selam derincim,bende çıkıyordum tatlım,nasılsın,özledim seni,kaç defa arim dedim ama saat geç olmuştu,cepte kntr kalmadı,ancak evden arayabilirim bu sıralar.
salm canım nasılsın neler yapıyorsunway kardeloşum selam kıslar...
kardeloş napıyon bende istiyorum ticker banada yap hemen diyim sat 20 eylül bak ticker eşeriyom ona göre unutma
derdam nasıl gidiyo bebiş nasıl şeker testi yaptırdınmı
kız samyeli bi kayboluyon bi çıkıyon nasılsın
ece napıyon ne işin var çok meşgulsun bakem
yeter nasılsın canım bayadır rastlamıyoz
sana iyi yolculuklar canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
canım hoş geldin bebğim allah kolaylık versin ama çocuk çok zor bende yeğelerimden biliyorm allah yardım etsin bütün annelere kuzum geçmiş olsun annenede inşşşbir an önce şifa bulur atlatırgecenin bu vaktinde burdayımçok yorgunum ama size haber vermedende edemedim .
bizim ufak misafir hasta oldu dün ve bugün annesinede banada hayatı zehir etti ya inanmazsınız ama ben hayatımda görmedim böyle bişey hem sevimli hem yaramaz nasıl anlatılır aslında anlatmaklada olmaz ama normal bir çocuk değil .annesinede acıdım inanın .bugün doktora götürdük kızıl olmuş .iğne ilaç vs. işte .ay kızlar varya kafamı toparlayıp yazamıorum inanın okadar yorgunum .buarada annecim hasta oldu onada gidemedim aklım ondabugün oda hastanelerdeydi .ALLAHIM nerde hasta varsa şifa versin .
hepinizi çok özledim enkısa zamanda kavuşuruz umarım .
DERYAM türkiyeye geliyomuşsun hadi hayırlısı balım sağlıkla gelip sağlıkla dön .herşey kalbinden geçen gibi olsun.bende çok özliycem bitanem görüşemedik üzüldüm ama elde olmayan sebepler işte .canımıniçi ALLAHA emanetsin çok öpüyorum seni kendine çok iyi bak iyi düşün iyi olsun balım .
hanımlar geçmişe hiç bakamıyorum aslında merakda ediyorum ama böyle oldu malesef .hepiniz çok iyisinizdir umarım .herkesi çok çok öpüyorum .kendinize iyi bakın
öncelikle miranda adına çok sevindim allah hayırla kucağına almayı nasip etsin daha sonra elixsir için duayı okumuştum ama bildiremedim benim için de duayı okuyan ve amin diyen herkezden allah razı olsun niye uzun zaman gelmediğime gelince canımın yarsı olan kayınbabamı kaybettim gurbette haberini alınca bitmedi o yollar kocamla nasıl memlekete gittik bilmiyorum gittiğimizde yoğun bakım daydı gittim zorlada olsa girdim yanına baba ben geldim dedim bağırdım sesimin sonuna kadar kalk dedim ama kalkmadı tutmadı elimden kızımı ve beni o kadar severdiki ben gelelne kafdar sesimi duyana kadar can vermedi geldim elini tuttum öptüm bi saat ve sonra öldü onu ben çok özlerim acısı her geçen gün artıyo hiç azalmıyo yaaa o benim babam dı babam ben daha ömrümde öyle sevgi dolu bir kayınbaba tanımadım beni hergün arardı şimdi nasıl arayacak kim arayacak her şeyi çok hızlıydı ölümüde aynen öyle oldu çok cabuk hep sana kurban olurum derdi herşeyi çok çabuktu ve çok cabukta öldüğ zaten hayat o kadar boş ki ölüm o kadar yakın ki anlatamam özledim babamı çoooooooook özledim gurbet çooooooookkkkk zoooooorrrr neyse işte böyle canımın bi yarısını koydum toprağa gelirken gittim mezarına karlar yağmış üstüne o soğuğu sevmezdiki yanlızlıktan korkardı ama şimdi hem soğukta hem yanlız dua edin ona olmaz mı
gecenin bu vaktinde burdayımçok yorgunum ama size haber vermedende edemedim .
bizim ufak misafir hasta oldu dün ve bugün annesinede banada hayatı zehir etti ya inanmazsınız ama ben hayatımda görmedim böyle bişey hem sevimli hem yaramaz nasıl anlatılır aslında anlatmaklada olmaz ama normal bir çocuk değil .annesinede acıdım inanın .bugün doktora götürdük kızıl olmuş .iğne ilaç vs. işte .ay kızlar varya kafamı toparlayıp yazamıorum inanın okadar yorgunum .buarada annecim hasta oldu onada gidemedim aklım ondabugün oda hastanelerdeydi .ALLAHIM nerde hasta varsa şifa versin .
hepinizi çok özledim enkısa zamanda kavuşuruz umarım .
DERYAM türkiyeye geliyomuşsun hadi hayırlısı balım sağlıkla gelip sağlıkla dön .herşey kalbinden geçen gibi olsun.bende çok özliycem bitanem görüşemedik üzüldüm ama elde olmayan sebepler işte .canımıniçi ALLAHA emanetsin çok öpüyorum seni kendine çok iyi bak iyi düşün iyi olsun balım .
hanımlar geçmişe hiç bakamıyorum aslında merakda ediyorum ama böyle oldu malesef .hepiniz çok iyisinizdir umarım .herkesi çok çok öpüyorum .kendinize iyi bakın
öncelikle miranda adına çok sevindim allah hayırla kucağına almayı nasip etsin daha sonra elixsir için duayı okumuştum ama bildiremedim benim için de duayı okuyan ve amin diyen herkezden allah razı olsun niye uzun zaman gelmediğime gelince canımın yarsı olan kayınbabamı kaybettim gurbette haberini alınca bitmedi o yollar kocamla nasıl memlekete gittik bilmiyorum gittiğimizde yoğun bakım daydı gittim zorlada olsa girdim yanına baba ben geldim dedim bağırdım sesimin sonuna kadar kalk dedim ama kalkmadı tutmadı elimden kızımı ve beni o kadar severdiki ben gelelne kafdar sesimi duyana kadar can vermedi geldim elini tuttum öptüm bi saat ve sonra öldü onu ben çok özlerim acısı her geçen gün artıyo hiç azalmıyo yaaa o benim babam dı babam ben daha ömrümde öyle sevgi dolu bir kayınbaba tanımadım beni hergün arardı şimdi nasıl arayacak kim arayacak her şeyi çok hızlıydı ölümüde aynen öyle oldu çok cabuk hep sana kurban olurum derdi herşeyi çok çabuktu ve çok cabukta öldüğ zaten hayat o kadar boş ki ölüm o kadar yakın ki anlatamam özledim babamı çoooooooook özledim gurbet çooooooookkkkk zoooooorrrr neyse işte böyle canımın bi yarısını koydum toprağa gelirken gittim mezarına karlar yağmış üstüne o soğuğu sevmezdiki yanlızlıktan korkardı ama şimdi hem soğukta hem yanlız dua edin ona olmaz mı
canım hayırlısıyla gel, sağlıkla geri dön evine inş.Rabbim yar ve yardımcın olsun inş laparoskopiden sonra sağlıklı hamilelik nasip olsun inş.canım ıyı sayılırım sebebı de yazmıstım ama senın ıcın tekrar yazarım bıtanem dogumdan sonra o hastaneye hıc gıtmmıstım sımdı oglumu bıraktıgım hastaneye yenı bır bebek ıcın ılk adımları atabıleyım dıye gıdıcem ıcım bı tuhaf ondan yanı bakma sen bana gelır gıder sureklı bana bu arada kandıl yakınmı ne zamanmıs sımdıden kutluyorum kandılını canım
olemı canım kotu olmus ama evden gırmeye calıs artık ozlerız senı
kızlar guzel anne adayları yarın sabah gıdıyorum turkıyeye bu yuzden sımdıden vedalasmak ıstedım sızlerle cunku carsamba gunu hastaneye gıdecegım bu dr yatıs yapıp o gun yapabılır laparoskopıyı bılmıyorum yanı nelerle karsılasacagımı annemlerın evde tadılat var pc takılmamıs olabılır ve sızınle en az 15 gun gorusemıcem hepnızı teker teker opuyorum ve kandılınızı sımdıden kutluyorum ınsallah bır dahakı konusmamızda guzel haberler alırım ve sızlerede guzel haberler verırım allaha emanet olun
ebosum bıtanecık ablam senınle rastlasırım dıye sık sık gırmeye calıstım ama olmadı bıtanem yogunsun bılıyorum hala cıldırmamıssındır umarım yaramaz velettenmsn de mesaj bırakcam bıtanem belkı bunu gormessın senı cok oslıcem bıtanem kendıne ıyı bak
kardelosum bıtanecım senın bugun bıraz konustuk aynı ruh haletı devam edıyo :85::85:bende malesef canım ayın sekızı kürünün son gunu tamammı canım cok umutluyumrabbım guzel haberlerını almayı nasıp etsın bıtanem benı ozle tamammı
kerden49 cum senınde mıden ınsallah en kısa zamanda ıyılesır bıtanem abıne de gıtcen zaten eglen gez donusumde haberlesırız gorusurz ınsallah bıtanem allaha emanet ol
boncugum esın ıyı bılıyorum daha da ıyı olur ınsallah bıtanem gercı sende annene gıdeceksın sana da ıyı eglencelercanım bana dua et
derınım senın pc yapılır yakında geldıgınde gorursun yazımı ınsallah gelmemıstır kırmızıların bıtanem guzel haberlerını alırım ınsallah geldıgımde
anatolıam sen de bır hafta gremıcem demıstın ama grersen gorursun ınsallah tatlım goremessen de ebosum yada kardelosum sana solesın dıdıklerımı cok uzuldum bıtanem bu aralar yasadıklarına en kısa zamanda grusuruz ınsallah bıtanem kendıne ıyı bak kuzum
aleynam sende dra gdeceksın herhalde canım hayırlı haberlerle gel ınsallah tatlım
bu arada gulum sen nerelerdesın btanem yaaaaa senınle konusmayı da osledım ben ınsallah ıyılesmıssındır
pelınım sende ınsallah hamılesındır balım ben duyamam ama geldıgımde ogrenırım ınsallah canım guzel haberını
bırsencım semosum derdam daısycım elıksır yeter elaezel kardelebhr hıranur tugcalım tostım ve nıkını unuttugum herkes ama herkes kendınıze cok cıcı bakın tammı allaha emanet olun opuldunuz
canım başın sağ olsun rabbim mekanını cennet eylesin inş.ölümü duymak çok üzücü ama bir nefes kadar anlık bir zamanda yanımızdadır ölüm.bol bol dua et canım baban için.bende kayınpederinin ruhuna fatiha yolladım allah kabul etsin inş.kendine iyi bak canım.öncelikle miranda adına çok sevindim allah hayırla kucağına almayı nasip etsin daha sonra elixsir için duayı okumuştum ama bildiremedim benim için de duayı okuyan ve amin diyen herkezden allah razı olsun niye uzun zaman gelmediğime gelince canımın yarsı olan kayınbabamı kaybettim gurbette haberini alınca bitmedi o yollar kocamla nasıl memlekete gittik bilmiyorum gittiğimizde yoğun bakım daydı gittim zorlada olsa girdim yanına baba ben geldim dedim bağırdım sesimin sonuna kadar kalk dedim ama kalkmadı tutmadı elimden kızımı ve beni o kadar severdiki ben gelelne kafdar sesimi duyana kadar can vermedi geldim elini tuttum öptüm bi saat ve sonra öldü onu ben çok özlerim acısı her geçen gün artıyo hiç azalmıyo yaaa o benim babam dı babam ben daha ömrümde öyle sevgi dolu bir kayınbaba tanımadım beni hergün arardı şimdi nasıl arayacak kim arayacak her şeyi çok hızlıydı ölümüde aynen öyle oldu çok cabuk hep sana kurban olurum derdi herşeyi çok çabuktu ve çok cabukta öldüğ zaten hayat o kadar boş ki ölüm o kadar yakın ki anlatamam özledim babamı çoooooooook özledim gurbet çooooooookkkkk zoooooorrrr neyse işte böyle canımın bi yarısını koydum toprağa gelirken gittim mezarına karlar yağmış üstüne o soğuğu sevmezdiki yanlızlıktan korkardı ama şimdi hem soğukta hem yanlız dua edin ona olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?