kızlar transferim oldu doktor 3 gün yatak istirahatı verdi.miranda için duzlarımı yaptım benim için okuyan herkesten allah razı olsun hepinizi öpüyorum
h.b canım gidiyormusun hadi kolay gelsinToplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 pelin67+ fundam7 ademilehatice+ turkuaz+ benzenanisol elixsir+ rengarenk34
selam hanımlar hoşgeldiniz
kızlar nasılzınız
be geldim
canım aslında bol bol okuyorum ama bazen hiçbişey işe yaramıyo saol yinede kuzumeboşumm kaçırdm seni kuzuu,neyse öptüm görüşürük
keyfim yok diyorsun yaa bak bilgisayardan tesbihat açıp yüksek sesle dinlesene çok iyi geliyor ben öyle yapıyordum da rahatlıyordum
canım çok geçmiş olsun 20lik diş fena yapıyo yakınımda biçok kişi aynı şeyden muzdarip inşallah halledersiniz kökten sorunuher gün aynı şeyler yaa
yarın dr gideceğim dişim için
uygun bulursa çekcek inşşş çekerde kutulurum şu yirmilk dişten
şaka gibi kabusum oldu yaa
canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun minişin inşallahKızlar transferim oldu doktor 3 gün yatak istirahatı verdi.Miranda için duzlarımı yaptım benim için okuyan herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum
selam kızlar umarım herkes çok iyidir ve müjdeli haberler vardır
ben erken doğum tehtidi nedeniyle istirahatteyim annemin yanına geldim burda da internet yoktu o nedenle giremedim artık burayada internet bağlattık artık bol bol görüşürüz inşallah hepinizi öptüüm
h.b canım gidiyormusun hadi kolay gelsin
yeterim nbnr cnm
yok canım burdayım şimdilik hoşgeldinh.b canım gidiyormusun hadi kolay gelsin
yeterim nbnr cnm
slm canım ben iyiyim sen nasılsınslm kızlar nasılsınız
kız dünür senin gelin hastalandı haberin yok mu adam bi geçmişolsun der gıııı
evet canım öyle derler alahım esirgemiş tekrardanderyam cnm bnm çok sağol,vaktin oldukça canın sıkıldığı zaman yollarsın tarifleri kuzum acele etme,tamam cnm en iyisi o sanırım yiyimde biraz kan olsun...:)
sevoşum sağol tatlım tamam cnm yapayım ben onu birde bu ay bolbol sadaka vermek lazımmış duyduğum kadarıyla...
ablacım amin sağolasınn,yok abla o kadar olmuyordum ben normalde bu ay böyle oldu,kuru üzüm alayım ben en iyisi,ilaçları işten çıkınca doktora gider yazdırırım artık :)
ben sizin tutişim tabisi ya tanımadın mı aşkol yanee:)
aleynam sağol bitanem,aminnn aminnn
ayyyçok sevindim yaa Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin darısıda bize:)
aaa annenlerde dün mü yaptı kazayı çok geçmiş olsun yaa Allah başımızdan eksik etmesin tabi aminnn,kardeloşumm şaka bi yana bnde heyecanlandım sonuçta sevdiğin biriyle ilk defa konuşuyorsun gerçi bu ikinci ama insan seviniyor ondan heyecanlanıyor dimi:)
Bu arada lütfen ama lütfen bende istiyorum diyet listesinii,hee unutuyordum kıs demem be görüşmesek diye delüüü
kırk yılda bi iş becerdim diye sevinmiştim oysaki kartlar gözükmüyoridare et kuzu:)
ah canım allahım analı babalı büyütsün işşallah bizede nasip etsin işşallah tekrardan kapl atışları görürü şu garip gözlerimabla hepimiz yanıyız işte hayat gaylesi gelip geciyo hayat
görümceminde ikiz bebekleri abla ikisininde kalp atışlarını duydular cook şükür
iç güveyden halliceyim ben ben geldim ama nedense hiç keyfim yok bugün yaslm kızlar nasılsınız
yok canım burdayım şimdilik hoşgeldin
slm canım ben iyiyim sen nasılsın
hoşgeldin canım geçmiş olsun kızın rahatsız galiba
evet canım öyle derler alahım esirgemiş tekrardan
ah canım allahım analı babalı büyütsün işşallah bizede nasip etsin işşallah tekrardan kapl atışları görürü şu garip gözlerim
iç güveyden halliceyim ben ben geldim ama nedense hiç keyfim yok bugün ya
kız sevtun bende aynı durumdayım off çok sıkıldım bugün be noluyo bize bebemevet canım öyle derler alahım esirgemiş tekrardan
ah canım allahım analı babalı büyütsün işşallah bizede nasip etsin işşallah tekrardan kapl atışları görürü şu garip gözlerim
iç güveyden halliceyim ben ben geldim ama nedense hiç keyfim yok bugün ya
sağol canım aynen öyle ateşli düşmüyoduda allahtan biraz rahatladı uyudu şimdi ne var ne yok
kız dünür senin gelin hastalandı haberin yok mu adam bi geçmişolsun der gıııı
canım aslında bol bol okuyorum ama bazen hiçbişey işe yaramıyo saol yinede kuzum
demek buay oldu neyse şimdi iyi olmana sevindim kuzum üzümü ye inşallah şifa olsun sana
he buarada bugün dışarı çıktım baktım şöyle camlara kiralık varmı diye bizim sokakda yok bide olsada emlakcılarda oluyoya .inşallah gönlüne göre buluruz kuzum
canım çok geçmiş olsun 20lik diş fena yapıyo yakınımda biçok kişi aynı şeyden muzdarip inşallah halledersiniz kökten sorunu
canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun minişin inşallah
12 gün sonra müjde verirsin umarım
dua içinde çok saol allahım kabul etsin ikiniz içinde okunan duaları
bersum nasılsın canım arkadaşım demek hala annedesin iyi ya netin bağlanması görüşebilicez
sen nasılsın doktora gittinmi kuzum bebiş iyidir inşallah iyi bak kendine ALLAHA emanetsin
sabah kaltım bir keyifsiz öle gidiyoniye keyfiiin yok hayrolaaaaaa
kız sevtun bende aynı durumdayım off çok sıkıldım bugün be noluyo bize bebem
ay kıyamam ya allahım şifa versin kuzucuğa götürdünmü doktora canım
bende aynı azcık sıkıldım bugün
kız sevtun bende aynı durumdayım off çok sıkıldım bugün be noluyo bize bebem
ay kıyamam ya allahım şifa versin kuzucuğa götürdünmü doktora canım
bende aynı azcık sıkıldım bugün
canım aslında bol bol okuyorum ama bazen hiçbişey işe yaramıyo saol yinede kuzum
demek buay oldu neyse şimdi iyi olmana sevindim kuzum üzümü ye inşallah şifa olsun sana
he buarada bugün dışarı çıktım baktım şöyle camlara kiralık varmı diye bizim sokakda yok bide olsada emlakcılarda oluyoya .inşallah gönlüne göre buluruz kuzum
canım çok geçmiş olsun 20lik diş fena yapıyo yakınımda biçok kişi aynı şeyden muzdarip inşallah halledersiniz kökten sorunu
canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun minişin inşallah
12 gün sonra müjde verirsin umarım
dua içinde çok saol allahım kabul etsin ikiniz içinde okunan duaları
bersum nasılsın canım arkadaşım demek hala annedesin iyi ya netin bağlanması görüşebilicez
sen nasılsın doktora gittinmi kuzum bebiş iyidir inşallah iyi bak kendine ALLAHA emanetsin
h.b canım gidiyormusun hadi kolay gelsin
yeterim nbnr cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?