Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

dur şimdi günahını almayım sonuç çıksın ona göre

allah razı olsun arkadaşım güzel dileklerin için gel hadi öpücügü hakkettin
kız beni niden unuttun aşkımız buruta kadarmıydı he
şaka bir yana garibim ösledim seni yav nerelerdesin geçmiş olsun sonuçların iyi çıkar işşallah gelde öpeyim o acıyan yerini tabe koluna vurdularsa başka yerse öpemicem yane anladın seni
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
canım benim allahım analı babalı büyütür işşallah ezan okunuyo burda bak şimdi allahım acısını göstermesin saglıklı saatli alırsın işşallah zamanında bebekini dikkat et boş boş dinlen mercimegin yorulmasın kız
nasıl olam bebem doktora gittim yazdım hepiciniii sen nasılsın

ah canım bir dokrulamadık getti he benimde bu aralar geldi gene panik atak onunla ugraşıyorum 3 gündür allahım başka keder gam vermesin işşallah
bu arada kardelen prof sagolasın canım hediyesini bugün alıcam birde yelek patik örüyüm diyorum annecim gidince götürsün memelekete o garipte benim gibi çektiydi sevindim vallahi birde yogun bakımda hemşire kendisi işide zor
kızlar ajdar diye biri vardıya hani çikita muz şarkısını diyen dün kalp krizinden ölmüş ya allahım günahlarını affetsin işşallah

kaçtır diyorum biliyosunuz bu bulut nerelerde diye dün oturdum pc başına buldum hatunu temmus annelerei diye bir topige katılıyo artık bebegi 15 hafta 6 günlük olmuş erkekmiş ben hatuna birşey oldu girmiyo diye üzülüyodum birde kk dolanında buldum onu çok kötü oldum insan derki ben bir daha girmicem siteye mecbur degil bu topige girmeye ama keşke deseydi sizin dedikleriniz dogru insan hamile kalınca buraları unutuyolar işşallah ben öyle olmucam dogumda yapsam sizleri bırakmam işşallah sanal alem olsada hak geçiyo burda herkez birbirine dua ediyo benimde başka girdigim topik var rahim açıklıgı topigi oruyada buruyada yetişiyorum insanın içinde olsun yeterki şimdi hak verdim vallahi sizlere ne kadar kolay girip söylemeden çıkmak insan kullanılmış gibi oluyo üzüldüm vallahi

kızlar merhaba..ben gecen ay 12 ocakta adet oldum.bu ayda 12 sini üç gün atlasa yani tahminen 15 şubatta adet olucam.ve hiç korunmuyoruz 3 aydır.ama tık yok.bu ayı bekliyorum inşallah hamileyimdir

amin amin aminnnnnn
canım diğeri karışık çıktığı için bunu aldım
ya napıyım inan buara okadar sıkıldımki buhafta hiç evde durmayı düşünmüyorum kardeşimde burda zaten bol bol gezicem nasipse .sen nasılsın toparlandınmı biraz?
selinam inşallah bırakıyolardır ben elimden geldiğince eniyi şekilde ağırlamak isterim öylede yaparım çünkü ailemden öyle gördüm galiba eşimin tarafı bu huyumu çok seviyolar hep bizdeler sağlık olsun ben severim misafiride buara yoruldum gerçektende .
sen nasılsın canım ?
kuzuyu yerim senide yerim nasıl oldunuz bakem sesin kötü geliyodu dün
teyzesi için öp gökcemi
gelmedi ama heran gelebilir dün telefona bakmadım cepdende aramadılar
sen napıyosun gece niye yoktun bakıyım
nasılsınız canlar ben artık arada girebiliyorum evde işelerim oluyo kusura bakmayın iyisiniz inş
geçmişe baktım alıntı yaptım olmadı
hepinizi tek tek öpüyorum
derdam nsılsın bitanem kuzucun nasıl maşallah yaa yarı ettiniz canım
kızlar ben yarın kan vericem sağlık ocağında ertesi gün saat 2 de sonuç çıkıcak hayırlısı bakalım
canım inşallah pozitif çıkar testin bebişin seninledir müjdeni bekliycez dört gözle

karşılaşamadık kuzu nasılsın ?öpüyorum çok :80:

# ebrar_53+
# kardelenbhr

ebrarcım bende gelemmi gezmeye ne olur patlıyorum sıkıntıdan ablamlar yen,i geldi anneme bugünde pazara gidicez gezmeye ama ya cuma ya cumartesi gidicek ya geldiklerinden birşey anladım yaw

kardelen bahar işşallah bebiş vardır bacım inanin biri bu topikte hamile olsun kendimmiş gibi seviniyorum vallahi allahım işşallah bu ay boş çevirmez seni olmazsada üzülme yola devam yılmak yokallahım yüzünü güldürsün bebem
kır aleynayı kaçırdım tüh be geçmiştem gelene kadar
yavrular benim yavru içerden bagırıyo acil çıkarsam kusura bakmayın ne olur içeriyi topluyo biliyo beni ablama sen onu oyala ben işimi halledeyim dedimde
evet yetercim malesef görüşemiyoruz kız hangi topiklere takılıyosun çabuk süle bakem ablana

canım benimgüzel dileklerin için sağol ben söyleyim yeter 30 lu yaşalarda diye topik var orda

iyiym ebrracım saol gülüm sen naıslın
bebkte iyi cuma öğrenicez bakalım nasılmış
canım dauyı naptın bana yazdınmı

canım bende aynen senin gibi sanıyodum ama baktığımda gördümki başka topiclere giriyo gerçekten çok üzüldüm .yani enazından arada girip iyi olduğunu söylese ne olur zor bişemi yaa .biz sürekli burda kal demiyoruz kimseye neyse herkes kendi bilir elbette .
buarada geçmiş olsun yinemi tuttu panik ?
hoşgeldin canım benim nasılsın bakıyorumda adını gezmeci koymuşlar
yaa valla koyan koysun canım ya kimse kimsenin halini bilmez burayada çakılı kalamam benim bir hayatım var ayrıca sorumluluklarım
sende heyecanlısındır heralde
İNŞ CANIM EE İDRARDA BAKTINMI CIKARDII

h.g ebrarcım ben iyiyim sen nasılsın canım

bende iyiyim şükür canım

canım benimgüzel dileklerin için sağol ben söyleyim yeter 30 lu yaşalarda diye topik var orda

biliyorum bebem geçen buruya girdim baktım hatunun işigi yanıyo tam dedim ışık var kendi yok baktımki bize ihanet ediyo benim gibikız yeter bacım 30 lu yaşları geçti ama neyse burayı ihmal etmiyoya ona bakalım biz demi ona bir hediye verelim hepimizin adına bari al yetercim bu hediye sana özel kabul et bu çiçekleriarkadaşlar adına çiçek veriyorum benim adımada bu hediyeyi al bakem

gel kuzum takıl bana hayatını yaşa kız bende inanki çok biyere gitmiyorum gittiğim yer annemler bide dün arkadaşa gittim .annemlere gitmek zorundayım özlüyorum onları çünkü .
iyiym ebrracım saol gülüm sen naıslın
bebkte iyi cuma öğrenicez bakalım nasılmış
canım dauyı naptın bana yazdınmı
oyy yesin teyesi onu maşallah hayırlı haberler alırsın inşallah derdam
cuma cinsiyetide belli olur inşallah kuzunun
dua bu hafta yokdu haftaya başlıyoruz nasipse canım

# kardelenbhr
# ebrar_53+
# elixsir+
# derdanur+

evet canım ebrarcım haklısınız vallahi dedigimiz gibi oldu malesef

derdanur kız seninde kızın olucak içime doguyo haberin ola yesin onu teyzesi

ben çıkıyorum yavru yakaladı vallahi yanımda oturuyo ben kaçtım ban dua edin helvam fındıklı olsun bay

ebrarcım pek heyecanlı değilim nezaman hamile olduğumu öğrenem sevincim hep yarım kaldı eşime bile adet gördüğümü söyledim düşün artık:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…