Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Merhaba arkadaşlar,
Ben bu ay ilk defa aşılama yaptırdım. Cuma 3 yumurta vardı13-14 mm. Cumartesi sabah kontrole çağırdı doktorum. Gece tam adetin 11. günü idi. Normal adet periyodum 25 günde bir. 11. gün (CUMA) akşamı 3 yumurtanın geliştiği kasıkta acaip bir batma oldu. Cumartesi sabah gittiğimde yumurtaların çatlamış dedi doktorum. tedaviyi bıraktık. Bir dahaki adet 2.3. günü hormonlara bir daha bakılacak. Daha önce böyle bir şey yaşayanınız oldu mu? Doktor iyi ki tüp bebek denememişiz çünkü yumurtalarınızı yakalayamazdık ve masrafınız çok olurdu dedi. Aranızda aynı şeyi yaşayan var mı?

Kızlar yok mu bu konuda tecrübesi yada bir duyumu olan. Benim bundan sonra hep böyle mi olur acaba?

benim bi defasında 10 12 mm lik yumurtam kaybolmuştu,galiba çatladı,bişey demedi dr um,iğnenin dozuyla tekrar büyüttülerdi.

canım ınsallah hamıleındır o zaman ıyı bır seyın ahbercısıdır umarım

benim bi defasında 10 12 mm lik yumurtam kaybolmuştu,galiba çatladı,bişey demedi dr um,iğnenin dozuyla tekrar büyüttülerdi.

Kardelen, senin bir sonraki ay normale döndü mü peki canım. Ben korkuyorum sonraki aylarda da aynı şey olursa diye. Ama biz tedaviyi hemen bıraktık. Dr. um bir sonraki ay deneyeceğiz dedi. SEninki devam mı etti kaybolmasına rağmen.

14 eylül canım son adetim

mevlam iyilik versin canım
sorun değil canım olsun bende bazen göremiyorum yazılar çabuk akıyo

ole bıtanem ama bugunluk durum benden kaynaklanıyıııııııııııııııııııııııııı bıraz kafam bır mılyon ıcmeden sarhos olmak bole bısey demekkı turkıyeye gıtcem ya stresı sardı benı neyse kuzu pcyı soguk odadan aldınızmı

üzme kendini canım benim yaa mevlam büyük herşey yoluna girer elbet birgün
almadık canım donuyorum şu anda

Peki bir şey daha sorayım da. Ben 8 gün gonal-f kullandım. 150 birim yapıldı her gün. İğnenin dozuyla mı ilgili çatlama, yoksa benim bünyeyle mi ilgili acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…