canlarım gçmişi okumadım özürdilerim hepinizden arkadaşlar
2 gündür girmedim sayfalar okadar ilerlemişki
dün hastanedeydim eşimin muayenesi vardı bide sprm sonuçlarını gösterdik
muayene iii geçti ama tekrar sprm testi istedi spermlere iiii dedi ama sıvısının az olduğunu sölemiş
şimdi ayın 10 da tekrar randevu verdi sperm için
hem iii dio hemde tekrar test istio
eşiminde işten izin alması zor oluo bilmiorum bakalım
hepinize güzl bir hafta sonu diliorum
rabbim bütün dilklerinizi en kısa zamanda kabul etsin
hpinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama kafa yok bende toparlayamam
kafam çok karışık canlarım hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmm
saol birsenim allah razı olsun kusura bakma çıkmıştım görmedim yazdığınıboncuğum moralini bozma herşey düzelir inşallah canın neye sıkıldı anlatmak istersen dinleriz belki rahatlarsın
kız haftasonu zaten başka zaman uyumuyoz gerçi ben hafta sonuda pek uyuyamıyom kızım durmuyo
canım ya bence geç döllenme olabilir haftaya tekrarla testini ben adetim geçmişti söktürücü içmiştim bide ama 20-25 gün sonra nerdeyse anca hamile olduğumu öğrendim gerçi pıhtılaşmadan dolayı düştü ama inşallah sende vardır
aman ne hızlısın kız derda ne çabuk bitirdin hastaneye ne zaman gidecen
hadi ebrarım kolay gelsin çabucak bitsin işlerin zaten yorulmuşsun dikkat et
canım rica ederim nedemekherkeze selam ama cıkmam lazım ağrılarım var kıslarr
yaa tutiş dükkana bi gittim pir gittim eve 12de geldikhee mirandayı görünce aklıma geldi alıntı yapmıştım ama yazmadım sanırım transferin olmuş inş haftaya hamileyim dersin bizlere sağlıcakla da kucagına alırsın inşaallah
ben kaçtım byyyyyy
canım inşallah müjde vericeksin ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmasınEvet canım transfer oldu beklemedeyim kısmetse cuma günü test günüm İnşallah canım güzel haber vermeyi çok istiyorum.HEpinizden allah razı olsun
canım listeye adet günlerimizi yazıyoruz sende bizimle burdan devam etmek istersen tabiki ekleriz listeye .inşallah gelmez kırmızılarınebrar cim liste ye eklenmek icin ay basi olacagimiz gunumu ekliyoz anliyamadim aciklarmisin tskler eger oyleyse ben noralde 27 ocak 2011 olucam insallah olmamda yinede hayirlisi tskler simdiden
canlarım gçmişi okumadım özürdilerim hepinizden arkadaşlar
2 gündür girmedim sayfalar okadar ilerlemişki
dün hastanedeydim eşimin muayenesi vardı bide sprm sonuçlarını gösterdik
muayene iii geçti ama tekrar sprm testi istedi spermlere iiii dedi ama sıvısının az olduğunu sölemiş
şimdi ayın 10 da tekrar randevu verdi sperm için
hem iii dio hemde tekrar test istio
eşiminde işten izin alması zor oluo bilmiorum bakalım
hepinize güzl bir hafta sonu diliorum
rabbim bütün dilklerinizi en kısa zamanda kabul etsin
hpinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama kafa yok bende toparlayamam
kafam çok karışık canlarım hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmm
ebrar cım ben adet liyim ama dua yı ablama okutacam elixsir için haberin olsun okutunca haber veririmELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20
YETER...................20
HASRET.................20
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13
SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20
SELİNA...................20
HASRET..................20
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10
TUĞÇE....................13
allah bütün iyi dileklerin için senden razı olsun o güzellikler seni bulsun ilk önceHerkeze iyi hafta sonları diliyorum güzel günler sizin olsun inşallah mutluluk yakanızı hiççççççççççççççç bırakmasın aile huzurunuzu hiç kimese hiç birşey bozamasın inşallah canımsınız
HAYIRLI OLSUN
OCAK AYI LİSTEMİZ
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************
selam kızlar nasıslsınız...:86::86:
saol canım allah razı olsun.bende çok sevindim barışmamıza :)iyi akşamlar kızlar,geçmişin hepsini okusam,aniden çıkmam gerekebilir ve hiç bişey yaamazdım.
öncelikle dualara canı gönülden amin diyorum,rabbim kabul etsin.
ebroşum daha iyisin inşallah.
kayra komutanım,sütümü,ay pardon,incirimi içiyorum efemm
derincim,canım,görüşemesekte kalpler bir biliyorum.
tutişim,sankim benden alıntı almamışın,yoksam ben aceleden göremedim mi bilmeyon.
kardelencim,ben sana yazmıştım kuzu,alttada görmüşün zaten,bu arad sınavda başarılar.
iksir,beni bitek sen atlamıyosun diyosun ama,pek geçmişi okumuyosun,benimde sana hitaben yazdığım pek çok yazı vardı oysa(okumuyosan,sitem etme lütfen
diğer yazılanları göremedim,herkezden özür diliyorum,beni hatırlayanlardan özellikle.
selina nın barıştığınada çok sevindim ayrıca,kızların son sayfadaki yazısından okudum,inşallah doğrudur.
şimdilik herkeze hayırlı geceler.
selam pek kimseler bugün
elixsir için ayetel kürsi listesi
ebrar....................20
boncuk.................20bitti
derin....................20
garip....................20
elaezel................20
selina..................20
yeter...................20
hasret.................20
aleyna.................15
derya...................15
turkuaz...............15
daisy...................15
sunger.................10
kardelenbhr.........10
nanelişkr.............10
derda...................10bitti
pelin....................10
tosti...................10
hatice..................10
birsen..................10
tuğçe...................13
sunger için ayetel kürsi listesi
ebrar.....................20
boncuk..................20bitti
elixsir..................20
elaezel.................20
yeter....................20
selina...................20
hasret..................20
derin....................15
aleyna..................15
derya....................15
daisy....................15
turkuaz................10
kardelenbhr..........10
nanelişkr..............10
tosti....................10
pelin.....................10
derda....................10bitti
birsen...................10
hatice..................10
tuğçe....................13
canım evet adetli olduğunu biliyodum fakat belki biter diye düşündüm cumaya kadarebrar cım ben adet liyim ama dua yı ablama okutacam elixsir için haberin olsun okutunca haber veririm
allah bütün iyi dileklerin için senden razı olsun o güzellikler seni bulsun ilk önce
benide listeye ekleyiiin bende şubat16 ama inşallah olmam adet
canım hayırdır neyin var yaa inşallah geçici bir durumdur kuzum sıkma tatlı canınıeboşum kacırdım seni canım iyisindir inş gecmişe bakamadım pek iyi degilim moral olarak icimde bi sıkıntı var hayırlara gider inş öpüyorum seni bitanem
selinam sevindim canım hasta olmamanasaol canım allah razı olsun.bende çok sevindim barışmamıza :)
elaezel canım tşk ederim çok şükür huzurumu geri aldım :)
ebrarcım dünkü üşümenin altından bişey çıkmadı çok şükür iyiyim bugun
boncuğum ben yeni tarihimi verdimmi hatırlamıyorum şimdi vereyim 12 şubat ta gelemez İnşallahhh..canın sıkkınmış rabbim ferahlık versin inş zor günler atlatıyorsun.kendine iyi bak.
kızlar hepinizi öptüm çıkmam lazım hoşçakalın.:79:
ben dualrımı okudum
allah kabul etsin
hoşbulduk canım nasılsın...pelin hoş geldinnn....kimsecikler yok...
canım evet adetli olduğunu biliyodum fakat belki biter diye düşündüm cumaya kadar
neyse ablana okutucakmışsın saol canım ağzına sağlık onunda
canım hayırdır neyin var yaa inşallah geçici bir durumdur kuzum sıkma tatlı canını
selinam sevindim canım hasta olmamana
saol canım ağzına yüreğine sağlık ekliyorum hemen
elacım buarada evet canım azcıkda biz fedakarlık yapalım eşlerimiz hakediyo bukadarını canım
merhaba kıslar
bı kaç gundur gıremedım adanaya gıttım doktora
kıstım yokmus tedavıye başlıyoruz ınsallah bugunden ıtıbaren yapıcm iğnelerimi
umarım bu kez allahım ol der
sizden nbr
canım hoşgeldinmerhaba kıslar
bı kaç gundur gıremedım adanaya gıttım doktora
kıstım yokmus tedavıye başlıyoruz ınsallah bugunden ıtıbaren yapıcm iğnelerimi
umarım bu kez allahım ol der
sizden nbr
hoşbulduk canım nasılsın...
eboşum hoşgeldin canım neyim oldugunu bende bilmiyorumki icimde bi sıkıntı var hayırlara gider inş rahatlatmaya calışıyorum kendimi sen nasılsın bitanem...
canım hoşgeldin
tedavin hayırlı olsun inşallah gelir minişin bu tedaviyle canım
hayrolsun canım arada oluyo öyle inşallah geçer çabucak birz oku kendi kendini
ben iyiyim canım yemeğimi koydum pirincimi ıslattım pilav yapıcam birazdanda bugün ev işleriyle uğraştım yoruldum azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?