Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

anammmmmmmmmmmmmmm kuzummmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmm
hoşgedin nasıl sevindim yav
çok özlemişim seni nasılsın canım

hoşbulduk cnm benim...bende çok özledim yaaakayınvalidemdeyim kıss burdan bi bakim dedim..bak ne dedim kayınvalideme:))şimdi gircem ebrarım çok sevincek dedim öylede oldu okuttum ona gülüyo:))

Son düzenleme:
allahım daha iyi etsin canım endişelenme kuzum herşey iyi olcak relaks ol
bende iyiyim şükür canım

hepimizi ebrarcim, endisem hem asi vurulacak(gecnde kolum sismisti ve 1 hafta acisini cektim)birde adetimin 22 gunu cagirdi,sanirim yumurtalama takibi icin cagirdi,ama tam emin degilim yanii:18::18:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

yeteeeeer,ebrar_53+,DerinSu,AnaToLia_,zeynepim1987,garip,ugurboncugum,aleyna84,

hosgeldin derincimnasilsin canim??
hoşbuldum taklımmmiyiyim cnm sagol sen nasılsın?
hoş geldin derinnnnnnnnn

endişeleme kız her şey güzel olcak

hoşbulduk yetercim sagol cnm.

Anatolıaa selam cnm..geçende sormuştum nick degişmişsin galiba ama kim oldugunu anlayamadım yazdıysanda bakamadım girmedigim için.

Selam kızlarrrrrrrrrrrrr
anam bi kuzu dahaa yupiiiiii nassın bebişim hoşgeldin
hoşbulduk cnm benim...bende çok özledim yaaakayınvalidemdeyim kıss burdan bi bakim dedim..bak ne dedim kayınvalideme:))şimdi gircem çok sevincek dedim öylede oldu okuttum ona gülüyo:))

canımsın yaa kayınvaldeye selam öpüyorum onuda senide
sevinmemmi bee özledimmm seni ayrıca bi hata ettin sen düzel bakem

hepimizi ebrarcim, endisem hem asi vurulacak(gecnde kolum sismisti ve 1 hafta acisini cektim)birde adetimin 22 gunu cagirdi,sanirim yumurtalama takibi icin cagirdi,ama tam emin degilim yanii:18::18:

canım belkide progestan tahlili yapıcak ondan çağırdı hayırlısı olsun canım inşallah iyi çıkar sonuçların yumurtlama takibi adetin 3. günü başlıyo tatlım
aşı ne için?

iyiyim derincim cok sukur,ya sen nasilsin??özlettin kendini yaaaane zaman olacak bilgisarayin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…