Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda turk marketlerinde var keci boynuzu ve pekmezi,gidince ilk isim almak olacak.allah razi olsun canim ilgilendigin icin,insallah rabbim hepimize hayirli evlatlar versin![]()
insallah canim,rabbim her daim yuzumuzu guldursun,
ne yapsalarda böcuklere kiyilmiyor canim yaaa,allah onlari basimizdan eksik etmesin![]()
elixsir ne o korktun mu sesin çıkmadı beşi bi yerdeleri görünce![]()
dertler ortak olunca bizi en iyi biz anlıyoz canım allah nasip edecek inşallah
gitme tabi o dr ne be öyle dövüpte çıksaydınyaa kızlar salak doktordediki senin daha cok işi var dedi bana kistin alınıcak rahim
filmin çekilicek zayıflıcan
off offf
bide demezmi cok sorunlu bir hastasın diyeee
bana zayıfla diyende benim 3 katım rahat vardır
kendisi bile yeni anne olmus
daha gitmedim ona gitmem deee![]()
ama sunu unutma ve sukret rabbıme her gun ve hergun sen acını hafıfletmek ıcın yavruna sarılıyosun ama ben kuzumun basucumda duran eldıvenıyle corabına rabbım yavrunu korusun bu yusden kendını cok yıpratma onun ıcın ayakta dur
ıyıyım canım afıyet olsun bol bol bebıs olsun ınsallah onlar sana
canım bılıyorum dedım ya senı en ıyı anlayanlardan bırı benım benı de sen tabıkı
benımkı bıraz daha buyuktu ınan olesı cok daha zor oluyo allah bır daha gostermesın senınde benım de herkesın de yuzunu guldursun ınsallah
canim benim seninde kuzuna doya doya sarilacagin günler gelecek ben inaniyorum döktügün göz yasalarini rabbim görüyor onalar sevinc göz yasina dönecek ins ...inan baska topige bakmamin sebebi canim cok kötü olmamdi bazen böyle kaldiramiyorumbırsencım geldın ama hıc yazmadın kusum ya mercımegı ıkı tıklat benım ıcın
semracım pelıncım elıksır sunger sonece ve ısmı yazmayı unuttugum herkese ıyı geceler
asagıda bır arkadası daha goruyorum ama tanımıyorum onada ıyı gecelr
seydam baska topıce zıplamıssın canım gelınce gorursun dualarımdasın dualarına benı de kat canım allaha emanet ol
burda turk marketlerinde var keci boynuzu ve pekmezi,gidince ilk isim almak olacak.allah razi olsun canim ilgilendigin icin,insallah rabbim hepimize hayirli evlatlar versin![]()
insallah canim,rabbim her daim yuzumuzu guldursun,
ne yapsalarda böcuklere kiyilmiyor canim yaaa,allah onlari basimizdan eksik etmesin![]()
yok kıss onu bir yerde takarım ben merak etme sen ben cıktım canlar yarın görüşürüzk kocişim çağırıyordaa
bu konuyu sonra görüşürük cnm sen özelden msnn yaz bana![]()
haklısın süngercim içeri git gel iş çocuk ancak valla kafayı toparlayamadım kusura bakmabanada selam vermedin bende burdayımmmmmm
hosbulduk elixsircim,canim bugun esim sperm test sonuclarini alacakti,doktora gidince sali gunene kadar beklemesi gerektigini doktor söylemis.
muayene etmis,kan ve idrar tahlillerini yapmis..ve demiski,16.milyon spermi oldugunu söylemis,%30 yavas hareket ediyormus.%20 si hizli spermis..
doktor az oldugunu söylemis
orthomol fertil plus diye bir ilac vermis esime:26:
tahlil sonuclarini ve son degerlendirmeyi sali gunu yapacakmis,
ne olur yardim edin kizlar,bilgilerinizi ve tecrubelrinizi paylasirmisiniz??esimle ayni durumda olan esleriniz varmii??:26::26:
biz tedaviye de henuz yeni basladigimiz icin,bilgi sahibi degiliz
doktorda sali randevu vermis,detayli konusmamis![]()
amin ama bazen çok kızdırıyolar dr bize aşılama denemek istiyo benim ki yanaşmıyo sasnki normal oluyoda ben zevkimden istiyom gibi davranuıyo sinir oluyom ozaman
bazen sopayi hakediyorlarsizinde sperm probleminiz mi var canim:26::26:
haklısın süngercim içeri git gel iş çocuk ancak valla kafayı toparlayamadım kusura bakma
ben geçmiş sayfalarda yazmıştım cym plus diye bişey varmış sperm kalitesini arttırıyomuş gerçi yabancı dr lar daha iyi bilir belki
aynen bacım benim bi kızım var ama ikinci için uğraşıyoz oda olmuyo iki senedir
haklısın süngercim içeri git gel iş çocuk ancak valla kafayı toparlayamadım kusura bakma
ben geçmiş sayfalarda yazmıştım cym plus diye bişey varmış sperm kalitesini arttırıyomuş gerçi yabancı dr lar daha iyi bilir belki
ne guzel senin bir evladin varmis canim, rabbim hayirli evlat eylesin kizini,insallah kardeside gelir yakin zamanda![]()
# sunger
# sumelaa
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# garip
# pelin67
# seydam
# elixsir
# arzum66
# kardelen49
# CİCİ35 napıyonuz kızlarrr
amin canım allah önce size sonra tekrarını bize nasip etsin inşallah ama önce hiç olmayana