kim söylemiş onu ya boşver canım sen çalışkan oğlundan herzaman bahset o bizim meleklerimizin abisi olucak inşallah
resimleri eklede görelim cnm:)
bende iyiyim çok şükür,ayrıca rica ediyorum lütfen oğluşunu bnm yerime ısır ama acıtmadan yerim ben onu yaa
tamam teyzesi sısırırımyerim onu bennnnnnnnnnnnnnn
kız alıntı yaptım boşa getti be tüh:84::84::84::84::84:ben geldim siz yoksunuz şansıma küsüyüm ben barı ne yapam ben çıkıyuorum anam çagırıyo
kız nerelerdesin sen özledim ama ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar ne var ne yok geçmişe gidemedim anam sag olsun heran çagırabilirir eşimin bir arkadaşı vardı hocaya götürdü bizi dedi anlat neyin var bende dedim böyle böyle sübyan olabilir ondan ölmüştür bebeklerin belki dedi3 hafliler musdallat olmuş ondan sıkıntıları vesveselerin çarpıntıların dedi bakltı bana beni okudu ayın 26 gene gel dedi meyerse eşim dememiş bu hoca 3 harflilerin hocasıymış dışarda sıra beklerken ne hikayeler var bir duysanız şaşar kalırsınız he okudu beni bazı kadınlarda vardı içerde yolladı sonra dışada eşim ve arkadaşı bekledi beni sanki büyük bir yük kalkmış zannedersiniz he aynı öyle oldum bende
bu arada iyi geceler hepiciginize
anacığının ellerinden öperim benim ablama demişlerdi oda okuttu üçüncü bebeği ölmedi sağ salim doğdu diyerleri hamileliği baya bir ilerledikten sonra düşük yapıyordu
slmm ben yeni üye oldum 2 gün oldu benide alırmısınızz
selam canım hoş gelmişmin aramıza
vallahi bende anlıyamadım adetim ocak yirmi gibi :26:
semracm kasık agrın varmıs canım benım de adetıme 15 gun olmasına ragmen o gunden berı kasık agrısı cekıyorum hayırdır ınsallah yaaaaaa
canım benım sen hala onu mu takıyon yaaa geldı topıgı bır sure karıstırdı ve gıttı bosverrrrrr herkes kımın ne oldugunu bılır takma kafaya
takılma dedım bakgelırsem oglusunu ısırırım
çok haklısınız canım arkadaşlarım benimısır canım ısır bende sizin bebişlerinizi ısıracam amaaaaaaaaaaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
h.b. cnmmm
h.g tostim nasılsınn bizde seni özledikk
iyiyidir cnm sen ne yapıyom bende özlediiiimmmmmmmm
gittinmi kuşumm iyi gecelerr
haklısın canım ben 7 yıllık evliyim 6 yaşında bi kızım var ikinci bebiş olmuyo benimde bazen düşünüyorumda iyiki kızım var her ay adet olduğumda ilk önce ona sarılıyorum allah inşallah sizede en kısa sürede bir iki üç beş bebiş nasip eder
bencede boşverelim ama ne bileyim kafama takıldı :26:
resimleri eklede görelim cnm:)
bende iyiyim çok şükür,ayrıca rica ediyorum lütfen oğluşunu bnm yerime ısır ama acıtmadan yerim ben onu yaa
tamam teyzesi sısırırımyerim onu bennnnnnnnnnnnnnn
kız nerelerdesin sen özledim ama ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anacığının ellerinden öperim benim ablama demişlerdi oda okuttu üçüncü bebeği ölmedi sağ salim doğdu diyerleri hamileliği baya bir ilerledikten sonra düşük yapıyordu
selam canım hoş gelmişmin aramıza
ısırırırm tabı sende ısır yaaa valla zaten bı dogsun sıpa gostercem ona gununuvallahi bende anlıyamadım adetim ocak yirmi gibi :26:
semracm kasık agrın varmıs canım benım de adetıme 15 gun olmasına ragmen o gunden berı kasık agrısı cekıyorum hayırdır ınsallah yaaaaaa
canım benım sen hala onu mu takıyon yaaa geldı topıgı bır sure karıstırdı ve gıttı bosverrrrrr herkes kımın ne oldugunu bılır takma kafaya
takılma dedım bakgelırsem oglusunu ısırırım
çok haklısınız canım arkadaşlarım benimısır canım ısır bende sizin bebişlerinizi ısıracam amaaaaaaaaaaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
sungercım yaaa senın bır kızın varmıs zaten ne guzel daha nıye bu kadar kafaya takıyosun kı tamam zor ama bıde bızı dusunsene ben bıde ılk bebegımı kaybettım kuzu yaaaaa
insallah canim hepimiz icin hayirli günler yakindadirda ins ve meleklerimiz bize cabucak gelirherşey daha güzel olacak Rabbimn izniylee cnm bnm
allah kızına uzun ömürler verisin
:son_ece birsen29 sunger KAYRAM29 savarona_ elixsir+ seydam
selammmmmmmm ben geldim nasılsınız bakim:79::79::79::79:
kayram29 amin canim benim ....ayni seyleri yasiyoruz seninle acimizda ayni anda son bulsun ins burdaki diger arkadaslarimizla birlikte bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eylesin rabbimbende ne kadar yalvarıyorum unutmak ıcın bılemessın yataga yattıgımda bır anda kendımı onu dusnurken buluverıyorum yuzunu elllerını kokusunu hatrlıyorum sonra hastanede yasadıklarımı ama bılınclı degıl yanı bır anda kendımı aglarken buluverıyorum ancak dudaklarımdan yaslar suzulurken kendıme gelebılıyorum sılıyorum gozumun yasını ve dua edıyorum allahım bekletme dıye allahım sana da bana da bır daha bole acı gostermesın kımseye gostermesın bebeklerımızı saglıklı bır sekılde alalım kucagımıza ınsallah
hoş bulduk tşkr ederim iyiyim
kızlar yazılarınız bana çok geç geliyor f5 yaptıgım halde geç geliyor neden olabilir
ısırırırm tabı sende ısır yaaa valla zaten bı dogsun sıpa gostercem ona gununu
sungercım yaaa senın bır kızın varmıs zaten ne guzel daha nıye bu kadar kafaya takıyosun kı tamam zor ama bıde bızı dusunsene ben bıde ılk bebegımı kaybettım kuzu yaaaaa
kayram29 amin canim benim ....ayni seyleri yasiyoruz seninle acimizda ayni anda son bulsun ins burdaki diger arkadaslarimizla birlikte bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eylesin rabbim
insallah canim hepimiz icin hayirli günler yakindadirda ins ve meleklerimiz bize cabucak gelir
ısırırırm tabı sende ısır yaaa valla zaten bı dogsun sıpa gostercem ona gununu
netin yavaştır :26:
yemek yedik cnm ondan ama şimdik geldimmne işle uğraşıyon bi selam veriyon bi kayboljuyon
:son_ece birsen29 sunger KAYRAM29 savarona_ elixsir+ seydam
selammmmmmmm ben geldim nasılsınız bakim:79::79::79::79:
kız inanki kendimden çok sizlere dua ediyorum allah biliyoryoya kalbimi inşallah hepiniz anneliği tadacak sınız tüm kalbimle istiyorum ve diliyorum
kız inanki kendimden çok sizlere dua ediyorum allah biliyoryoya kalbimi inşallah hepiniz anneliği tadacak sınız tüm kalbimle istiyorum ve diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?