Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

burda turk marketlerinde var keci boynuzu ve pekmezi,gidince ilk isim almak olacak.allah razi olsun canim ilgilendigin icin,insallah rabbim hepimize hayirli evlatlar versin:16::16:

insallah canim,rabbim her daim yuzumuzu guldursun,:1::1::1:

ne yapsalarda böcuklere kiyilmiyor canim yaaa,allah onlari basimizdan eksik etmesin:43:

amin ama bazen çok kızdırıyolar dr bize aşılama denemek istiyo benim ki yanaşmıyo sasnki normal oluyoda ben zevkimden istiyom gibi davranuıyo sinir oluyom ozaman

dertler ortak olunca bizi en iyi biz anlıyoz canım allah nasip edecek inşallah

evet canim,damdan duseni damdan dusen anlar misali,bizi bizden baska kimse anlayamaz,cunku bizim ortak noktalarimiz var.rabbim insallah en yakin zamanda o ortak noktalarimizi bitirip,evlatlar versin:29::29:

yaa kızlar salak doktor:63: dediki senin daha cok işi var dedi bana kistin alınıcak rahim

filmin çekilicek zayıflıcan:43::43:

off offf

bide demezmi cok sorunlu bir hastasın diyeee :63:

bana zayıfla diyende benim 3 katım rahat vardır :63:

kendisi bile yeni anne olmus :63:

daha gitmedim ona gitmem deee:63::43::43::43::43:
gitme tabi o dr ne be öyle dövüpte çıksaydın

ama sunu unutma ve sukret rabbıme her gun ve hergun sen acını hafıfletmek ıcın yavruna sarılıyosun ama ben kuzumun basucumda duran eldıvenıyle corabına rabbım yavrunu korusun bu yusden kendını cok yıpratma onun ıcın ayakta dur

ıyıyım canım afıyet olsun bol bol bebıs olsun ınsallah onlar sana

canım bılıyorum dedım ya senı en ıyı anlayanlardan bırı benım benı de sen tabıkı
benımkı bıraz daha buyuktu ınan olesı cok daha zor oluyo allah bır daha gostermesın senınde benım de herkesın de yuzunu guldursun ınsallah

bırsencım geldın ama hıc yazmadın kusum ya mercımegı ıkı tıklat benım ıcın
semracım pelıncım elıksır sunger sonece ve ısmı yazmayı unuttugum herkese ıyı geceler
asagıda bır arkadası daha goruyorum ama tanımıyorum onada ıyı gecelr
seydam baska topıce zıplamıssın canım gelınce gorursun dualarımdasın dualarına benı de kat canım allaha emanet ol
canim benim seninde kuzuna doya doya sarilacagin günler gelecek ben inaniyorum döktügün göz yasalarini rabbim görüyor onalar sevinc göz yasina dönecek ins ...inan baska topige bakmamin sebebi canim cok kötü olmamdi bazen böyle kaldiramiyorum :58: ama aklim sende kaldi yatmadan bakmak istedim kendini fazla yipratma olurmu esim bana ne der biliyormusun kendini birakma bu eninde sonunda olucak rabbimin izniyle ama senin sagligin gittiginde öyle gelmis bebegi ben ne yapayim der onun icin güclü olmak zorundayiz bak bende bu sonuncusunda akil sagligimdan olucam zannettim ve cok korktum geceleri yanliz kalamiyordum ama rabbim sabrini bi sekilde veriyor hepimizinki kendimize göre cok zor sinavlar ben belki baskasinda duysam 6 kere düsük yaptigi sok olurdum ama basa gelince katlaniyor insan iste ,:50: dilerim son olsun hepimiz icin ...tabiki duamdasin allahim yar ve yardimcimiz olsun ...

herkese iyi geceler kizlar :58: :58: :58:

burda turk marketlerinde var keci boynuzu ve pekmezi,gidince ilk isim almak olacak.allah razi olsun canim ilgilendigin icin,insallah rabbim hepimize hayirli evlatlar versin:16::16:

insallah canim,rabbim her daim yuzumuzu guldursun,:1::1::1:

ne yapsalarda böcuklere kiyilmiyor canim yaaa,allah onlari basimizdan eksik etmesin:43:

ne demek canım benim önemli degil sendende allah razı olsun amin garipcim inş daha fazla bekletmez bizleri bebişlerimiz hayırlısıyla gelirler artık:54::54::54:

banada selam vermedin bende burdayımmmmmm
haklısın süngercim içeri git gel iş çocuk ancak valla kafayı toparlayamadım kusura bakma
hosbulduk elixsircim,canim bugun esim sperm test sonuclarini alacakti,doktora gidince sali gunene kadar beklemesi gerektigini doktor söylemis.
muayene etmis,kan ve idrar tahlillerini yapmis..ve demiski,16.milyon spermi oldugunu söylemis,%30 yavas hareket ediyormus.%20 si hizli spermis..

doktor az oldugunu söylemis:14::14::14::14:

orthomol fertil plus diye bir ilac vermis esime:26:

tahlil sonuclarini ve son degerlendirmeyi sali gunu yapacakmis,:14::14::14::14::14:

ne olur yardim edin kizlar,bilgilerinizi ve tecrubelrinizi paylasirmisiniz??esimle ayni durumda olan esleriniz varmii??:26::26:
biz tedaviye de henuz yeni basladigimiz icin,bilgi sahibi degiliz:14::14:
doktorda sali randevu vermis,detayli konusmamis:14::14::14::14::14:

ben geçmiş sayfalarda yazmıştım cym plus diye bişey varmış sperm kalitesini arttırıyomuş gerçi yabancı dr lar daha iyi bilir belki

haklısın süngercim içeri git gel iş çocuk ancak valla kafayı toparlayamadım kusura bakma

ben geçmiş sayfalarda yazmıştım cym plus diye bişey varmış sperm kalitesini arttırıyomuş gerçi yabancı dr lar daha iyi bilir belki

orthomol fertil plus diye birsey vermis esime,cym plus hakkinda bilgi sahibi degilim:26:arastirmak gerek,allah yardimcimiz olsun insallah:59::59:

# sunger
# sumelaa
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# garip
# pelin67
# seydam
# elixsir
# arzum66
# kardelen49
# CİCİ35 napıyonuz kızlarrr

haklısın canım yoğun olunca zor oluyo kolay gelsin allah kuvvetini artırsın benim ufaklık uyududa ben rahatladım biraz

Back
X