Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin pelinim ALLAH razı olsun.inş.seninde rabbim tez zamanda anne olduğunu sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inş.hepimizin yüzünü güldürsün rabbim

amin canım sendende allah razı olsun neyse bende cıkıyorum bebiş görmeye gitcez rabbim en kısa zamanda hepimize bu güzel duyguyu taddırsın hayırlısıyla

bende iyiyim bitanem be ne olsun işte aynı senin bebik ne kadarlık oldu cinsiyet bellimi

canım 15. haftamız bitmek üzere artık cinsiyeti tam belli değil daha inşallah 2 hafta sonra belli olur biz de çok merak ediyoruz.....

engüzeli bitanem yorulmaya gerek yok
tuğçem takvimin çok hoş yaa yerim ben fasulyeyi
oyy bidoğsada görsek minişi sağlıkla sıhhatle inşallah

canım dua yazıyımmı sana vaktin olurmu
seni yormakda istemiyorum ama nedersin bitanem

inşallah ebrarım ben de o kadar merak ediyorum ki nasıl bişey olcak eli yüzü nasıl olak kime benzicek falan ama sabredip beklemekten başka da yapcak bişey yok....
dua yaz banada okurum tabi neden okumayı hem hamilelerin duası kabul olur derler....
bebek olayını da takmakta haklısın canom aslında söyle adam akıllı bir kontrole gitsen bir ez daha deneniz aşılama falan ne güzel olur ama siz bilirsiniz tabi....

amin derinim inş hepimizin bebişleri hayırlısıyla en kısa zamanda gelir canım...

boncugum cok sevindim inş en kısa zamanda bebişin gelir hayırlısıyla...

Arkadaşlarım duada olmayı çok istedim ALLAH razı olsun bu hafta benim için okudunuz hemde,dün ebrara duayı kaçta yapıcaz diye msj da attım ama geç gördü galiba:)sabah 10 dan bu saate kadar dışarda bi işim vardı onu hallettim geldiğimde yapmışınız duayı olsun ALLAHIM gönlümü biliyor zaten bu duaya nekadar içten amin dediğimide biliyor RABBİM,çok umutluyum ettiğim dualardan ARKADAŞLARIMIN(SİZLERİN)o temiz kalpleriyle bana ettikleri dualardan RABBİM kabul etsin.çok tesekür ederim hepinize yaptığınız bu duayla işallah muradıma ericemi hissediyorum bilmiyorum ama içimden hep böyle geliyo,RABBİM GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN TEZ ZAMANDA HEPİMİZE SAĞLIKLISINDAN Bİ YAVRU NASİP ETSİN İŞALLAHHHHHHHHHHH(ebrarcım beni bütün dualara yaz miktarı hiç önemli deil nekadar dersen okurum canım)

amin amin amin,rabbim okunan duaları kabul edip,en kısa zamanda,sana ve ela arkadaşımıza vede hepimize en kısa zamanda göndersin yavrularını inşallah.
sizdede bu sıra herkez hasta galiba kanka
çok geçmiş olsun.
nerdesin kuzum sen maşallah sende benim gibi paso geziyosun
neyse iyisindir inşallah öptüm senide

kızlar ben kaçtım görüşmek üzere :80:
sabah bi geldimde,hala başım ağrıyo,yazamadan çıktım,akşamda teyzem bizdeydi,gelemedim,işte böyle.
bu arada,daha geçenlerde düğününü yaptığımız ve düşünür düşünmez hamile kalan kuzenimin oğluşu olcakmış,rabbim bağışlasın bebeğini inşallah
evet,bende aynı şeyi diyorum ama ebroşun eşi,biricik karısına bişey olmasından korkuyomuş biraz.
nasılsın tuğçem?
maşallah size.

slm kızlar,ya dua için girmiştim ama patron cumaya gidince sayfayı kapatmak zorunda kaldım,başka bilgisayara geçtim,duada olamadığım kusura bakmayın...
yine elixsir in sayesinde hallodu :)ALLAH razı olsun
tosti dün girmişti ama bişe yazmadan çıktı yani duayı okudum veya okumadım demedi...
kızlar hayırlı cumalar herkese....
hayırlı cumalar kuzumm

ALLAH'ım gül ve ela arkadaşlarımıza katından hayırlı,sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eyle...Aminnnn

ayy cnm yaa aminnn inşaallahh cümlemize...
geçmiş olsun ablam,bu hafta çok yoruldun sen...
aminnn inşaallahh
selam kızlar duaya gec kaldım evi topluyodum bebiş görmeye gitcez de bugun eltimle...elamın ve gülümün dualarına yüraktan amin diyorum rabbim inş en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerini gönderir...
ayy pelinimm ne güzel şimdi bol bolöpüp koklarsınn...

ay kızlarrr belki hatırlarsınız yeni evlenen kuzenim vardıya hani hemen hamile kalmıştı:)o gelmiş yaa offf...

Son düzenleme:
amin cnm inşaallahh Allah kabul etsin...
kardeloşş nbr nasılsın,ya eboşun eşini kandırmak lazım,bir fikrim geldi:)
eboşumm hbrsiz yumoş takibine gitse çatlam iğnesini yaptırsa,eşinide kandırsa test yaptırmaya diye gitseler enişte anlamdan aşılama yapılsa olma mı?ama test yaptırmaz ki en iyisi hbri olmadan takip yaptırıp çatlatma iğnesi kullanması sonrada çalışma işte....

slm canım,iyi sayılırım,birazda sayılmam,hala başım ağrıyo
hehe,eboşun çok entrikacı bi hatun olması lazım,bunu yapması için

duayı eklemek istedim.gülcüm duaya bütün kalbimle AMİN diyorum ALLAH TEZ ZAMANDA SANA VE ANNELİK HASRETİYLE YANAN BÜTÜN HERKEZE HAYIRLI BİR EVLAT VERSİN

AMİN arkadaşlarım tekrardan çok tesekür ederimmmm

olur bacım elimde hazır var altı yaşında ama çok kıymetli malum soyumun tek devamı 2. beceremediğim için o kıymetli şöyle bs
eşi biyerdelerden tak bol bol verem kızı sana olurmu
canım gzel melegının ettıgı dua kabul olmazmı olmustur ınsallah rabbım o gunehsız prensesın duasını kabul etmıstır muhakkak saolsun hıc det yuzu gormesınhayatı hep gusel gecsın ve en cok ıstedıgı kardesı de gelsın ınsallah
evet canım malesef aklımıza gelmeyenler basımıza geldı bunada sukur rabbım beterınden saklasın bır daha bole acı gostermesın canımmm benım

cok sevındım canım gelsın bebısler artık ınsallah en azından kafası rahat olur bundan sonra
canım benım kıyamam sana yaaa her hafta her hafta bole ugrasıyosun allah razı olsun neyse sık dısını ıkı hafta daha kaldı nasıpse ben seve seve okrum bu hafta da yıne gecmıs olsun bu arada ustunde kırıklık varmıs e annenle esınden sonra sıra sana gelmıstı allah korusun sımdı sen naz yap bakalım esıne de o sana baksın bu arada annanenı hastaney goturcekmıssın allahım sıfa versın

amin cnm haftaya kimde sıra acepp
allahım elaezel ve gul arkadaslarımın kucaklarını en kısa zamanda mınık mınık bebıslerle doldur dualrınıza gonulden amınnnn dıyorum duaya gelemedım yıne bızım net yoktu hakınızı helal edın kuzular
derınım erken yatmak gercekten ıyı oluyor obur turlu oglene kadar uyuyorum ve sarhos gıbı oluyorum canım benım sen calısıyosun ısın zor tabııı allah yardımcın olsun
tugcecım o bel agrıları devam edecek kuzum sırtına yastık koymayı dene bence bıde sırt ustu yatma artık sol tarafına yat bu arada tasınma ıslerıne karısmıyon ınsallahhhh
kızlar herkese de mutlu bır gun dılıyorum
bu arada sol gogsumun agrısı bugun de oldu anlamıyorum hareket ederken yada spor yaparken bırsey yok oturdugumda ozellıkle de yemek yedıkten sonra baslıyor sıkıstırmaya omzuma dogru ve sol koluma da yayılıyor ınternette hıc ıyı seyler okumadım kızlar ıyıce kotu oldum pazartesı gunune randevu aldım dahılıyeden ınsallah bısey cıkmaz ıyıce korkmaya basladımmmmmmm

amin amin amin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

garip eşinin sonucarı kötü deyilki neden üzülüyo bizim sonuclar 5 milyondu düşün artıkın sen
sakın üzülmeyin iyi bi urolog bulun o cok önemli varikosel varmı diye bakcaklardır eşine
orthomol fertil plus diye birsey vermis esime,cym plus hakkinda bilgi sahibi degilim:26:arastirmak gerek,allah yardimcimiz olsun insallah
bu ilacı araştırırken görmüştüm yurt dısındaki dr daha ok veriyo
seline senin eşininde sonucları kötü deyil mil. 15 milyon diyosun top.60 milyona kadar cıkar drsizde ne sorunu buldu biraz hareketlilik te var oda senin kullandıgın ilac la düzelir çünkü o ilac la hamile kalan cok var canım dr size iyi ilac vermiş dr bizede verseydi teşke tekrar gecmiş olsun boncuk inanyorum ki ALLAHIN izniyle cok yakında hamile kalcaksın bunu derdayada demiştim cünkü teyzemin damadı da amaliyat oldu 6. ayında kız hamile kaldı
bütün kabimle amin diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH amin
butun kalbimle amin diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH AMin

gecmiş olsun derya sol tarafın mı agrıyo
dr eşime demişki onun kalbi agrıyodu gitti dr yol yürüdüyünde yoruldugunda kalbine agrı saplanıyomu diye sormuş onlar önemliymiş bence seninki gaz sıkışmaıs olabilir tanııgın seninki gibi siayetleri vardı kalpten şüpelendi gaz sıkışmaı cıkmış ama baktır canım sakın ihmal etme hi bişeyide kafana takma

canım buhafta BANU VE MİRANDAYA okuycağız transferleri olduğu için
ondan sonraki haftada sana,garibe ve sevtuna okuyup dua işini bitiriyoruz
ah canım tamamıylemi bırakıyoruz duayı bendetemizlige daldım saat 2 di aklım balşıma geldi evde olsaydım böyle olurmuydu anacım sag olsun inan çok isterdim katılmayı ama olmuyo bazı şeyler isteyince demi
allahım şifa versin bebem sende hastaymışsın geçmiş olsun bebem duana canı gönülden amin diyorum bebem
amin canım arkadaşım benim

amin diyorum canı gönülden rabbim tez zamanda versin muratlarını işşallah
canım kusura bakma kaçtır dicem geçmiş olsun diyemedim vallahi allahım acil şifalar versin evini bebekle şenlendirsin işşallah 2011 ogurlu gelir işşallah hepimize
ahhh sevtunum ahhhh,daha biz yeni basladik tedaviye biliyorsun,ilk olarak esimden sperm testi bendende adetimin 5. gunu gelmemi istedi doktor,henuz adetimden ses seda yok bekliyoruz,dolayisiyla benim neyim var henuz bilmiyoruz canim
canım benim üzülme yaradanın bildigi bişey vardır korkma rabbim seni sınıyo haberin yok rabbim çok sevdigi kullarına sıkıntı verrirmiş bebem bak bende üzülüyorum haberin olsun
kayracım geçmiş olsun kuşum kızlar ben giremiyorum eskisi gibi bu duruma çok üzülüyorum haberiniz olsun şefkate ihticacım var biri bana şefkat versin zahmet olmazsa
ben geldim hatunlar

# elixsir+
# ugurboncugum
# zeynepkaygin+
# ademilehatice

kızlar görüşmeyeli ne var ne yok bakem:86::86::86::86::86:

turkuazcım, derincim ,ablacım ,birsencim unuttuklarım varsa kusura bakmayın hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cok sagolun

eşimim deyerleri cok yüksek deyil ama ALLAHA şükür yine iyi

birazda ateş hoca başından savdı gibi geliyo bana bize ialc verbilirdi dahada yükselte bilirdi ne bilim kafam karıştı eşimde bendesorun yok diycek bişede desek ALLAH yardım etsin döndüm başa tekaradan

yok canım bilmek deyilde artık o kadar araştırıyoruz ki bikmemek mumkun deyil
hareketliliye havuc suyu iyi geliyo diyolar ama zaten dr size gereken tedaviyi uygular muayne oldumu varikosel varmıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…