sagol canım dedigin gibi okuyum kendimi... kıyamam sana demek yoruldun dikkat et kendine eboşum yorma fazla ev işide bitmiyoki her gün yap arkanı dön yine aynı...
amınn canımm saol merkee gıdınce bı bıkkınlık geldı oncecanım hoşgeldin nasılsın...kistinin olmamasına sevindim... inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı gelir bebişin...
canım hoşgeldin
tedavin hayırlı olsun inşallah gelir minişin bu tedaviyle canım
hayrolsun canım arada oluyo öyle inşallah geçer çabucak birz oku kendi kendini
ben iyiyim canım yemeğimi koydum pirincimi ıslattım pilav yapıcam birazdanda bugün ev işleriyle uğraştım yoruldum azcık
evet canım yapmadanda olmuyoki saglık olsun yeterki:86:sorma peloşum aynen öyle yap yap hep aynı aman işte yapıyoruz yinede :84:
selam arkadaşlar((((
hoşbulduk canım nasılsın...
eboşum hoşgeldin canım neyim oldugunu bende bilmiyorumki icimde bi sıkıntı var hayırlara gider inş rahatlatmaya calışıyorum kendimi sen nasılsın bitanem...
selam hoşgeldinselam arkadaşlar((((
amin canım yaa ALLAHIM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın anca yaşıyan biliyo bu hasretiamınn canımm saol merkee gıdınce bı bıkkınlık geldı once
bı yorgunluk çöktubu 3. gıdısım artık sonra dedım umutsuzluk yok negatıflık yok
hep pozıtıf ol dedım kendıme bakalım canım hayırlısıyla
gönlumdekını hakkımda hayırlı etsın rabbım amınn
saol canım ınsallah bu kez olsun elim boş donmiim inşallah
allahım kımseyı evlatsızlıllada evlatlarıylada sınamasın ınsallh
adetmi oldun canım bende dua yazmıştım sanapelin hoşbulduk canım:))) ben regl oldum ya üstelik 1 gün önce :2::2: :2::2:
pelin hoşbulduk canım:))) ben regl oldum ya üstelik 1 gün önce :2::2: :2::2:
kızlar alıntıladım ama yazamıyorum,bulaşıkları yıkamam lazım yarım saat sonra çıkıcam
ablamm tamam zaten diyetisyene gidicem karar verdim :)yüryüşede başlıcam işten çıkışım çok iyi olacak :)
kızlarr ben kaçıyorum hayırlı akşamlar hepinizee öpüyorum Allah' emanet olun...
peloşum söylemeden geçemicem Rabbim sana da avatarındaki gibi tatlı bebişler nasip etsin bayıldım ya çok tattlıı haydin görüşürük :)
amınn canımm saol merkee gıdınce bı bıkkınlık geldı once
bı yorgunluk çöktubu 3. gıdısım artık sonra dedım umutsuzluk yok negatıflık yok
hep pozıtıf ol dedım kendıme bakalım canım hayırlısıyla
gönlumdekını hakkımda hayırlı etsın rabbım amınn
saol canım ınsallah bu kez olsun elim boş donmiim inşallah
allahım kımseyı evlatsızlıllada evlatlarıylada sınamasın ınsallh
nihancım merabacanım hoş geldinii akşamlarrr
canım benim üzülme lütfen bizde her ay umutlanıyoruz ama hayal kırıklıgına ugruyoruz bi kere sevinmiştim onda da kımyasal gebelik cıktı... her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda...aminebrar ablacım tuhh ya gerçekten çok istiyodum sizin için dua okumak(((
pelin çok umutluydum canım ya hayal kırıklığına uğradım sabahtan beriağlıyorum Rabbim sizlere sabır versin(((((
selam kızlar iyi akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?