Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol canım nasılsın nasıl gidiyo

sağol canım nasılsın

pelıncıgım hayırlısı olsun cnm belkı gec döllenmedır verırsın yakında müjdeyı
lıste hakkında yorum yapan arkadaslar cok sagolun begendıysenız ne mutlu
kardeloşum bosver cnm ya takma hıcbırseyıhayatını yasa kım ne yaparsa yapsın

boncuğum avatarına bayıldım çok hoş zevkli kadınsın vesselam

HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT**************************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
MART AYI LİSTEMİZ

*****************************YETERRRRR**********************3 MART**************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART**************************

HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/

Son düzenleme:
boncukum beni marttın 7disine ekeyebilirsin adet oldum bugun

Way cım gecmıste tarıh verdıgını hatırlıyorum ama bulamadım ben bı süre gırememıstım msjımı görürsen hatırlat bana sana zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…