Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

way cım,sana şimdi yapcaktım da,tarih vermemişin canım,ne kadardır beklediğini yazmadığın için,yapamadım,akşamda acil çıktım canım,kusura bakma olur mu?
sen tarihi yaz,ben müsait bi zamanda yapar,sana postalarım tatlım.

kızlar inanamıyorum :))reglendim falan dedim :)) eşim ısrar etmesine rağmen tekrar hcg yaptırmadım.. reglim çok az oldu diye eşim bayaaa ısrarlıydı... bense yeni kararlar atılmıştım :)) hatta fal falan baktırdım ki hayatımda ikinci kez yapıyorum bu işi.. yani eğlencesine... adamcağız 2012 de dogacak cocugun evliliğinin 2. yılında hamile kalacaksın dedi..alt psikoloji yaa..olacağını duymam bile içimi rhatlatmıştı bebek olayına kafayı takmamaya başlamıştım :))
hatta bu ay yumurtlama dönemimi bile hesaplamadım :))
arkadaş vasıtasıyla iş buldum :)) çarşamba başilıyorum falan alışveriş telaşındaydım işte iş için :))
dün gece midem bulandı acile gittik.. dün hava çok soğuktu ya alışerişte üşüttüm diye düşündükk.. ama kusmalarım bitmeyince eşim telaşlandı götürdü..
özel bir hastaneye gittik özel hastaneleri bilirsiniz..yolmak için her testten her şeyden geçirirler en ufak bi şeyde bile :) içimden hatta kızdım altı üstü serum verecekler neler yapıyorlar diye..
ultrasonla mideme baktılar ..midemde anormal bir şey olmadıgını söylediler.. üşütme gibi de gelmiyor dedi dr.. sonra neyse serum verelim yarın uzman drla görüşürsünüz dediler..
sonra hemşire serum takarken dr geldi..gebelik ihtimali var mıı dedi bende anlattım ..hcg 4.1 çıkmıştı fakat sonra reglendim,reglim az oldu dedim .. o zaman seruma bağlamayın bir de gebelik testi yapın dedi ...sonra sonra bomba haber :)) hamilesiniz dedi,döllenmeniz geç olmuş o yüzden üstüne görmüşünüz dedi ..daha yeni dedi hcg niz 2048 dedi :)
hcg 4 olması şüphelendirmişti fakat o kadar beklenti içindeydim ki psikolojik olarak hormonum çıkar diye düşündüm...hatta buraya girmeyi de kesmiştim :)) kendimi etkilemiyim diye..
fakat allaha çok şükür bir bebişim olacak inş ..sağlıklı bir şekilde alırım..rabbim sizlere de nasip etsinnn..
ben yarın işe başlıyorum.. o yüzden giremem artık.. verdiğiniz telkinler için hepinize teşekkür ederim özellikle ebrarcım sana..

GÖZÜN AYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ÇOK GÜZEL BİR HABERRRRRRRRRRRRRRR
SAĞLICAKLA KUCAKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ayy gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.çok sevindim

cnm başın sağosun yeni gördüm allah rahmet eylesin günahlarının affetsin inşşşş

çok güzel bi haber bu tatlım sağlıcakla gelir bebişin inşşşşşş
darısıda bizlerin başına:122::122::122::122::122::122::122::122::126::126::126::124::124::124::124::124::124::124:

canim tebrik ederim,ne guzel bir haber bu böylemasallah hamislerimiz cogaldi,topigimiz senleniyorrabbim tum topik arkadaslarimiza ve isteyen herkese nasip etsin insallah

selam kizlar ben geldim nasilsiniz?????dun aksam gelemedim erkenden uyumusum

ebrarim,misafirin gitmedi sanirim.allah yardimcin olsun.ufakliga sifa versin insallah

sevtuncum,ablan gelmis cok sevindim canim..ablaciginla gönlunce gecirecegin guzel gunlerin olsun insallah

yetercim,sen nasilsin canim,nasil gecti picama partisiiii.?????

kayracim,simdi turkiyedesin,guzel haberlerle gel insallah

derincim.hala bilgisarayin yapilmadi sanirim,insallah cabuk olurda aramiza dönersin canim

kardelencim,demek sen ticket yapma profusun haaaa,masallah canimkabiliyet gercekten,ben bilmiyorum sahsen

sungercim,basin sagolsun tatlim.rabbim kayinbabaciginin mekanini cennet eylesin..dua et canim,kuran oku kayinbaban icin artik sizden istegi sadece buuu

pelincim,sen neler yapiyorsun canim..atlattin mi giribi:26::26::26:

daisy,canim hamilelik nasil gidiyor,bulantilarin oluyormu:26::26:sanirim hala bebisini görmedin..en yakin zamanda görursun insallah

derdacim,seninde guzel gidiyordur insallah hamilelik

hiranurcum,seninle tanismadik hic sende iyisin insallah

anotonia,insallah nickini yanlis yazmamisimdirseninlede tanisamadik canim,insallah sende iyisindir..

semracim,sen nasilsin oglan annesiii

elixsircim sen nasilsin?neler yapiyorsun canim:26::26:emar cekilecekmissin,insallah sonuclarin guzel cikar canim.rabbim sifa versin...

ugurboncugum,sen neler yapiyorsun canim..valla cok ugrasiyorsun bizim icin allah razi olsun canim

kizlar unuttugum kalmamistir insallah:26::26:aklimda olanlari yazdim.varsa sayet kusuruma bakmayin olurmuu

Son düzenleme:

canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah darısıda biz isteyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…