# kardelenbhr
# aLiCeinRiot
selam kizlar, ben geldim nasilsiniz?keyifleriniz yerindedir insallah:26::26:
hoşgeldin canım nasılsın son durumun ne var mı bir gelişme
hosbulduk kardelenbhr'cim,hamdolsun canim.kolum sisti yinegece yatamadim acisindan..bu asi herkesimi böyle yapiyor anlamadim kiii:26::26::26:sen neler yapiyorsun tatlim yaptin mi test:26::26:
canım benim yarın kan vericem perşembede sonuç alıcam hayırlısı artık fıstık sen ne aşısı oluyosun
canim insallah guzel haberler ile gelirsin persembe gunurabbim ümit ettiklerine nail eylesin
canim biz tedaviye basladik biliyorsun,doktor tedavi asamasinda iken asi vurulmam gerektigini söyledi..tetonoz,kizamik,su cicegim vs 4 asi birden karsitiriliyor1 cisini 1,5 ay önce vuruldum..bu ikincisi idi,sonucusu yaza vurulacakmisim 3 defa tekrarlanmasi gerekmis benim öncekindede kolum sismis ve kizarmisti simdide öyle oldu
aaaaa çok şaşırdım hiç duymamıştım bu aşılar ilkokuldayken yapılmıyomuydu ya biz niye vurulmuyoruz acaba anlamadım şimdi valla ilk defa sendn duydum:95:
canim banada doktorum sormustu,en son ne zaman vuruldunuz diyee.bende hep okulda vurulmustum dedim..10 yilda bir zaten tetonoz vurulmasi gerekmis,,birde bebek isteyen ciftler icin önemli bir asi imis,sayet hamilelik ve bebek olursa sikinti olabiliyormuss.bende tam bilmiyorum canim,henuz tedaviye yeni basladigim icin ve malesef doktorum pek konuskan da degildirbilgili arkadaslar vardir,seni daha iyi bilgilendirebilirler bu konuda,ya google teyzeden bir arastir istersen birde ben yurt disinda yasiyorum,belki turkiye ile sistem farkliligi olabilir,tedavi acisindan yaniii:26::26::26:
canım ben doktoruma sorucam bunu eeee şimdi ne aşamadasınız peki aşılama flan mı olcak nekadar sürecek tedavi
ya napim,ben helecanlanıyom ilk konuştuklarımla,ama sevindim,hebrin olaaaaaaaaaaaaaaah kuzum benım saol canım sen benım ıcın yapsan da ben senın dusunuyorum ınsallah sıfan olur ve bebeısın gelıvermıstır kuzum:26::26:
kardelosum bu arada anneın yanında oldugunu bılıyorum ellerınden operım canım ben cıkıyorum allahıma emanet ol bıtanem benım ıs bası yapmam lazım sende bılıyon kardesım burda kusura bakma olurmusenı sefıyooooooooooooommmmmmmmmmmmmm
canim bizden ilk olorak sperm testi ve hormon tahlli istediler.esimin spermi 16 milyon cikti,dusuk malesef16 milyonunda %30 hizli hareketli %20 yavas benim hormon tahlilim guzel cikti,sadeve tiroit azda olsa duzensiz dedii adetimizin 22 gunu yine cagirdilar kan aldilar 1 hafta sonra sonuclar cikacak:18::18::18::18:doktor sonrasinda randevu verecekmis bize ne yapacagiz,nasil bir yontem uygulayacagiz o zaman belli olacak yaniiii suan bende bilmiyorum kardelenbhr'cim peki siz nasil tedavi oluyorsunuz?ne kadardir bebek istiyorsunuz?:26::26::26:
canım biz 3 yıldır bebek istiyoruz ben 2 kere dış gebelik yaşadığım için 14 ay flan korundum bir kerede karnımda öldü işte en son dış gebelikte tek tüpümü aldılar 3-4 ay korundum tam aşılamaya geçecektik rapor çıkarttık işte iğne almak için ama daha adet görmediğim için beklemedeyiz işte perşembe günü herşey ortaya çıkacak hayırlısı olsun canım
insallah asilamaya gerek kalmaz,persembe sevinirsin canimbizde 2 yil oldu evleneli,hic korunmadik hicte hamile kalamadim
canım benim herşeyin hayırlısı daha yeni sayılırsın olur inşallah
insallah kardelnbhr'cimartik nereye gitsem bebek soruluyor herkes arkamdan konusuyor esim bebegimiz olmuyor diye kendini icten ice uzuyor her ay ümitleniyorum,hep mi acabalarla geziyorum ama dedigin gibi herseyin hayirlisi insallah
dilerim rabbim bize ve tum inananlara iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin,hepimizin yuzunu guldursun
ay delı oldum az once gırdım tam cevap yazacakken elektrık gıttı
ıkı gundur gıremıyorum ama sızlerı takıp edıyorum parca parca da olsa hepınızden haberım var yanı dun beyın cerraına gdecektım boyun agrılarım ıcın ama vazgectım gezdım butun gun aksam geldım eve ohh cok ıyı geldı valla sureklı sureklı hastane artık gına geldı allahım eksık etmesın ama muhtac da etmesın hastanelere neyse gelelım sızlere
eboşuma cok yuklenmeyın kızlar gezcek tabı napcak tamam kk hayatımıza cok katıyor ama bı arac olmalı yanı amac degıl gez ablacım sen gez bıdaha mı gelcez dunyaaya kız bu arada sesın cok guzelmıs gercekten soluyorum bunu bu arada derın senı nasıl desıfre ettı kız merak ettım bırbırını desıfre eden edene
kardelosum sana sonuna kadar katılıyorumama kendını bosuna yorma acıkcası ben ılgılenılmedıgımı hıssettıklerımı okumuyorum bıle sende ole yapgıtsın kesınlıkle ve kesınlıkle de bırbırımızın uzerınde hakkıız var dertlerımızı sureklı cevremızdekılere anlatsak dusunsene onlar bıle bı sure dınlemez olurlar ama burada sabırla dınlıyor ve cozum bulmaya calısıyorz ama hep bana hep bana olmaz baskasının derdıyle ılgılenmeyıp sureklı kendı derdını anlatan ve cozum ısteyelere cevap yazma geregı bıle duymuyorum cevabını bıldıgım halde eee hep derman aramamak lazım derman da olmak lazım bu arada ıncırının son gunu nu kutluyorum tatlım son 5 gun gelsın bakalım bu arada konusurken bende de heyecanlandın kız kıyamam sana
derınım sende arada grıyon cıkıyon ama ben olmuyom o zamanlarda bence sen esını yenı bır pc almaya ıkna etmelısın tatlım baska yolu yok sankıbıde herseyı kafay takma ne olur taka taka ne hale geldık zaten bu arada kacırdımmı yoksa hala kırmızılar gelmedımı
boncugum msn de de soledım kuzu ama yıne soluyorum lıste cok guzel olmus bu arada ınsallah bebeısının resmını avatarın yapacagın zamanlar da gelecek bıtanem sadece bırz sabır bıraz dua tatlım :26:
kardele49um sınavlarını gecmıssın tebrık ederım tatlım buradan da yıne nasılsın
elıksırcım mr sonucun temız cıkmıs cok sukur sevındım pekı sebeb neymıs dr herhangı bırsey solemedımı bu arada agrıların hafıfledımı bıraz kıstı laparoskopıyle alabılıyorlar demek sende laparoskopı olcen heee neyse canım hayrlısı olsun bu son olur ınsallah bıde rahım ıncelmesı ıcın gunde bır ıkı bardak nar suyu ıcmen gerekıyo bır ay boyunca canım ınsallah sıfa olur
kardeln bhr cım senın de gunun gecmısen ıyısını yapıyorsun tatlım gıt kan ver zaten su ıdrar olayını cozebılen yok bosuna moral bpzuklugu bende cıkmamıstı mesela 10 gun gecınce cıktı dusun artık ınsallah gelmıstr ve bıdaha gıtmez bebısın
pelıncım senınde gunun gecmıs ne demek ole bu ay olmadı negatıf gordum falan bende grdum o negatıfı ama sonucu pozıtıfe donuverdı ne bılıyosun kı gec dollenme olmadıgını sana da kızıcam sımdı nıye kan verıp dırekt sonuz almassın kı tatlım bence en ıyısı bu ınsallah olmustur ben cok umıtlıyım hadı ınsallah
anatolıam kımse hatrlamamıs dıye sıtem etmıssın ama ben hatrlamıstım senı neyse kuzum ben alınmadım gercı olur gozden kacmıstır nerelerdesın neler yapıyosun kızzzzz
garıpcım sonucların guzel cıkar ınsallah tatlım rabbbım en kısa zamanda bebısını kucagına versın:26:
sevtun kusun kacmıs galıba uzulme yaaa neler neler kacıyo elımızden gıden bı kus olsun bıdaha alırsın yerıne gelmıcek bısey degıl yanı buarada panık atakların ıcın gecmıs olsun allah sıfa versın
mırandacım keseyı gormussunuz cok sevındım kalp atıslarını da gorursun ınsallah canım dua et bızım ıcın de
derdam mınıgı gorcekmıssınız cuma gunu hayrlı haberlerle don ınsallah tatlım
bırsencım annemler ankarada degıl tatlım be gecen sene oradaydım ama kıbrıstan gelırken de ankaraya ınmem gerekıyo ucakla sonra otobusle devam edıyorum yoluma ben ankarada okudugum ıcın heryerını bılırım tatlım sen neresındeydın
selınacım ben ıyıyım tatlım sen nasılsın gucumuz yettıgınce sabır gostercez ve sabırlarımızın sonu mukafat olcak canım ınsallah ınsallahhhh:26:
aleynam sen nasılsın tatlım aslında kardelos bıraz haklı bılıyonmu sen de gremıyosun sıksık herkes aynı sıklıkla gremez tabı ama gırdıgınde bak herbırımızle ılgılenmeye calısıyosun tatlım
bu arada son durum nedır guzelım bebıs ısınde allahım gonlune gore versın:26:
semracım oglusun tatıldeymıs cok ıyı yaaaa bayılıyorum ben senın oglana osletme kendını evıne döndün degilmi
ben kacacam kızlar bırazdam mutfaktan cıkamıyom bugun kardesım de burda ve benı hıc bos bırakmıyo saolsun sureklı degısık bıseyler ıstıyo
insallah kayracim insallah,rabbim hepimizin yuzunu guldursun canim,hepimize tatlimi tatli bebisler versin kizzzseninde iyi olmana sevindim canim..ohhh ne guzelde gezmissin sefan olsun
ben hasta yatıyorum evde, işe de gidemedim. ateş düşmüyor, ilaçların etkisiyle 1-2 saat düşüyor sonra yine 39,5 oluyo. şiddetli gribal enfenksiyon geçiriyorsunuz dedi doktor. :2:
sürekli yatıyorum hiç halim olmadığından bilgisayar açamıyorum
sen nasılsın canım, neler yapıyorsun
canim cok gecmis olsun,allah sifa versin..bu arada avatirin cok tatli
allah razı olsun arkadaşım güzel dileklerin için gel hadi öpücügü hakkettin
kız beni niden unuttun aşkımız buruta kadarmıydı he:57
şaka bir yana garibim ösledim seni yav nerelerdesin geçmiş olsun sonuçların iyi çıkar işşallah gelde öpeyim o acıyan yerini tabe koluna vurdularsa başka yerse öpemicem yane anladın seni
canım benim allahım analı babalı büyütür işşallah ezan okunuyo burda bak şimdi allahım acısını göstermesin saglıklı saatli alırsın işşallah zamanında bebekini dikkat et boş boş dinlen mercimegin yorulmasın kız
ah canım bir dokrulamadık getti he benimde bu aralar geldi gene panik atak onunla ugraşıyorum 3 gündürallahım başka keder gam vermesin işşallah
bu arada kardelen prof sagolasın canım hediyesini bugün alıcam birde yelek patik örüyüm diyorum annecim gidince götürsün memelekete o garipte benim gibi çektiydi sevindim vallahi birde yogun bakımda hemşire kendisi işide zor
kızlar ajdar diye biri vardıya hani çikita muz şarkısını diyen dün kalp krizinden ölmüş ya allahım günahlarını affetsin işşallah
kaçtır diyorum biliyosunuz bu bulut nerelerde diye dün oturdum pc başına buldum hatunu temmus annelerei diye bir topige katılıyo artık bebegi 15 hafta 6 günlük olmuş erkekmiş ben hatuna birşey oldu girmiyo diye üzülüyodum birde kk dolanında buldum onu çok kötü oldum insan derki ben bir daha girmicem siteye mecbur degil bu topige girmeye ama keşke deseydi sizin dedikleriniz dogru insan hamile kalınca buraları unutuyolar işşallah ben öyle olmucam dogumda yapsam sizleri bırakmam işşallahsanal alem olsada hak geçiyo burda herkez birbirine dua ediyo benimde başka girdigim topik var rahim açıklıgı topigi oruyada buruyada yetişiyorum insanın içinde olsun yeterki şimdi hak verdim vallahi sizlere ne kadar kolay girip söylemeden çıkmak insan kullanılmış gibi oluyo üzüldüm vallahi :1
kizz sen unutulacak hatunmusun heebende seni özledim canim yaaa kiz sevtun ne allahta seni guldursun canim benim yaa,ne guldun yazina tabisi asiyi kolumdan vurdular hadii evine gecte muhabbet edek artik yaaaa
HAYIRLI OLSUN
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
*****************************WAY***************************3 ŞUBAT**************************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
MART AYI LİSTEMİZ
*****************************YETERRRRR**********************3 MART**************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART**************************
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/
boncugum gunlerdir söyleyecegim unutuyorum hep,ellerine saglik liste cok tatli olmus,nikinede uygun
sağol canım nasılsın nasıl gidiyo
sağol canım nasılsın
iyiyim canim cok sukur,ya sen nasilsin:26:
canım o zevzekleri takma kafana boşver sorsunlar yatsınlar dengesiz insanlar sizene yani dimicanım benim tatlısestv çekiyomu orda
kıslar nsaılsınız ben transferımın 5.gunundeyım mubarek mevlut kaandılı gunu
yanı 14 subatta test gunum
duamı okumussunuz hepıız amın demıssınızz hepınızden allh razı olsun benım ıcın ıstedığınızı
rabbım alnınıza tez zamanda yazsın cok duygulandım cook.
annemdeydım ınternet yoktu yazamadım donduk ve hemen yazım dedım
bizim evde cekmiyor canim,ama internetten izlenebilir..programmi var:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?