Kızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm
arkadaşım hiç üzülme daha belli olmaz,işallah kalbin gönlün neyi yaşamak istiyorsa RABBİM sana onu yaşatır,işallah emeklerin boşa çıkmaz,,,ALLAHIM YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN....belki biliyosundur ama ben yinede sölemek istiyorum kuranda meryem süresi var onu okumanı tavsiye ediyorum arkadaşım sana hem için ferahlar hemde çocul için çok güzel bir duaymış,,,,
evet canım anlayabiliyorum dün yüreğim ağzımda gittim hastaneye bir de beni korkuttular 3lü tarama testi hatalı sonuç veriyor temiz olsa bile riskli çıkabilir dr amniyo isteyebilir diye önceki gece rüyalarıma girmişti walla amniyo olcakmışım bebeğim ölcekmiş falan... neyse ki temiz çıktı da dr gerek yok amniyoya dedi çok rahatladım Rabbim bilir tabi en doğrusunu hepimize sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin inşallah....
tuğçeciğim hayırlı olsun canım test sonuçlarınız temiz çıkmış darısı diğer testlerinize işallah
oyy kayram hamile olmayamm yaa bebegime yazık siz hamiş olun inşşşşş
canım hamileysende ikisi beraber büyür RABBİM sağlıklısından hayırlısından nasip etsin,,,kızın için üzülmekte haklısın ama hamileysende RABBİMİN bir bildiği vardır kendine iyi bak canım kızınada
bu gün canım sıkılıyo kızlar adetime 3 gün vardı ama ben erken oldum neden acaba
olabilir canım benimde öyle ara ara olur bi sorunolduğunu sanmıyorum sıkma canını
Dualara yürekten amiinnn diyorum rabbim geri çevirmesin inşallah
Ben çarşamba 16:30 da transferimi oldum kızlar şükür sorunsuz geçti şimdi annemde yatıyorum haftaya cuma 28 inde test günüm allahım ne nasip ettiyse onu göreceğiz inşallah.
Banucum çok üzüldüm fakat bence erken test yaptırmışsın canım ya bugünden itibaren kanda yükselmeye başlar diye biliyorum.
canım İŞALLAH bebeğin sana sıkı sıkı tutunur,sitres yapma kafana takma,demesi kolay diceksin belki insan ister istemez düşünür çok iyi biliyorum canım ama rahat olmak en iyi sonucu verir işallah,ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
slm öncelikle sevtunum,ve garip arkadaşım dularınıza canı gönülden aminnnnn diyorum rabbim kabul eylesin tez zamanda inş.kızlar dün dr'a gittim ama 2 gün izne ayrılmış hiç bişey öğrenemden geri geldimhayırlısı artık zaten hasyatım daha kötü oldum hiç halim kalmadı artık bu ay ümitsiz geçicek bişey olacağı yok çünkü kendi canımın derdine düştüm.bir sürü ilaç yazdı kötü üşütmüşüm bademciklerim iltahap kapmış....şimdi çıkıp uzanıcam ben giremiyorum kızlar merak etmeyin çünkü kalkamıyorum ii bakın kendinize A.E.OLUN....
gülcüm geçmiş olsun canım,,,,olsun bidahaki aya mutlu haberi alırız senden işallah
bende 3 aylık evlıyım,kocamda bende cocuk ıstıyoruz bakalım bu ay hamıle kala bılecekmyım her seyın hayırlısı
arkadaşım ALLAH gönlüne göre versin.
amin canım sevtunum inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerin olur
tuğçe bende 2 li 3 lü testleri yaptırdım sonuçlar temiz çıktı canım şubat 15 te ayrıntılı ultrasonum var bide 2 şubatta başka hast de 3 lü test yapılacak hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah
garibim inşallah seninde bebişlerin yakında gelir canım aminnn
daha erken diyecem ama zaten herkes demiş pzt test yaptıacakmışsın inşallah bu sefer pozitif çıkar canım
samyeli nasılsın kız biraz çok gelde görüşelim arada
canım inşallah yoktur ama genede dikkat et adet olmasanda yumurtlama oluyomuş
gittim canım sonuçlarım temiz çıktı sgl düşündüğün için inşallah darısı sana ve diğer kızlara
CANIM sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim,,,sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli deil,,,heeee içinden prenses geçiyosa prensesin olsun prens geçiyosa prensin olsun işallah
hoşgeldin canım biz iyiyz sen ansılsın
bende iyiyim canım saol sizlere bi merhaba dedim hemen geçmişe gittim
iyi akşamlar canım hoşgeldin
iyi geceler canım hoşgeldin
hoşbuldum canım anca gelebildim
kız öyle güzel uyuyoki melekler gibi rabbim her kadına anneliği tattırsın inşallah rabbim duy sesimizi herşeyi senden dileyip senden istiyoruz
ne güzel işallah RABBİM tez zamanda bu topikteki ve dünyadaki anne olmak isteyen bütün kadınlara çok geçmeden anneliği tattırır
ebrar sende gelmedin daha neyse ben çıkıyorum kızlar herkese iyigeceler byeee ELA canım sende kendine iyi bak
saol canım sende kendine dikkat et
SEVTUNNNNN canım hepimizin evinde olur böyle şeyler sıkma canını,lütfen arkadaşım üzme kendini çok geçmeden gönüller alınır barışılır sen üzüldüğünle kalırsın kendine iyi bak canım
SELİNACIM eşinle barıştığınıza çok sevindim huzur çok önemli canım
EBRARIM inan elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum yazamadığım zaman kusuruma bakmayın,,,bana kimse bişey yazmasada ben hepinizin ne yaptığını nelerle uğraştığını takip ediyorum ve düşüncelerimi yazıyorum
ELİXSİRCİM ne güzel otmuş o ya,,,işallah istediğin kiloya ulaşırsın canım amannnnn ulaşamasanda sağlığın yerinde olsunda gerisi boş
KAYRACIM hakkında hayırlısı olsun canım TEZ zamanda RABBİM KUCAĞINA bi bebiş versin bütün acılarını unuttursun sana(hepimize)işallah
YETERCİM moralim bozuk demişin canım sebebini yazmamışın işallah önemli bisorun yoktur kendine iyi bak
GARİPPPP bende hormon tahlili verdiğimde muayene etmediler sadece kan aldılar canım,merak etme doğrusu bu sanırım
KARDELEN sen nasılsın canım
HATİCEEEE hafta sonu misafirlerin var sanırım ALLAH kolaylık versin arkadaşım,,,bu arada işallah eşinin test sonuçları temiz çıkar gönlünü ferah tut
KARDELEN hafta sonu sınavın işallah iyi geçer arkadaşım ALLAHIM emeklerini boşa çıkarmasın
ARKADAŞLARIMMMMMMMMM bende pazartesi 13.30 da tomoçekten randevu aldım rahim filmi için,,,sadece bu testimiz kaldı diğerleri tamamlandı çok şükür,,,rahim filmi sonucunu aldıktan sonra doktoruma gitcem dur bakalım ne dicek,,,,kendinize iyibakın benim içinde dua edin şu rahimfimini kolayca atlatayım:18:işallah,,,,,iyi geceler