ece cim,herkezlerin işleri var,bende siparişlerimi giriyodum,biraz meşguldüm bugün,sohbet başlanınca illaki devam edilir,ama konu olmayınca böyle nasılsın,iuyimisinle hemencik susuyo herkez canım.
boncupğum soğanı rendele içine bolca bal koy yada kırmızı veya beyaz turpun içini oy içne bal koy 3-4 saat sonra suyu çıknca kaşıkla iç suyu bitince tekrar bal koy devam et geçmiş olsun canımıyıgeceler kızlar ya ben cok hastayım boğazım cok kötü ne ıyı gelırkı
parmaklarıma kadar agrıyo
sagol tatlım ya ıkıgündür süt adacayı ıcmekten bı hal oldum ınsallah benımkıde gecer ne ıs yapabılıyorum ne yemek
kız kimmiş o seni beğenmeyen çokmu çirkinsin de beğenmiyolar
kardeloş ticker ci başım nasılsın bişey sorabilirmiyim izin verirsen
tabi,ne dimek canım sormadan öğrenemessin,malum topicin profu karşındakız kimmiş o seni beğenmeyen çokmu çirkinsin de beğenmiyolar
kardeloş ticker ci başım nasılsın bişey sorabilirmiyim izin verirsen
hım cnm ya tutmuyorum seni inşşşş işin varsa kalsın
bebiş olsun senin zevkine bırakıyorum onu altınada bebek özlemiyle ilgili bi cümle yazabilirsin cnm zahmet olmazsa
sagol bırsenım balla soğan degılde dıgerını yrn gecmezse denım ınsallah gerek kalmazboncupğum soğanı rendele içine bolca bal koy yada kırmızı veya beyaz turpun içini oy içne bal koy 3-4 saat sonra suyu çıknca kaşıkla iç suyu bitince tekrar bal koy devam et geçmiş olsun canım
çok iyi anlıorum seni bigün boyunca kalkmadım yerinmden
sıcak sıcak bi nane limon iç bide soğuk algınlığıyla ilgili bi hapın varsa iç bide üstünü kalın kalın ört
iyice bi terle terlemeden atamazsın bu hastalığı ben öle atlattım canm inşş sende hemen atlatırsın
tabi,ne dimek canım sormadan öğrenemessin,malum topicin profu karşında
amma megaloman oldum bugün
canımcım,vaktim var,şimdi yazıyı sen söyle,onda anlaşalım,birde ne kadardır bebek istediğini söyle ki,tarihini atim,kapak olsun bebişe.:76:
canım derinin kırmızıları daha gelmemiş ilaçta kullanmayacakmış kendi haline bırakmış*****************************NANELİŞEKER
******************************FLAN
*****************************SAMYELİ26
*****************************DERINSU
*****************************SUMELAA
KIZLAR YENI TARIHLERINI ZI BEKLIYORUM OCAK BITTI derıncım senın kırmızılar gelmedımı tatlım hala flanda ugramıyo ıkınızı es gecıyorum
ya kardeloş bu ticker günlük değişiyomu yoksa banamı öyle gelditabi,ne dimek canım sormadan öğrenemessin,malum topicin profu karşında
amma megaloman oldum bugün
canımcım,vaktim var,şimdi yazıyı sen söyle,onda anlaşalım,birde ne kadardır bebek istediğini söyle ki,tarihini atim,kapak olsun bebişe.:76:
canım derinin kırmızıları daha gelmemiş ilaçta kullanmayacakmış kendi haline bırakmış
ya kardeloş bu ticker günlük değişiyomu yoksa banamı öyle geldi
kızlar ya nereye gittiniz ya
bız burdayız cnm sen nerdesın nasılsın görüşmeyelı
bakalım yapıştırabilmişmiyim
kızlar ya nereye gittiniz ya
ii ya işte aynı kırmızıları bekliyorum sen nasılsın
canım nasıl yaptın bende almıştım ama ekrana gelmiyo
kız normalde değişir,onun için yapılıyo ya zaten,sana takvim görevi görüyo işte.
haticecim,13 gün yerine,17 gün yapmışım ama,değpiştiririz onu canım,bi bakta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?