selamını ilettim bebem namaza kadar izin dedi sonra bagırdıgımda gel dedi daha karnıbahar kızartıcemde dün 2 ytepsi el açması çarşaf böregi yaptım bugünde karnıbahar köftesi yapcem yanına biber ve patates kızartıcem mercimek çorbası var ıspanak yimegide gelim hep beraber yiyekevet kizz bizde özledikbenim ablamda turkiyede,sen daha uzun görmemissin canim yaaa,doya doya hasret giderin ablaciginla.kardesin yeri baska dimi senin yavruya selam söyle canim,sana yarim saat daha musade versin,olmazmi
seni ayakta alkışlıyorumçok haklısın benimde oğlum var hiçbir zaman evlat ayrımı yapamam ama bence aileler kızlara daha fazla sahip çıkmalı bu benim görüşüm
:79:
canım benim oglanı usluydu bu kzıda yaramaz bide kalbinde delik vardı öyle deyince kızdım ne çabul unuttun agladıgını bak hep şakada gerçekte olsa hep öle diyosun yaradanın gücüne gider verdigi gibi alır görürüsün dedim bebege bakmasını bile bilmiyoki okadar tatlıki bende sevmem ayrımcılıgı eşine demiş sevtuna vereil kızı o çok güzel bakar nasıl olsa evlat hasretiyle yanıyo demiş bende dedim veririsin ama uınutursun onu dedim
doğru canım sana katılıorum allah onları ıslah etsin ya
töbe töbeeeee
inşallah canım ya ama olsun artık olsun alsun olsun
seni ayakta alkışlıyorumçok haklısın benimde oğlum var hiçbir zaman evlat ayrımı yapamam ama bence aileler kızlara daha fazla sahip çıkmalı bu benim görüşüm
:79:
semra garip yeter konuşsanıza kız dilinimizini yuttunuz be sonra dövüyosunuz diye kızıyosunuz yaw
semra garip yeter konuşsanıza kız dilinimizini yuttunuz be sonra dövüyosunuz diye kızıyosunuz yaw
selamını ilettim bebem namaza kadar izin dedi sonra bagırdıgımda gel dedi daha karnıbahar kızartıcemde dün 2 ytepsi el açması çarşaf böregi yaptım bugünde karnıbahar köftesi yapcem yanına biber ve patates kızartıcem mercimek çorbası var ıspanak yimegide gelim hep beraber yiyek
canem kız erkek olmuş kız olmuş önemli degil önemli olan saglıklı hayırlı evlat olsun demi salı günü bebegi kalp hastanesine götürücek deligi kapanmış ama genede kontrol varmış allahım ömür versin yavruma
dayağını özledik onun için konuşmuyoruz kız
selamını ilettim bebem namaza kadar izin dedi sonra bagırdıgımda gel dedi daha karnıbahar kızartıcemde dün 2 ytepsi el açması çarşaf böregi yaptım bugünde karnıbahar köftesi yapcem yanına biber ve patates kızartıcem mercimek çorbası var ıspanak yimegide gelim hep beraber yiyek
canem kız erkek olmuş kız olmuş önemli degil önemli olan saglıklı hayırlı evlat olsun demi salı günü bebegi kalp hastanesine götürücek deligi kapanmış ama genede kontrol varmış allahım ömür versin yavruma
inşallah canım ya allahım bizlerin de yüzünü güldürsün.sen ne kadardır istiyosun tatlımm
hoş buldum garipçim nasılsın iyiymisin
bende seni evlata ayrimi yapmadigin icin ayakta alkisliyorum canim
teşekkürler canım
allah seni ne eymesin hemi akşam akşam güldürdün allahta seni güldürün hemi delü ne olcek
hay allahim birde sanami vereyim diye dusunmus,ayette diyor ya rabbim:insanlarin basina gelen musibetler elleri ve dilleri ile isledigi gunahlar yuzundendir,ki allah bir cogunu affediyor diyor..agizdan cikanlara dikkat etmek lazim sevtuncum..bu konularda saka olmaz,mazallah icabet saatine denk gelir allah korusun:18::18::18::18:
rabbim idrakimizi ve bilincimizi artirsin canim,cahilikten oluyor böyle seyler
canim dua et olur insallah,o gunlerde gelir sabirli olmak lazim
bende seni evlata ayrimi yapmadigin icin ayakta alkisliyorum canim
kizzz konusuyoruz isteeeyazdiklarim 1 saatte geliyor yaaa,site cok yavass
kız hem el işi yapıyorum hem cevap yazıyorum size yazmazmıyım heçççççççççççççççççççç
#
# elixsir
# semraozsoy
# daisy4489
# ayca84
# nihanca
# kk pro üyeyeteeeeer
# sumelaa
# sevtun2+
# hiranur_87
kizlar hepiniz niden konusmuyorsunuz:84::84::84::84::84:
rabbim şifasını versin inşallah ay kıyamam canım benim
öyle canım haklısın ama biyerden sonra sabır da bitiyo.keşke biz de normal insanlar gibi sorunsuz hemen hamile kalabilesek
kız hem el işi yapıyorum hem cevap yazıyorum size yazmazmıyım heçççççççççççççççççççç
oooooooooooooo
kalabalıkmışız
#
# elixsir
# semraozsoy
# daisy4489
# ayca84
# nihanca
# KK Pro Üyeyeteeeeer
# sumelaa
# sevtun2+
# hiranur_87
kizlar hepiniz niden konusmuyorsunuz:84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?