Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

SEVTUNCUM NERELERDESİN KISS MERAK ETTİK SENİ

arkadaşın cok doğru sölemiş ne güsel bir arkadaşmıs o

merhaba kıslar nasılsınız bakalım ben bugun 2. iğneleımıde
vurdum hayırlısıyla olgun olgun kalıtelı kalıtelı yumurtalarım olsun ınsallh
follukta :)))))
inş canım hayırlısı olsun
inş olmazsın canım
#
# elixsir
# semraozsoy
# daisy4489
# ayca84
# nihanca
# KK Pro Üyeyeteeeeer
# sumelaa
# sevtun2+
# hiranur_87

kizlar hepiniz niden konusmuyorsunuz:84::84::84::84::84:

burdayım selam kısslar ben kaç gündür cok ağrı çekiyorum doğru dürüst giremedim ağla ağla bir kaldım

ne yaptıysam ağrım geçmiyorr hızını alaamadı sağolsun annem geldi bugun

kiz sevtun,sana arka sayfada yazdim görmuyormusun sekerim,yimege sana gelcem yoksam beni davet etmiyormusun,beni beyenmiyormusun

canımsın benim gel yiyek bebem vallahi adet oldum bugün sinirden oturdum yedim az birde sıcak çay gelme keyfime yaw kız yanıa yakın olsan vallahı sseve seve yapardım canım fırında çanem ıspanaklı patatesli az kaldı yetişirsin çabul gel

evet canım herçekten öyle tak yaptığımız kendimizi ve etrafımızdakileri yıpratmak.ben günlerce ağladığımı bilirim.annem bi yandan eşim bi yandan çok üzülüyolar.gitmediğimiz doktor kalmadı.zaten artık bıktım doktorlardan hep aynı şeyler.

kizz bende hep diyeti bozdugumda kizarma yaparimsana afiyet olsun sekerim.benim yerimede yeeee olarrrmiii

hoşgeldin canım ne oldu geçmiş olsun allah en yakın zaman da şifanı versin

canımm bence sızın bıraz kürrler le takvıyeyeyle olur
keçiboynuzu kurunu duymussundur
bıde aktara gıt ıcınde trıbulus ,gıngko biloba,ginseng.arı sütü,polen
olan bi karısım yapsın bunların hepsı sperm yapımını desteklıo
esın sıgara ıcıosa mutlaka bıraksın hızından tut sayısına morfolojısıne kadar
olumusz etkılıo sigara..strestende uzak durdupu zaman olur bence allahın ızıyle
sen rahım filmi çektırdınmı canım bence onuda dene uafk tefek yapısıklılar varsa açılıo
daha cabuk kalıosun hamıle
hersey gonlunce olsun canımm cok saol bızım ılerı hızımız %0
aşılama ıcın yıkama yapıldı sonrasında %8 oldu oda yetmedı
olmadı aşılama..senın gerek bıle kalmaz bence allah yardımcın olsun

selaaaam
ben geldim geçmişteydim alıntı yapmaya çalıştım ama bilg.izin vermedi neden acep?
neysem olur böyle şeyler
bugün regl günüm hala olmadım inşallah olmam yaf

bu arada dualarımı okudum ebrar listeye bitti yazabilirsin canı gönülden diliyorum dualarımızın kabul olmasını..

ayy kiyamam canim yaa,o kadar cok takma kafaya stres etkiliyor bu isleri biliyorsun..allah sabirlik versin..rabbim hepimize hayirli evlatlar versin bir an önce canim

canim cok gecmis olsun yaaa,doktora gitmedin mii:26::26:neren agriyor canim,karnin mi:26::26:

canim cok gecmis olsun yaaa,doktora gitmedin mii:26::26:neren agriyor canim,karnin mi:26::26:[/QUOTE]

sağol canım sırtım ağrıyor karnım değil keşke karnım olsaa

kız kendime yapmıyorum yeğenime yapıyorum istemeye geliceklermiş sana yaparım ne demek
kız mercimegim olsun yavruma ellerinle örgüden bir şey isterim haberin ola
kiz sevtun,sana arka sayfada yazdim görmuyormusun sekerim,yimege sana gelcem yoksam beni davet etmiyormusun,beni beyenmiyormusun
bebem yazdım görmedinmi aişl olsun bir taraftanda ablamla pc konuşuyo

geçm,iş olsun bebem agrın geçmedimi bebem ya dövüyümmü kız ben o agrıyı

canim ben yurt disinda yasiyorum,aktar varmi burda bilmiyorum..esim 2 kavonoz keciboynuzu pekmezini,robattan gecirilmis findik,ceviz,susam la karistirdi sabah aksam yiyor.birde doktor ilac verdi onu iciyor.rahim filmi cekilmedi bana canim.daha yeni hormon tahlili yapildi sonuc bekliyorum..22 gun sonra randevum var sanirim yumurtalamama bakacak doktor..insallah rabbim hepimize hayilri evlatlar versin bir an önce..sen asilamami yaptirdin canim,tup bebekmi?:26::26::26:

kurdele işinden salon takımı ve seccade takımı yapıyorum canım

masallah canim yaa,iyi gunlerde kullansin yiyenin..kiz o secca dede namaz kilimaz insan kiyipta onuda dantel mi yapiyorsun:26::26::26:

hosgeldin canim,insalllah gelmez reglin de bu ay sevinirsin insallahallah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…