Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yaaaaaaaaaa BEN SEVİYORUM SİZİ NE ZAMAN AZICIK KARAMSAR OLSAM KÖTÜ HİSETSEM HEMEN BENİ SİLKELEYİP KENDİME GETİYORSUNUZ

HOŞ GELDİNNNNNNNNNN

bizde seni seviyoruz yetercim..gercek dost,dostunu her halinde kabul eden ve hatalarin da guzellikle uyaran,atese yurudugunde önune set olanmis..belki birbirimizi tanimiyoruz ama kimseye anlatamadigimiz dertlerimizi birbirimizle paylasiyoruz..rabbim sIkintilarimizi gidersin,hepimize iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin insallah..ümitsizlik bizim gibi inancli insanlara yakismaz canim,o seytana mahsus bir duygu

canım benim oglanı usluydu bu kzıda yaramaz bide kalbinde delik vardı öyle deyince kızdım ne çabul unuttun agladıgını bak hep şakada gerçekte olsa hep öle diyosun yaradanın gücüne gider verdigi gibi alır görürüsün dedim bebege bakmasını bile bilmiyoki okadar tatlıki bende sevmem ayrımcılıgı eşine demiş sevtuna vereil kızı o çok güzel bakar nasıl olsa evlat hasretiyle yanıyo demiş bende dedim veririsin ama uınutursun onu dedim

evet canım ya çok üzüldüm elindekinin kıymetini bilmiyo o demek ki biz olsun diye nelere katlanıyoruz ya.hem evlat ayrımı olurmu hiç .tövbe yarabbim allahın verdiğinin kıymetini bilimiyo işte

doğru canım sana katılıorum allah onları ıslah etsin ya
töbe töbeeeee

evet kizz bizde özledikbenim ablamda turkiyede,sen daha uzun görmemissin canim yaaa,doya doya hasret giderin ablaciginla.kardesin yeri baska dimisenin yavruya selam söyle canim,sana yarim saat daha musade versin,olmazmi

seni ayakta alkışlıyorum çok haklısın benimde oğlum var hiçbir zaman evlat ayrımı yapamam ama bence aileler kızlara daha fazla sahip çıkmalı bu benim görüşüm

:79:

bizim olsun dememizle olmuyo.hz zekeriya çok yaşlıydı ve karısıda kısırdı. dua etti ve Allah ol dedi hz yahya doğdu. onun duası hürmetine bizimkilerde kabul olsun inş.

inşallah canım ya allahım bizlerin de yüzünü güldürsün.sen ne kadardır istiyosun tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…