Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol ebrarcım cevap için kafam karıştı eşime de hiç kimseye de söylemedim.. bu yüzden kimseye soramıyorum..
eger reglenmezsem tekrar yaparım..

sağol ebrarcım cevap için kafam karıştı eşime de hiç kimseye de söylemedim.. bu yüzden kimseye soramıyorum..
eger reglenmezsem tekrar yaparım..

rica ederim canım haklısın tabiki
kaç gün gecikmişti reglin?bence geç döllenme filan olabilir yani bazı insanlar adetten hemen önce yumurtlayıp hamile kalıyolar seninde öyle olabilir ya ümitde vermek istemiyorum ama sen yinede tekrarla sonrada doktora git tatlım

Son düzenleme:
bende iyiym canım yemek yapıyorum öğlen gelicek eşimde bende bi bakıyım gelmeden dedim
okudum canım dilerim mevlam tez vakitte kabul eder inş

kolay gelsin derdam bende yemek yapıcam sonra temizlik yapıcam işim çok yani bugün evdeyim hallediyim işlerimi
amin canım tez vakitte kabul olsun dualarımız

canım bende umutlandırmak istemem ama geç döllenme bazen gözükmeyebiliyo testi tekrar etmende yarar var
dilerim umtların gerçek olur ve meleğin seninledir

kolay gelsin derdam bende yemek yapıcam sonra temizlik yapıcam işim çok yani bugün evdeyim hallediyim işlerimi

amin canım canı gönüleden amin
sanada kolay gelsin balım
bende çıkıyım dantel yapmam lazım kzı kardeşimin düğünü olucak yaza ona bişeyler hazırlıyorum eşimde gelir birazdan
hepinizi öptüm hava güzle gönlünüzde güzle olsun inş
sonradan gelen arkadaşlara sizlerede slm iyi bakın kendineize

canım kolay gelsin sanada ALLAHIM mesut etsin kardeşini
öpüyorum çok görüşmek üzere derdam

kızlar hepınıze ıyıgecelr
ebusum cok hastayım cok morelım bozuk dokunsalar aglıcam ben kacım cnm kib sonra konusurz kusurabakma hıc ıyı degılım hayat boğuyor benı artık
boncuğum moralini bozma herşey düzelir inşallah canın neye sıkıldı anlatmak istersen dinleriz belki rahatlarsın
günaydınnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrr biraz geç bi günaydın oldu nerdeyse öğlen olcak ama olsun
bu saat oldu hala yazan olmamış nerdesiniz kızzzzzzzzzzzzzz hala uyuyomusunuz oh uyuyun valla mis gibi
kız haftasonu zaten başka zaman uyumuyoz gerçi ben hafta sonuda pek uyuyamıyom kızım durmuyo
canım ya bence geç döllenme olabilir haftaya tekrarla testini ben adetim geçmişti söktürücü içmiştim bide ama 20-25 gün sonra nerdeyse anca hamile olduğumu öğrendim gerçi pıhtılaşmadan dolayı düştü ama inşallah sende vardır

slm kızlşar nasılsınız
ebrarım bana duaya bitti yaz canım abdestim var okurum hemen
aman ne hızlısın kız derda ne çabuk bitirdin hastaneye ne zaman gidecen

hadi ebrarım kolay gelsin çabucak bitsin işlerin zaten yorulmuşsun dikkat et

selam kızlar ben de bebek isteyenlerdenim.bu ay da olmadı bakalım artık bi dahaki ayı bekliycez. siz neler yapıyosunuz???

Canım işallah başka hastalık falan yoktur korkma,günün ne kadar geçti belki yazmışındır ama göremedim canım,,,bence tekrar test yap geç gözükebilir,yoksada hiç üzülme canım sağlıklı olsun hayırlı olsunda gerisi önemli deil

kıss gördüm sana cvp ta yazdım sanırım sen gözden kaçırdın

tutişim,sankim benden alıntı almamışın,yoksam ben aceleden göremedim mi bilmeyon.
kardelencim,ben sana yazmıştım kuzu,alttada görmüşün zaten,bu arad sınavda başarılar.
kardeloşum yazmamıştım kuzu bi kere yazmıştım sabh sanırım ne zaman geleceksin diye,ondan sonra da yazmadım özel mesaj atacaktım sen geçmişe bakamazsın diye, arada kaynadı fırsat bulamadım kuzum ben senden o kapsülü istiyorum kafaya taktım bebek gelmiyorsa da gelmesin bananee bananeee

nerde bu millet nerede bu devlet topik böyle bırakılıp gidilirmi hahhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaözledim kız herkezleriiiiiiiiiiiiii
hehee bi karşılaşamıyoruz toptan yaa ancak cuma günü kalabalık oluyoruz :)oğluşun napıyor öp,ısır yerime onu

kardelen kaçırdım seni nasılsın canım
aleynam naber canım görüşemedik nazamandır
diğer kızlar sizlerden anber
derdam nasılsın çok yogun bu ara galiba,yorma kendini fazlaa

hee mirandayı görünce aklıma geldi alıntı yapmıştım ama yazmadım sanırım transferin olmuş inş haftaya hamileyim dersin bizlere sağlıcakla da kucagına alırsın inşaallah
ben kaçtım byyyyyy

hadi bakalım miranda hamişler arasına senide alalım güzel haberler ver bize
İnşallah canım yaa herkes gibi bende çok istiyorum bunu dualarınıza ihtiyacım var.
mırandacım ınsallah bebısın gelmıstır canım hadı sevındır bızı bakkem
İnşallah canımm

Evet canım transfer oldu beklemedeyim kısmetse cuma günü test günüm İnşallah canım güzel haber vermeyi çok istiyorum.HEpinizden allah razı olsun

ebrar cim liste ye eklenmek icin ay basi olacagimiz gunumu ekliyoz anliyamadim aciklarmisin tskler eger oyleyse ben noralde 27 ocak 2011 olucam insallah olmamda yinede hayirlisi tskler simdiden

canlarım gçmişi okumadım özürdilerim hepinizden arkadaşlar
2 gündür girmedim sayfalar okadar ilerlemişki
dün hastanedeydim eşimin muayenesi vardı bide sprm sonuçlarını gösterdik
muayene iii geçti ama tekrar sprm testi istedi spermlere iiii dedi ama sıvısının az olduğunu sölemiş
şimdi ayın 10 da tekrar randevu verdi sperm için
hem iii dio hemde tekrar test istio
eşiminde işten izin alması zor oluo bilmiorum bakalım
hepinize güzl bir hafta sonu diliorum
rabbim bütün dilklerinizi en kısa zamanda kabul etsin
hpinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama kafa yok bende toparlayamam
kafam çok karışık canlarım hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…