sağlık olsun sevtunum napalım gidene kal denmez# kardelenbhr
# ebrar_53+
# elixsir+
# derdanur+
evet canım ebrarcım haklısınız vallahi dedigimiz gibi oldu malesef
derdanur kız seninde kızın olucak içime doguyo haberin ola yesin onu teyzesi
ben çıkıyorum yavru yakaladı vallahi yanımda oturuyo ben kaçtım ban dua edin helvam fındıklı olsun bay
canım ya anlıyorm seni ALLAH yardımcımız olsun hep kursağımızda kaldı ama inşallah bundan sonra öyle olmaz .eşlerimizde garipler çakmıyolar yaaebrarcım pek heyecanlı değilim nezaman hamile olduğumu öğrenem sevincim hep yarım kaldı eşime bile adet gördüğümü söyledim düşün artık:85:
meraba kızlar nasılsınız?
ebrarcım yeni dua listesini bulamadım ben geçmişte :26:
selam canım nasılsın?
dua listesi yok buhafta canım ara verdik haftaya başa dönüyoruz inşallah
meraba kızlar nasılsınız?
ebrarcım yeni dua listesini bulamadım ben geçmişte :26:
hoşgeldin canım enim çok geçmiş olsun ben o gripten ölüyodum nerdeyse çok kötü dikkat et kendine bal çörekotunu krıştır ye c vitamini al canım üzüldüm gerçekten
öncelikle sağol dim,ama artık boşverdim zaten bazı şeyleri.zeynep sayı iyi milimde 20 milyon ve üzeri olması lazım sizin 24 milyon cıkmış,hareket teiy morfolojide yuzde 10 cımış oda iyi canım sonuclarınız
yerin belli oluyo kız öyle deme ben hissediyorum
cok gecmiş olsun bagnu İNŞALLAH kolay gecer amaliyatın
elexir sevindim temiz cıkmasına sonuclarının hangi dr gittin ismini söylermisin
gözün aydın mıranda İNŞALLAH darısu kalp atışlarına
kardelen sende isim ver o zamn yerine ulaşmıyosa ama bazen insanın sorunları okadar cok oluyki başkasını düşünemiyo buraya yazıp rahatlıyo okadarda ince düşünmemek lazım bence bende bazen yazıyorum bazen yazamıyorum kendimize göre sıkıntılarımız var
sen bülent baysala gidiyodun memnun deyilmisin ondan artık
tugce vardı onunda düşükları vardı karnından igne vuruluyo bebeyi iyi şimdi belki dr sana neden vermiyo ki
selina sagol canım sende iyisin İNŞALLAH
kardelen sen test yatın mı şekerim
allah razı olsun arkadaşım güzel dileklerin için gel hadi öpücügü hakkettin
kız beni niden unuttun aşkımız buruta kadarmıydı he
şaka bir yana garibim ösledim seni yav nerelerdesin geçmiş olsun sonuçların iyi çıkar işşallah gelde öpeyim o acıyan yerini tabe koluna vurdularsa başka yerse öpemicem yane anladın seni
canım benim allahım analı babalı büyütür işşallah ezan okunuyo burda bak şimdi allahım acısını göstermesin saglıklı saatli alırsın işşallah zamanında bebekini dikkat et boş boş dinlen mercimegin yorulmasın kız
ah canım bir dokrulamadık getti he benimde bu aralar geldi gene panik atak onunla ugraşıyorum 3 gündürallahım başka keder gam vermesin işşallah
bu arada kardelen prof sagolasın canım hediyesini bugün alıcam birde yelek patik örüyüm diyorum annecim gidince götürsün memelekete o garipte benim gibi çektiydi sevindim vallahi birde yogun bakımda hemşire kendisi işide zor
kızlar ajdar diye biri vardıya hani çikita muz şarkısını diyen dün kalp krizinden ölmüş ya allahım günahlarını affetsin işşallah
kaçtır diyorum biliyosunuz bu bulut nerelerde diye dün oturdum pc başına buldum hatunu temmus annelerei diye bir topige katılıyo artık bebegi 15 hafta 6 günlük olmuş erkekmiş ben hatuna birşey oldu girmiyo diye üzülüyodum birde kk dolanında buldum onu çok kötü oldum insan derki ben bir daha girmicem siteye mecbur degil bu topige girmeye ama keşke deseydi sizin dedikleriniz dogru insan hamile kalınca buraları unutuyolar işşallah ben öyle olmucam dogumda yapsam sizleri bırakmam işşallahsanal alem olsada hak geçiyo burda herkez birbirine dua ediyo benimde başka girdigim topik var rahim açıklıgı topigi oruyada buruyada yetişiyorum insanın içinde olsun yeterki şimdi hak verdim vallahi sizlere ne kadar kolay girip söylemeden çıkmak insan kullanılmış gibi oluyo üzüldüm vallahi
ben biliyodum onun başka topicte olduğunu,gördüm çünkü,o yüzdende sana cevap verme gereği bile duymadım,çünkü dediğin gibi,sanalda olsa burda birbirimize hakkımız geçiyo,bir göz bakmanın bile hakkı olduğu söylenir,bizse burda birbirimize manevi anlamda destek olarak,gerçekten haklanıyoruz,o yüzdende bunu düşünmeyenleri dillendirmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum.# ebrar_53+
# kardelenbhr
ebrarcım bende gelemmi gezmeye ne olur patlıyorum sıkıntıdan ablamlar yen,i geldi anneme bugünde pazara gidicez gezmeye ama ya cuma ya cumartesi gidicek ya geldiklerinden birşey anladım yaw
kardelen bahar işşallah bebiş vardır bacım inanin biri bu topikte hamile olsun kendimmiş gibi seviniyorum vallahi allahım işşallah bu ay boş çevirmez seni olmazsada üzülme yola devam yılmak yokallahım yüzünü güldürsün bebem
kır aleynayı kaçırdım tüh be geçmiştem gelene kadar
yavrular benim yavru içerden bagırıyo acil çıkarsam kusura bakmayın ne olur içeriyi topluyo biliyo beni ablama sen onu oyala ben işimi halledeyim dedimde
evet yetercim malesef görüşemiyoruz kız hangi topiklere takılıyosun çabuk süle bakem ablana
naneli cim,çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin.
eşin yeni işe başladı mı?
sağolasın canım, sen nasılsın epeydir karşılaşamıyoruz seninle de
eşim şimdilik bi yerde geçici olarak çalışıyor, bir yandan da iş görüşmelerine devam ediyor. hayırlısı bakalım.
kayra cım,hoş geldin,geldi mi elektrk?
bende bugün son inciri kaynattım,haberin olsun,gerçi ilk kaynattığım nerdeyse bi saat ateşte kalmış,neyseki en kısıktaydı,bide baktım su mu kalmamış,önce dedim,amaaaan boşver iç gitsin,nolcakki,sonrada kayra beni döver falan,git tekrar yap dedim kendime ve yaptım mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?