Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok şükür sen nasılsın
iyiyim canım çok şükür ev işleri yemek fln yaptım şimdi biraz geç oldu cevaplarım ama neyse idare edin artık.
kızlar hepinize günaydın selinacım güzel dileklerin için sağol canım benim ALLAH evine önce sağlık sonrada huzur ve bebekler versin inşallah hep mutlu ol eşinle ailenle inşallah
amin canım cümlemize nasip olsun böyle güzel şeyler inş.
çok şükür canım iyiyim bizimde olsada uğraşsak inş ne güzel olur.boş boş durdukça anca ev işleri çıkarıyoz kendimize,bebiş olsa onlara fırsat bulamayız belki ama olsun evimin işi eksik kalsın ama bebişim olsun yeterki.kızını öp benim için.

bugun sabah bel ağrısıyla uyandım canım sanırım kırmızılar gelicek bende umutlanmak istemiyorum ama içimdeki bebek özlemi daha ağır basıyor.rabbim cümlemize bu güzel duyguyu kucağımızda bebekle yaşatsın inşallahh..

canım iyi dileklerin için teşekkür ederim ben düşük olmnasın die ameliyat olucam gebe kalıyorum ama düşüyoo ondan canım cok sağoll

iyiyim canım sağol sen nasılsın

nasılsınız canlar ben artık arada girebiliyorum evde işelerim oluyo kusura bakmayın iyisiniz inş
geçmişe baktım alıntı yaptım olmadı
hepinizi tek tek öpüyorum

selinacım rabbim tez vakit sizlerede göndersin kızım gibi tatlı bi tane yada daha fazla inşşş onunla tüm gün geçiyo rabbim saglıgını göstersin onun inş bikaç gündür rahatsızdı die canım sıkkındı ama biraz daha iyi çok şüükür öperim teyzesi senin için
eliksircim bende iyiyim canım kızım rahatsızdıya onla ugraştım durdum biraz daha iyi hem bende hastaydım anca kendimize geldik :)

zeynep sayı iyi milimde 20 milyon ve üzeri olması lazım sizin 24 milyon cıkmış,hareket teiy morfolojide yuzde 10 cımış oda iyi canım sonuclarınız
eskiden burda,herkez birbirini sorardı,ama artık herekz birbirinden vazgeçti galiba,benide hiç soran eden olmamış malesef,demekki peşpeşe bi hafta girmesem,esamem okunmicak.
napalım,dünya düzeni bu.
yerin belli oluyo kız öyle deme ben hissediyorum
Kızlar naberler yarın ameliyat günü acayip korkuyorum dua edin bana.
cok gecmiş olsun bagnu İNŞALLAH kolay gecer amaliyatın
elexir sevindim temiz cıkmasına sonuclarının hangi dr gittin ismini söylermisin
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse
gözün aydın mıranda İNŞALLAH darısu kalp atışlarına
kardelen sende isim ver o zamn yerine ulaşmıyosa ama bazen insanın sorunları okadar cok oluyki başkasını düşünemiyo buraya yazıp rahatlıyo okadarda ince düşünmemek lazım bence bende bazen yazıyorum bazen yazamıyorum kendimize göre sıkıntılarımız var
sen bülent baysala gidiyodun memnun deyilmisin ondan artık

tugce vardı onunda düşükları vardı karnından igne vuruluyo bebeyi iyi şimdi belki dr sana neden vermiyo ki

selina sagol canım sende iyisin İNŞALLAH
yetercim sende nekadar yoğunsun nette yakalıyorum seni başka yerlerde

kardelen sen test yatın mı şekerim

pelin belki gec döllenmedir bence kan testi yaptır cünkü hamile olabilirsin ve farkında olmadan düşük yaparsın ALLAH korusun ilac falan verir dr git bence

normalde gecmiyosa günün mutlaka hamilesindir ALLAHIN izniyle

perşembe güzel mujdeyle gelirsin İNŞALLAH

ssk var canım 20 ytl sağlık güvencesi varsa
fiyatı iyiymiş bende capaya gidiyorum ama arda da sormadan edemiyorum dr araştırıyorum işte
canım benim bırak günü benim saati bile şaşmaz ama eğer hamileysem özel doktorumun kafasını kırcam

niye kırıyon kız dr kafasını

dualarımız hepimizle canım hepimiz aynı dertten ugraşıyoruz ALLAHIM hepimizi en kısa zamnda annne olmayı hamile kalmayı nasp tsin İNŞALLAH AMİN sende müjdeyle gelirsin İNŞALLAH AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…