Merhaba arkadaşlar,
Ben bu ay ilk defa aşılama yaptırdım. Cuma 3 yumurta vardı13-14 mm. Cumartesi sabah kontrole çağırdı doktorum. Gece tam adetin 11. günü idi. Normal adet periyodum 25 günde bir. 11. gün (CUMA) akşamı 3 yumurtanın geliştiği kasıkta acaip bir batma oldu. Cumartesi sabah gittiğimde yumurtaların çatlamış dedi doktorum. tedaviyi bıraktık. Bir dahaki adet 2.3. günü hormonlara bir daha bakılacak. Daha önce böyle bir şey yaşayanınız oldu mu? Doktor iyi ki tüp bebek denememişiz çünkü yumurtalarınızı yakalayamazdık ve masrafınız çok olurdu dedi. Aranızda aynı şeyi yaşayan var mı?
ınsallah bakalım yumuırtlama zamanındakı gıbı uzayan akıntı degıl aynı su gıbı
bızde problem yok ıste o yuzden kendı halınde beklıyorduk en son 28 subat asılama raporum cıkacak onun ıcın gun aldım
sebepsız ınfertılıteye gırıyoruz hersey yolunda cok sukur ama zamanı gelmedı demekkı
Kızlar yok mu bu konuda tecrübesi yada bir duyumu olan. Benim bundan sonra hep böyle mi olur acaba?
benım hıc bılgım yok maalesefKızlar yok mu bu konuda tecrübesi yada bir duyumu olan. Benim bundan sonra hep böyle mi olur acaba?
canım ınsallah hamıleındır o zaman ıyı bır seyın ahbercısıdır umarım
as canım ben iyiym bebişte iyi mevlama şükür sen naıslın gülüm
benim bi defasında 10 12 mm lik yumurtam kaybolmuştu,galiba çatladı,bişey demedi dr um,iğnenin dozuyla tekrar büyüttülerdi.
hep böyle olmaz,e 2 ne bakarak,dozu daha iyi ayarlarlar.
benım hıc bılgım yok maalesef
ınsallah bakalım sabırla yarını beklıyorum
14 eylül canım son adetimderdam,bana son adetini ver bakalım,yada gel msn
ıyıyım dıyelım ıyı olalım tatlım ne olsun ben dahayenı gordum yazını kusuruma bakma gec yazdıysam
merhaba kızlar nasılsınız,,, maşallah baya kalabalık burası....
Google dan baktım. Estradiolmüş e2. Ona bakmıştı 3.gün yapılan tahlilde.e2 ne demek peki? Benim hiç öyle bir şeye bakmadılar?
14 eylül canım son adetim
mevlam iyilik versin canım
sorun değil canım olsun bende bazen göremiyorum yazılar çabuk akıyo
ole bıtanem ama bugunluk durum benden kaynaklanıyıııııııııııııııııııııııııı bıraz kafam bır mılyon ıcmeden sarhos olmak bole bısey demekkıturkıyeye gıtcem ya stresı sardı benı neyse kuzu pcyı soguk odadan aldınızmı
evet canım oleyız cok sukur sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?