan helede tadını biliyosan bi tane değil on tanede olsa istiyosun ve bi tane evladın gözüne bakmak zor geliyo sanıyorum ki bi şey olur o zaman ölürüm ben hep derler ya ne gelirse bi tanenin başına gelir diye evet sizden gerçekten özür dilerim size göre daha şanslıyım ama emin ol aynı şeyleri hissediyorum kızma bana

kız inanki kendimden çok sizlere dua ediyorum allah biliyoryoya kalbimi inşallah hepiniz anneliği tadacak sınız tüm kalbimle istiyorum ve diliyorum

canım ya o nası bi yazı inşallah allah sana benden önce bi bebiş nasip eder emin ol kendime olmuş kadar sevinecem [/QUOTE]
sungerım ve samram solaun fıstıklarım ya bılmezmıyım bızı daha cok dusundugunuzu gercekten duaya cok ıhtıyacımız var mınıklerınıze de dua ettırın bızde en az sızın kadar tadalım annlıgı[/QUOTE]

ya ağlatıyonuz beni analığı tadacaksınız inşallah allah beni nasıl bilirseniz öyleyim diyo ya ben onu hep veren bildim verecek size inşallah

kayram29 canim amin ins bu arada senin bir tane kuzun var galiba allah bagislasin,canim sünger benimde bir yavrum var sükürler olsun tatmayanlar tadsin ins bu duyguyu sonrada bizlere versin rabbim ikinci kez ins
semra canim seninde oglun varmis allah bagislasin kac yasinda??

bunuda anlayacağınız gün gelecek inşallah evlet istiyosan helede tadını biliyosan bi tane değil on tanede olsa istiyosun ve bi tane evladın gözüne bakmak zor geliyo sanıyorum ki bi şey olur o zaman ölürüm ben hep derler ya ne gelirse bi tanenin başına gelir diye evet sizden gerçekten özür dilerim size göre daha şanslıyım ama emin ol aynı şeyleri hissediyorum kızma bana[/QUOTE]

canım ben bısey demedım zaten sadece braz rahatla dıye dedım rabbım herkese versın omayanada versın ama dımıı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…