ben geldim kizlar ama moralim cok bozuk![]()
hayırdır neden moralin bozuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim kizlar ama moralim cok bozuk![]()
evlendiğimin ikinci ayında annem rahatsızlandı ve mide kanseriRabbim düşmanıma vermesin.annem gözleimin önünde ac öldü üç ay önce o cok istiyodu doktora gittim eşde sorun yok benim yumurtam var olur dediler. artık hastanelerin önünden gecmek dahi istemiyorum. ama sanki cocuk olunca hayat anlam kazanacak gibi geliyo hayat dağlıyo insanı ve bir yudum su arıyosun. Allahım hastalerde imtihan etmesin kimseyi
![]()
canım ya ben yarın burdaki eczaneye soruyum bi belki izmirde tanıdık ecza vardır eğer öğrenirsem yazarım inşallah olur bu ay bide bulamazsan kızlar yazmış gerçi ovitrellede var aynı işi yapaniyiyimm canım bendee napimm iştenn geldimmm yorgunummmm hemide çokk nettenn şu igneyi araştırıyodum pregnyl amaa yok yok elixsirim yarın ordaki ecz bakıcakk inşallahh buluruzz
inşallah bi tane kaçmıştır canım çalışma fazla olmasada bazen oluyo Allahınm tez zamanda vbersin kardeloşöyle canım,öyle,çokta yorgunum,tam bir haftadır yatılı misafirim var,biri gitti diğerleri geldi,sadece evdede durmuyoz,dışarılarada gidince ben iki kat yoruluyorum.
hem bu ay misafirlerden fırsatta olmadı bazı şeylere,bu ay tık yok.
hamile olmuş olmayasın,bi test yapsaydın ya.
testlerin umarım güzel çıkar bebişinde gelirinsallah canim,biz daha yeni basladik tedaviye,ilk olarakta doktor benden hormon testi,esimden de sperm testi istedi,rabbim yardimcimiz olsun insallah![]()
iyiyiz aleynam senin sonuçlarında güzel olsun başka bişeye gerek kalmadab bebiş gelsin canımkızlar nasılsınız .......... ne var ne yok herkees iyidir İNŞALLAH........
çok sevindim portakal_suyu na ben topiğe ilk geldiğimde ilk onunla konuşmuştum hayırlı sağlıklı olsunselam kzlar bişe diyip hemen çıkıcam
hani portakal_suyu diye bi arkadaşımız vardı yaa hamileymiş:)
boncuğum ameliyat güzel geçmiş inşallah tez zamanda bebişler gelip sürpriz yaparlar sana ebrarım sen nasılsın başın ne çok ağrıyo migrenmi var yoksahepiniz iyisinizdir umarım ben bugün giremedim kociş evde laptobu vermiyo
azönce boncuğumla konuştum herşey yolundaymış kocişi ameliyat olmuş şükür sorun yok .
eve dönüceklerdi zaten ben size haber veriyim dedim
kalamıycam kusura bakmayın rizeden görümcem gelmiş onu görmeye gidicez .
gördüğünüz gibi işlerim hiç bitmiyo nolcak böyle bilmem
hepinizi çok öpüyorum
kızlar beni merak etmişsiniz cok sagolun
bugun benden iyi haberler var ALLAHIMA şükürler olsun eşimin sonuçlar eskiye dönmüş MAŞALLAH diyorum cünkü dr bile ilac mı kullandınız dedi cok ucuk rakamlar deyil ama yine eski ye yaklaşmış sayı cok şükür ALLAHIM
eşime erkek faktörü yoktur deyip bi rapor verdiler bizi infertilite bölümüne gönderdiler adetin 2. günü cagırdılar bakalım ne olcak şmdi beni inceliyceklermiş hayırlısı neyse o olsun diye cok dua ettim ALLAHIMA cok şükür iNŞALLAH düşmez tekrardan bu deyerler
benim çok başım ağrıyo kızlar,çıkıyorum.
aman semra boşver canı sıkılmış karıştıracak yer aramış takmaaminnnnnnnnnnnn öperim canım zaten başımda dikiliyor ne yazdığıma bakıyor selam söyle diyor yo çok kafama takıldı verecek cevap bulamadı çocuklulara sardı ne birsen nede ben kimseye nispet yapmadık kendimizden çok arkadaşlarımız için dua ettik herzaman
yahu bitir artık şu işleri sen yoksun özledik haaakızlar ne var ne yok geçmişe gidemedim anam sag olsun heran çagırabilirir eşimin bir arkadaşı vardı hocaya götürdü bizi dedi anlat neyin var bende dedim böyle böyle sübyan olabilir ondan ölmüştür bebeklerin belki dedi3 hafliler musdallat olmuş ondan sıkıntıları vesveselerin çarpıntıların dedi bakltı bana beni okudu ayın 26 gene gel dedi meyerse eşim dememiş bu hoca 3 harflilerin hocasıymış dışarda sıra beklerken ne hikayeler var bir duysanız şaşar kalırsınız he
okudu beni bazı kadınlarda vardı içerde yolladı sonra dışada eşim ve arkadaşı bekledi beni sanki büyük bir yük kalkmış zannedersiniz he aynı öyle oldum bende
bu arada iyi geceler hepiciginize![]()
sgl canım iyi dün giremedim misafirimiz vardı yatılı hala urda iş yemek çay meyve ders ancak yetişmeye çalışıyom kızımda iyi oğluna dileği için teşekkür ederiz darısı herkesebirsencim sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin minişimiz nasıl fıstık kızın nasıl öperim yanaklarından![]()
varız ama ancak yetişmeye çalışıyoz neyin var anlatırsan beraber çözüm ararızdertleşecek kimse yokmu((
evlendiğimin ikinci ayında annem rahatsızlandı ve mide kanseriRabbim düşmanıma vermesin.annem gözleimin önünde ac öldü üç ay önce o cok istiyodu doktora gittim eşde sorun yok benim yumurtam var olur dediler. artık hastanelerin önünden gecmek dahi istemiyorum. ama sanki cocuk olunca hayat anlam kazanacak gibi geliyo hayat dağlıyo insanı ve bir yudum su arıyosun. Allahım hastalerde imtihan etmesin kimseyi
![]()
canlar yaaa bıraz ondan bıraz degıl huzunlu havaya gırdım coktan bıraz kafamı dagıtmalıyım ıcım daraldı sızıde daraltmıyım bıde benım koca bebek kuzular vadısını ıslese de benı durtup duruyo ondan cıkmam lazımmmm
inşallah başın sağolsun canımevlendiğimin ikinci ayında annem rahatsızlandı ve mide kanseriRabbim düşmanıma vermesin.annem gözleimin önünde ac öldü üç ay önce o cok istiyodu doktora gittim eşde sorun yok benim yumurtam var olur dediler. artık hastanelerin önünden gecmek dahi istemiyorum. ama sanki cocuk olunca hayat anlam kazanacak gibi geliyo hayat dağlıyo insanı ve bir yudum su arıyosun. Allahım hastalerde imtihan etmesin kimseyi
![]()
valla o kadar okudum çok kişiyi atlamış olabilirim kusura bakma iğneyi nerde buldun bakıımbirsencim beni unutmussun
ama neyse cicişime iğneyi ben buldum yolladım bugun![]()
inşallah başın sağolsun canım
valla o kadar okudum çok kişiyi atlamış olabilirim kusura bakma iğneyi nerde buldun bakıım
h.g canım hayırdır ne olduuu
![]()
amin allah hastaneyi kimseye göstermesin tedavi uyguluyormusunuz
inşallah başın sağolsun canım
valla o kadar okudum çok kişiyi atlamış olabilirim kusura bakma iğneyi nerde buldun bakıım
hosbulduk elixsircim,canim bugun esim sperm test sonuclarini alacakti,doktora gidince sali gunene kadar beklemesi gerektigini doktor söylemis.
muayene etmis,kan ve idrar tahlillerini yapmis..ve demiski,16.milyon spermi oldugunu söylemis,%30 yavas hareket ediyormus.%20 si hizli spermis..
doktor az oldugunu söylemis
orthomol fertil plus diye bir ilac vermis esime:26:
tahlil sonuclarini ve son degerlendirmeyi sali gunu yapacakmis,
ne olur yardim edin kizlar,bilgilerinizi ve tecrubelrinizi paylasirmisiniz??esimle ayni durumda olan esleriniz varmii??:26::26:
biz tedaviye de henuz yeni basladigimiz icin,bilgi sahibi degiliz
doktorda sali randevu vermis,detayli konusmamis![]()
hosbulduk elixsircim,canim bugun esim sperm test sonuclarini alacakti,doktora gidince sali gunene kadar beklemesi gerektigini doktor söylemis.
muayene etmis,kan ve idrar tahlillerini yapmis..ve demiski,16.milyon spermi oldugunu söylemis,%30 yavas hareket ediyormus.%20 si hizli spermis..
ne olur yardim edin kizlar,bilgilerinizi ve tecrubelrinizi paylasirmisiniz??esimle ayni durumda olan esleriniz varmii??:26::26:
hoşgeldin canım hayırdır neyin var![]()
hayırdır neden moralin bozuk
hosbulduk kizlar,allah razi olsun ilgilendiginiz icin,yukarda eliksir kardesimize anlattim,bilgi sahibi iseniz lutfen yardim edermisiniz![]()
üzülme canım yaa onun 1 tanesi bile işe yarar
yolunu bulur hem havuc suyu fln var dene bir birde türk kahvesi sipermleri hızlandırıyormuss ilişkiden 1 saat
önce içiricekmişsin![]()