Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar kanda sonucumu aldım negatifffffffffffff çok üzgünüm

arkadaşım hiç üzülme daha belli olmaz,işallah kalbin gönlün neyi yaşamak istiyorsa RABBİM sana onu yaşatır,işallah emeklerin boşa çıkmaz,,,ALLAHIM YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN....belki biliyosundur ama ben yinede sölemek istiyorum kuranda meryem süresi var onu okumanı tavsiye ediyorum arkadaşım sana hem için ferahlar hemde çocul için çok güzel bir duaymış,,,,

tuğçeciğim hayırlı olsun canım test sonuçlarınız temiz çıkmış darısı diğer testlerinize işallah

oyy kayram hamile olmayamm yaa bebegime yazık siz hamiş olun inşşşşş

canım hamileysende ikisi beraber büyür RABBİM sağlıklısından hayırlısından nasip etsin,,,kızın için üzülmekte haklısın ama hamileysende RABBİMİN bir bildiği vardır kendine iyi bak canım kızınada

bu gün canım sıkılıyo kızlar adetime 3 gün vardı ama ben erken oldum neden acaba

olabilir canım benimde öyle ara ara olur bi sorunolduğunu sanmıyorum sıkma canını

canım İŞALLAH bebeğin sana sıkı sıkı tutunur,sitres yapma kafana takma,demesi kolay diceksin belki insan ister istemez düşünür çok iyi biliyorum canım ama rahat olmak en iyi sonucu verir işallah,ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

gülcüm geçmiş olsun canım,,,,olsun bidahaki aya mutlu haberi alırız senden işallah

bende 3 aylık evlıyım,kocamda bende cocuk ıstıyoruz bakalım bu ay hamıle kala bılecekmyım her seyın hayırlısı

arkadaşım ALLAH gönlüne göre versin.

kızlar bende çıkıyorum hoşçakalın.çok üşüyorum ya kat kat giyindim ama elim ayağım vücudum buz kesti sanki.inş hasta fln olmam kendinize iyi bakın:79:
canım inşallah hasta olmazsın ya buara çok salgın dikkat et kendine
yaa demek kapı önüne koyucakmış ben enişteyi varya daha dün gibi hatırlıyom gökce doğduğunda nekadar heyecanlıydı herşey rabbimden olmasa iyi ama olursada yapıcak bişey yok hayırlısı kanka
canım ben çıktıkdan sonra yazmışsın kusura bakma görmedim nasılsın iyisin umarım

semroşum saol bitanem
bu gün canım sıkılıyo kızlar adetime 3 gün vardı ama ben erken oldum neden acaba
hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki aya gelir minişin
Ne biliyim canım insan çok ümütleniyor sonucum küçüktür 2

İnşallah canımmmmmm

Ne biliyim valla

Dualarınız kabul olsun arkadaşlarım
banucum inşallah 5 gün sonra hamişim dersin canım
canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun minişin
bol bol dinlen ve inşallah müjdeyle dön aramıza dualarımız seninle tatlım
geçmiş olsun canım yinemi başladı ağrıların
kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan çabucak iyileş
doktor konusundada nasip olmayınca olmuyo bibakarsın süpriz olur allahım güldürsün yüzünü kuzum
dualarınız kabul olsun arkadaşlar Allahın sevdiği kulları ve melekleri dualarınıza amin desin inşallahh:))) bende çok istedim sizin için ayetel kursi okumayı ama nasıl katılacağımı bilmiyorum :))))
canım sen bana özelden mesaj attın bende cevap verdim hala niye nasıl giricem dedin anlamıyorum
bu listede yazacağımı söylemiştim zaten
biliyorum kuzum okudum senin yazdığını
abla sana özendim ortalıyım dedim ama karıştı kız birbirine Neyse sana özel olsun bu yazı boncugun dediyi gibi​
demi hem zor hemde karışık olabiliyo kuzum
buarada özlüyorum seni arada uğra özletme olurmu
bide görümcen nasıl inşallah iyidir
ana kanka naber ya nasılsın ?fırsat ve net bulmuşsun buarada nezaman dönüyosun
ben iyiyim kanka sen nasılsın
birsenim herşey yolundaymış çok şükür kuzum senindemi göstermedi cinsiyetini merak ediyorum ya sağlıklı olsunlar yeterde insanda meraklanıyo .
kuzu çocuk bakıyorum ya hiç vaktim olmadı pazartesi ve salıda bakıcam sonrada rizeden misafir geliyo hiç görüşemiycez gibi
kızlar iyi akşamlar nasılsınız
elacım nerelerdesin canım sesin soluğun çıkmıyo iyisin inşallah
aaa nedemek ya unutmak olurmu tatlım burda kimse unutulmaz merak etme sadece buara herkesin bi işi var topic sessiz ondan yani
ebrar sende gelmedin daha neyse ben çıkıyorum kızlar herkese iyigeceler byeee ELA canım sende kendine iyi bak

birsenim geç geldim eve annemlerden çıkınca kocişin yanına gittim oda beni bulmuşken bütün dükkanı temizletti saolsun yorulmuştum iyce yordu beni öpüyorum seni kuzum ü

DERİNİMİN pc bozulmuş malesef giremiyo kuzum boşluğu çok belli biran önce yapılır umarım
BONCUĞUMDA uğramamış bugün iyidir oda umarım

amiiin inş.Garip arkadaşımızda en yakın zamanda bebeğine kavuşur

amiiiiiiiin...canım arkadaşımıza allahım hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder inş...

garip arkadaşımızada hayırlı evlat nasip etsin amin

allah razi olsun ebrarcim, ne kadr duygulandim bilmezsinevde olmadigi icin duaya katilamadim..kusuruma bakmayin..söyleyecek söz bulamiyorum,bunca guzellik karsisinda kelimelerim kifayesiz kaliyor,allah sizden razi olsun,hepinizin yuzunu guldursun,hakkinizi helal edin

tüm kalbimle aminnnnnnnnnn............

RABBİM okunan ezanların hürmetine SEVTUNA VE GARİBE hayırlı evlatlar nasip etsin
arkadalarımın yüzü gülsün tez vakitte inşallah

sevtunum duana cani gönulden amin diyorum,rabbim yuzunu guldursun

merhaba kizlar,nasilsiniz?bir cee diyip cikmak zorundayim..ebrarcim duaya katilamadim kusuruma bakma evde degildim..amin diyen butun arkadarlarim rabbim hepinizden ebeden razi olsun,hepinizin yuzunu guldursun hayirli evlatlar versinhepiniz hakkinizi helal edin

hepinize iyi geceler,allaha emanet olun

canım biliyorum merak etme sende benim hep aklımda ve duamdasın
inşallah filminde temiz çıkıcak ve tamamen rahatlıycaksın sonrada gelsin bebiş inşallah

nedemek garibim önemli değil maşallah duanız çok kalabalıkdı herkes amin dedi
RABBİM vesile kılsın inşallah hepimizden razı olsun
iyi uykular tatlım öptüm seni

HAYIRLI OLSUN

OCAK AYI LİSTEMİZ

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************

kızlar hepınıze ıyıgecelr
ebusum cok hastayım cok morelım bozuk dokunsalar aglıcam ben kacım cnm kib sonra konusurz kusurabakma hıc ıyı degılım hayat boğuyor benı artık

BONCUĞUM hoşgeldin canım nasılsın tam çıkıyodum cano bugün çok yoruldum
listeyide yapamadım artık yarın yaparım
öpüyorum seni kusura bakma olurmu iyi uykular canım

kızlar hepınıze ıyıgecelr
ebusum cok hastayım cok morelım bozuk dokunsalar aglıcam ben kacım cnm kib sonra konusurz kusurabakma hıc ıyı degılım hayat boğuyor benı artık

oyy kuzum kıyamam sana noldu ya offf hayat çok zor boncuğum bizde direnmek zorundayız sabret kuzum herşey geçicek güzel günler gelicek
üzme tatlı canını bende öptüm

günaydınnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrr biraz geç bi günaydın oldu nerdeyse öğlen olcak ama olsun
bu saat oldu hala yazan olmamış nerdesiniz kızzzzzzzzzzzzzz hala uyuyomusunuz oh uyuyun valla mis gibi

canım biliyorum merak etme sende benim hep aklımda ve duamdasın
inşallah filminde temiz çıkıcak ve tamamen rahatlıycaksın sonrada gelsin bebiş inşallah

saolasın canım,,işallah dediğin gibi şu rahim filminide atlatırım ondan sonra hayırlısi,,,işallah tez zamanda kavusuruz yavrularımıza,bu arada nerelerdesin demişin haklısın bayadır giremiyordum eşimin kendi işi canım ona yardım ediyodum işleri biraz yoğun akşamda çalışıyoduk eve gelince nete girsemde sizlerin yazılarınızı okuyup gidiyodum,hem ev hem iş hiç alışkın deilim çalışan arkadaşlarıma helal olsun gercekten

Son düzenleme:
Herkeze iyi hafta sonları diliyorum güzel günler sizin olsun inşallah mutluluk yakanızı hiççççççççççççççç bırakmasın aile huzurunuzu hiç kimese hiç birşey bozamasın inşallah canımsınız

kızlar herkese ama herkese gunaydın gecmısı okudugum kadarıyla yazayım ınsallah kımseyı unutmam gercı azdı yazan kısı ama bende kafa kalmadı artık
ebosummm enıstenın yanından senı bole kacırırımbak kıymetını bılsın yormasın senı
cocuk bakcakmıssın bıde mısafırlerın gelcekmıs kuzum ya cok yorulcaksın yıne bıde goremıcezmı gercekten senı ama oslerım senı bennnnn
elacım cok tesekkur ederım tatlım guzel dıleklerın ıcın saol benı atlamamıssın kuzumm rabbım hepımıze tattırsın o guzel duyguyu bu arada meryem suresı demıssın baskasına okutsak da olurmu acaba ben okumayı bılmıyorum da
semram bıtanem benım ya senın su oglunu yerım ben acıktıysa doyur kız kıyamam ben ona cok sevımlı masallah dun de dua ettırmıssın saolsun agzına saglık
derınımın pc kasasını goutrmuslerdı dımı ınsallah yapılır bır an once
bırsencım ınsallah bu testı de sorunsuz atlatırsın canım
boncugum ne oldu bıtanem hayat ne kadar zor bızler ıcın yaaa aman sen braz daha sanslısın bak hedefe bır adım daha yaklastın bıtanem
sevtun da dun bı goundu bı kayboldu moralı gercekten bozuk olmalı ınsallah duzelır
kardelenım sınavında basarılar kuzummm

İnşallah canımmm

hcg 4,1 çıktı ( regl de olamadım belki dedim negatifi görünce olurum ama olamadım (
bir daha ki aya kaldı :))
acaba regl olamadım ya bir hastalık var mıdır ? dr a gitmeli miyim ?? çünkü bende gecikme olmazdıı

ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20
YETER...................20
HASRET.................20
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13​

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20
SELİNA...................20
HASRET..................20
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10
TUĞÇE....................13

Son düzenleme:
inşallah canım inşallah u yolda uğraş veren herkesin MEVLA yardımcısı olsun
ay demek sende kocişine yardım ediyosun aynı durum bendede var dün yanındaydım bende birsürü iş yaptırdı bana olsun azcıkda biz fedakarlık edelim kolay değil .ben alışkınım aslında yıllardır çalışıyodum son 3 yıldır evdeyim .
saol bitanem inşallaah
buarada oğluşun nasıl iyileşti artık değilmi
ablam saol kocişim yordu azcuk beni napalım hayat müşterek
buarada biraz zor girerim kuzum yani gelen kişinin yanında girmek istemiyorum gece yazdıklarınızı okurum ama gün içersinde çok zor olucak .laf söz etmesinler anlarsınya kocişin tarafı :44:
bende özlerim sizi ama napalım kısa kalırlr umarım

canım yanlız senin testinde biraz şüphe var 5den aşağısına negatif diyolarda normalde sıfır yada 1 çıkar senin 4 çıkmış bişeyler olabilir ümit vermek istemiyorumda bana biraz bişeyler var gibi geldi .sen eğer olmazsan birkaç gün sonra tekrar test yap .bak diyosun gecikme olmazdı inşallah hamilesindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…