Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sende öle kaynansından dertlı olan var mıııı mesela"ayyy kucuk bi bebek yapta sevelim tembel gelinnn" diyen bi kaynnana

mervecim h.g ölemi dyor kayınvaliden sana

ne ayıppp yok benim kayın validem henüz birşey demiyorr zaten gördüğümde yok pek gidip gelmem

sende öle kaynansından dertlı olan var mıııı mesela"ayyy kucuk bi bebek yapta sevelim tembel gelinnn" diyen bi kaynnana

oooooooooooooo benimki benim oğlum senden boşandığı gün bebği kucağıma verir dedi
kiiiiiii bu en güzel sözüdür

merhaba arkadaslar,
ben araniza yeni katildim kafam cok karisik konusmaya dertlesmeye ihtiyacim var.ben 1 sene önce bos gebelikten dolayi kürtaj oldum. o zamanlar ister istemez piskolojikmen cökmüstüm cünkü hic bilmedigim birsey basima gelmisti. hamile oldugumu ögrenmistim cok mutluydum ve mutlulugum yarim kaldi. neyse aradan 1 sene gecti cok iyyim 1 ay icinde hem morel hemde vücut acisindan kendimi cok iyi toparladimm. doktorum hersey normal hamile kalmana bir engel yok dedi.zaten ilk ay korundum ondan sonra korunmayi biraktim ama hala tik yok .1sene gecti aradan normalmi hic sorunum yokken cocugumun olmamasi. bir bilgisi olan varmi? COK istiyorum bir bebegimin olmasini.

ALLAH HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU YASATIR.

amin güzel kardeşim bence cok ilaç kullanmıssan etkısı olabılır ama tabıkı kalıcı deıldır..bak ne guzel toparlanmıssın moral herseyın ilacııı

hoşgeldin cnm allah yardımcın olsun

duaya yetişemedim ama şuan ezan okunuyor,okunan ezanın hürmetine gül ve hacer arkadaşımın dualarına canı gönülden amin diyorum.rabbim katından hayırlı evlatlar nasip etsin inş.kimsenin kucağını boş koymasın inş.amin amin amin

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)

yeteeeeer,SeLiNa23,elixsir+,_MeRvE_,ademilehatice,egal,garip,
KALABALIĞIZ BU AKŞAM

canlarımbenim sağolun
ablanız sizi seviyor
bizde seni ablacııım
oooooooooooooo benimki benim oğlum senden boşandığı gün bebği kucağıma verir dedi
kiiiiiii bu en güzel sözüdür
aman bosver cnm var öle dengesiz kaynanalarrr
aramıza h.g cnm inş en kısa zamanda seninde olur beben bizimdee
evet yaa hiç sormayınn..bizimki 4 oglan cocuk yapmıs

takma sen boşverrrrrrrr

takma sen boşverrrrrrrr[/QUOTE]

öle yapcaz artık inşşlh bu ay tutar doktor ayın 15inde test yaptır dedı cok heycanlanıorummm dua edıın

ewet cnmm toparlandim. ilac hic kullanmadim sayilir bir kere dis doktorun verdigi antibiyotigi kullandim onuda hamile kadinlar bile kullanabiliyormus.sirf cocuk istedigimden agri kesici bile kullanmiyorum... derdi veren allah dermaninida verir. yüce rabbim cocuk isteyen tum kadinlara nasip eder insallah. ne zormus yaww . bekarken evlenince hemen bebek olcak diye korkuyoduk ssimdiki durumumuza bak. gülüncek haldeyizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…