Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inş canım... keşke kalbimize söz gecirebilsek ebrarım sende inş en kısa zamanda hamile kalıp hayırlısıyla minişini kollarına alacaksın bende buna inanıyorum

amin inş canım aklımızdan cıkarsak daha cabuk hamile kalcaz ama bi türlü cıkaramayoruzki... rabbim inş en kısa zamanda bu güzel duyguyu tattırır hayırlısıyla
kızlar nasılzınız
be geldim

hoşgeldin canım nasılsın...

deryam cnm bnm çok sağol,vaktin oldukça canın sıkıldığı zaman yollarsın tarifleri kuzum acele etme,tamam cnm en iyisi o sanırım yiyimde biraz kan olsun...:)

sevoşum sağol tatlım tamam cnm yapayım ben onu birde bu ay bolbol sadaka vermek lazımmış duyduğum kadarıyla...

ablacım amin sağolasınn,yok abla o kadar olmuyordum ben normalde bu ay böyle oldu,kuru üzüm alayım ben en iyisi,ilaçları işten çıkınca doktora gider yazdırırım artık :)
ben sizin tutişim tabisi ya tanımadın mı aşkol yanee:)

turkuaz cok gecmiş olsun bacım allahım korumuş bende cok korkuyorum ya allahım hepimizi korusun
aleynam sağol bitanem,aminnn aminnn

abla hepimiz yanıyız işte hayat gaylesi gelip geciyo hayat

görümceminde ikiz bebekleri abla ikisininde kalp atışlarını duydular cook şükür
ayyyçok sevindim yaa Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin darısıda bize:)
aaa annenlerde dün mü yaptı kazayı çok geçmiş olsun yaa Allah başımızdan eksik etmesin tabi aminnn,kardeloşumm şaka bi yana bnde heyecanlandım sonuçta sevdiğin biriyle ilk defa konuşuyorsun gerçi bu ikinci ama insan seviniyor ondan heyecanlanıyor dimi:)
Bu arada lütfen ama lütfen bende istiyorum diyet listesinii,hee unutuyordum kıs demem be görüşmesek diye delüüü
kırk yılda bi iş becerdim diye sevinmiştim oysaki kartlar gözükmüyor idare et kuzu:)

çok şükür canım
yaaaaaaaa siz neler yaptınız

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 pelin67+ fundam7 ademilehatice+ turkuaz+ benzenanisol elixsir+ rengarenk34

selam hanımlar hoşgeldiniz

eboşumm kaçırdm seni kuzuu,neyse öptüm görüşürük
keyfim yok diyorsun yaa bak bilgisayardan tesbihat açıp yüksek sesle dinlesene çok iyi geliyor ben öyle yapıyordum da rahatlıyordum

arkadaşlar slm benim adetim geçeli 16gün oldu en son testi 4gün önce yaptımnegatif ama belki geç döllenmedir diye birz daha bekliyorum.yalnız bugün bir ara okulda çocuklara birşey anlatırken zıpladım pembe kan geldi sizce ne olabilir???

canım bence bir dr gitmelisin

canım bende ne yapayım aynı şeyler işte bi degişiklik yok henüz...

her gün aynı şeyler yaa
yarın dr gideceğim dişim için
uygun bulursa çekcek inşşş çekerde kutulurum şu yirmilk dişten
şaka gibi kabusum oldu yaa

Kızlar transferim oldu doktor 3 gün yatak istirahatı verdi.Miranda için duzlarımı yaptım benim için okuyan herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…