abrar ablacım pelincim hepimiz aynıyız bazen öle oluoki hergün aynı sıkıntı aynı düşünce buda insnın beynini yoruo sizi gayet iii anlıorum inşşş sıkıntılarımız bir an önce
hayırlısıyla böle olalım dimi
kızlar nasılzınız
be geldim
kesinlikle
valla peloş ömrüm bunu düşünmekle geçti artık okadar yorduki beni düşünmek bile itemiyorum ya
hayatımı bukadar etkilemesindende nefret ediyorum keşke şu kalbime söz geçirebilsem
neyse boşver kuzum inşallah sen enkısa zamanda hamile kalıcaksın ben çok inanıyorum
inş canım... keşke kalbimize söz gecirebilsek ebrarım sende inş en kısa zamanda hamile kalıp hayırlısıyla minişini kollarına alacaksın bende buna inanıyorum
amin inş canım aklımızdan cıkarsak daha cabuk hamile kalcaz ama bi türlü cıkaramayoruzki... rabbim inş en kısa zamanda bu güzel duyguyu tattırır hayırlısıylaabrar ablacım pelincim hepimiz aynıyız bazen öle oluoki hergün aynı sıkıntı aynı düşünce buda insnın beynini yoruo sizi gayet iii anlıorum inşşş sıkıntılarımız bir an önce
hayırlısıyla böle olalım dimi
kızlar nasılzınız
be geldim
deryam cnm bnm çok sağol,vaktin oldukça canın sıkıldığı zaman yollarsın tarifleri kuzum acele etme,tamam cnm en iyisi o sanırım yiyimde biraz kan olsun...:)tutsım balım sana tarıflerın cok az bır kısmını gonderebıldım cunku tek tek yuklemek gerekıyo ben yıne arada gondercem kuzu gecmıs olsun bu arada gercekten verılmız sadakanız varmıs canım kansızlık ıcın de iri kuru uzumler var ya onlardan hergun bır avuc yıyıver cekırdegını de cıgne ve yut kuzu ben ole yapıyorum
sevoşum sağol tatlım tamam cnm yapayım ben onu birde bu ay bolbol sadaka vermek lazımmış duyduğum kadarıyla...canım güzel dileklerin için sagolasın geçmiş olsun buarada hem kaza atlatmışsın hemde hastaymışsın kız canım bizde derlerki başından ekmek le bildigin tuzu sallıyosun bildigin dualarla bir dula veriyosun sadakada verebilirsin bebem allahım yardım etmiş bebem şükür seni kavuşturana diyelim bebikim
ablacım amin sağolasınn,yok abla o kadar olmuyordum ben normalde bu ay böyle oldu,kuru üzüm alayım ben en iyisi,ilaçları işten çıkınca doktora gider yazdırırım artık :)kuzum çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ALLAHIM muhafaza etsin görünür görünmez kazalardan
senin niye okadar kanaman oldu kuzum hep böylemiydi yoksa buaymı oldu ?dikkat et kendine ilaçlarınıda aksatma kuru üzüm ye bol bol siyah olanından kanka
buarada bizim tutişsin değilmi
aleynam sağol bitanem,aminnn aminnnturkuaz cok gecmiş olsun bacım allahım korumuş bende cok korkuyorum ya allahım hepimizi korusun
ayyyçok sevindim yaa Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin darısıda bize:)abla hepimiz yanıyız işte hayat gaylesi gelip geciyo hayat
görümceminde ikiz bebekleri abla ikisininde kalp atışlarını duydular cook şükür
aaa annenlerde dün mü yaptı kazayı çok geçmiş olsun yaa Allah başımızdan eksik etmesin tabi aminnn,kardeloşumm şaka bi yana bnde heyecanlandım sonuçta sevdiğin biriyle ilk defa konuşuyorsun gerçi bu ikinci ama insan seviniyor ondan heyecanlanıyor dimi:)tutişim,çok geçmiş olsun öncelikle canım,ALLAHIM KORUMUŞ,benimde annemler çok büyük kaza geçirdiler bizden dönerken,kırmızı ışıkta beklerken,arkadan hızla gelen bi kamyonet çarpmış,araba hurda olmuş resmen,RABBİM KORUMUŞ ONLARI,ALLAHIM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ANNE BABALARIMIZI VE EŞLERİMİZİ İNŞALLAH.
KARDELENBAHARIN YAPTIĞI İŞİ BENDE MERAK ETTİYDİM DÜN,BENDE İSTERİM ÖYLE Bİ İŞ.
cano,ne bilim,burda çok rahat yazışıyoz,hani sesli olunca ilklerde helecanım oluyo,ama sonra alışıyom,görceksin zatenhatta sonra artık görüşmesek dicen yeter dicen
göremedim kartlarını,ama gönderdiğin için çok teşekkür ediyorum tatlım.
ben kaçıyorum yemek yapıcam daha sonra görüşürüz
amin inş canım aklımızdan cıkarsak daha cabuk hamile kalcaz ama bi türlü cıkaramayoruzki... Rabbim inş en kısa zamanda bu güzel duyguyu tattırır hayırlısıyla
Hoşgeldin canım nasılsın...
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53 pelin67+ fundam7 ademilehatice+ turkuaz+ benzenanisol elixsir+ rengarenk34
selam hanımlar hoşgeldiniz
arkadaşlar slm benim adetim geçeli 16gün oldu en son testi 4gün önce yaptımnegatif ama belki geç döllenmedir diye birz daha bekliyorum.yalnız bugün bir ara okulda çocuklara birşey anlatırken zıpladım pembe kan geldi sizce ne olabilir???
çok şükür canım
yaaaaaaaa siz neler yaptınız
canım bende ne yapayım aynı şeyler işte bi degişiklik yok henüz...
her gün aynı şeyler yaa
yarın dr gideceğim dişim için
uygun bulursa çekcek inşşş çekerde kutulurum şu yirmilk dişten
şaka gibi kabusum oldu yaa
gecmiş olsun canım diş agrısı kotüdür ya inş cekilirde kurtulursun :94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?