Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hosbulduk kardelenbhr'cim,hamdolsun canim.kolum sisti yinegece yatamadim acisindan..bu asi herkesimi böyle yapiyor anlamadim kiii:26::26::26:sen neler yapiyorsun tatlim yaptin mi test:26::26:

canım benim yarın kan vericem perşembede sonuç alıcam hayırlısı artık fıstık sen ne aşısı oluyosun

canım benim yarın kan vericem perşembede sonuç alıcam hayırlısı artık fıstık sen ne aşısı oluyosun

canim insallah guzel haberler ile gelirsin persembe gunurabbim ümit ettiklerine nail eylesin
canim biz tedaviye basladik biliyorsun,doktor tedavi asamasinda iken asi vurulmam gerektigini söyledi..tetonoz,kizamik,su cicegim vs 4 asi birden karsitiriliyor1 cisini 1,5 ay önce vuruldum..bu ikincisi idi,sonucusu yaza vurulacakmisim3 defa tekrarlanmasi gerekmisbenim öncekindede kolum sismis ve kizarmistisimdide öyle oldu

aaaaa çok şaşırdım hiç duymamıştım bu aşılar ilkokuldayken yapılmıyomuydu ya biz niye vurulmuyoruz acaba anlamadım şimdi valla ilk defa sendn duydum:95:

aaaaa çok şaşırdım hiç duymamıştım bu aşılar ilkokuldayken yapılmıyomuydu ya biz niye vurulmuyoruz acaba anlamadım şimdi valla ilk defa sendn duydum:95:

canim banada doktorum sormustu,en son ne zaman vuruldunuz diyee.bende hep okulda vurulmustum dedim..10 yilda bir zaten tetonoz vurulmasi gerekmis,,birde bebek isteyen ciftler icin önemli bir asi imis,sayet hamilelik ve bebek olursa sikinti olabiliyormuss.bende tam bilmiyorum canim,henuz tedaviye yeni basladigim icin ve malesef doktorum pek konuskan da degildirbilgili arkadaslar vardir,seni daha iyi bilgilendirebilirler bu konuda,ya google teyzeden bir arastir istersenbirde ben yurt disinda yasiyorum,belki turkiye ile sistem farkliligi olabilir,tedavi acisindan yaniii:26::26::26:

canım ben doktoruma sorucam bunu eeee şimdi ne aşamadasınız peki aşılama flan mı olcak nekadar sürecek tedavi

canım ben doktoruma sorucam bunu eeee şimdi ne aşamadasınız peki aşılama flan mı olcak nekadar sürecek tedavi

canim bizden ilk olorak sperm testi ve hormon tahlli istediler.esimin spermi 16 milyon cikti,dusuk malesef16 milyonunda %30 hizli hareketli %20 yavasbenim hormon tahlilim guzel cikti,sadeve tiroit azda olsa duzensiz dediiadetimizin 22 gunu yine cagirdilar kan aldilar 1 hafta sonra sonuclar cikacak:18::18::18::18:doktor sonrasinda randevu verecekmis bize ne yapacagiz,nasil bir yontem uygulayacagiz o zaman belli olacak yaniiiisuan bende bilmiyorum kardelenbhr'cimpeki siz nasil tedavi oluyorsunuz?ne kadardir bebek istiyorsunuz?:26::26::26:

ah kuzum benım saol canım sen benım ıcın yapsan da ben senın dusunuyorum ınsallah sıfan olur ve bebeısın gelıvermıstır kuzum:26::26:
ya napim,ben helecanlanıyom ilk konuştuklarımla,ama sevindim,hebrin olaaaaaaaaaaaaaa
sağol,biliyorum beni düşündüğünü,zaten beni tetikleyen,biri beni,benden fazla düşünüyosa,bende kendime dikkat etmeliyim düşüncesi.

sağol canım,söylerim tabiki selamını.
annem bikaç gün kalcak yanımda inşallah.

canım biz 3 yıldır bebek istiyoruz ben 2 kere dış gebelik yaşadığım için 14 ay flan korundum bir kerede karnımda öldü işte en son dış gebelikte tek tüpümü aldılar 3-4 ay korundum tam aşılamaya geçecektik rapor çıkarttık işte iğne almak için ama daha adet görmediğim için beklemedeyiz işte perşembe günü herşey ortaya çıkacak hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:

insallah asilamaya gerek kalmaz,persembe sevinirsin canimbizde 2 yil oldu evleneli,hic korunmadikhicte hamile kalamadim

canım benim herşeyin hayırlısı daha yeni sayılırsın olur inşallah

insallah kardelnbhr'cimartik nereye gitsem bebek soruluyorherkes arkamdan konusuyoresim bebegimiz olmuyor diye kendini icten ice uzuyorher ay ümitleniyorum,hep mi acabalarla geziyorumama dedigin gibi herseyin hayirlisi insallah

dilerim rabbim bize ve tum inananlara iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin,hepimizin yuzunu guldursun

kıslar nsaılsınız ben transferımın 5.gunundeyım mubarek mevlut kaandılı gunu
yanı 14 subatta test gunum
duamı okumussunuz hepıız amın demıssınızz hepınızden allh razı olsun benım ıcın ıstedığınızı
rabbım alnınıza tez zamanda yazsın cok duygulandım cook.
annemdeydım ınternet yoktu yazamadım donduk ve hemen yazım dedım

canım o zevzekleri takma kafana boşver sorsunlar yatsınlar dengesiz insanlar sizene yani dimi canım benim tatlısestv çekiyomu orda

kizlar yaa su smell midir nedir onlari silerken benim alintilar bozulmus yaaa,kusuruma bakmayin artikcok diye göndermedi yazilarimi

canim insallah o mubarek gun hurmetine rabbim seni sevindirsin

bizim evde cekmiyor canim,ama internetten izlenebilir..programmi var:26::26::26:

canım her cumartesi saat 11,30- 12,00 arası reçete diye program başlıyo muhakkak izle bütün sorularının cevabını alırsın unutma oldumu doktor çok iyi herşeyi anlatıyo tamam mı saat farkı var mı bilmiyorum öğlen 12 gibi başlıyo 2,30 gii bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…