kıslar nsaılsınız ben transferımın 5.gunundeyım mubarek mevlut kaandılı gunu
yanı 14 subatta test gunum
duamı okumussunuz hepıız amın demıssınızz hepınızden allh razı olsun benım ıcın ıstedığınızı
rabbım alnınıza tez zamanda yazsın cok duygulandım cook.
annemdeydım ınternet yoktu yazamadım donduk ve hemen yazım dedım
canım her cumartesi saat 11,30- 12,00 arası reçete diye program başlıyo muhakkak izle bütün sorularının cevabını alırsın unutma oldumu doktor çok iyi herşeyi anlatıyo tamam mı saat farkı var mı bilmiyorum öğlen 12 gibi başlıyo 2,30 gii bitiyo
tamam canim cok sagol bilgilendirdigin icin,saat farki var evet,biz 1 saat geriyiz sizden..izlemeye calisicam..cok tesekkurler tatlim
kıslar nsaılsınız ben transferımın 5.gunundeyım mubarek mevlut kaandılı gunu
yanı 14 subatta test gunum
duamı okumussunuz hepıız amın demıssınızz hepınızden allh razı olsun benım ıcın ıstedığınızı
rabbım alnınıza tez zamanda yazsın cok duygulandım cook.
annemdeydım ınternet yoktu yazamadım donduk ve hemen yazım dedım
rica ederim canım benim herzaman 7-24 burdayım
kardeloşum,kardelenbhrcım ve garipim napıyosunuz kıslar...kapamıyom sayfayı.arada bakarım kızlara ayıp olmasın mutfaktalar kayfe yapıyolar
kardeloşum,kardelenbhrcım ve garipim napıyosunuz kıslar...kapamıyom sayfayı.arada bakarım kızlara ayıp olmasın mutfaktalar kayfe yapıyolar
tamam cnm boşverdim gitti...derincim,işin doğrusu o gün canım çok sıkkındı,boşverelim en iyisi canım.
iyi olmana sevindim,testi evde yapcana,niden kanda baktırmıyon ki?
ve artık adet gecikmelerine bi çözüm bulmak için,iyi bi dr bulmalısın bence.
hosgelmissin derincim,biz iyiyiz canim,ya sen nasilsin?? afiyet olsun kayfelerinizkayfe dedin canim cekti kizzzz gidim yapim icem bariiiii
canım benim sağol idare ediyoruz işte seninde iyi olana çok sevindim fjstık
tamam cnm boşverdim gitti...
kıss ne bilim yokki nesine baktırıyım üç kere yaptım toplam şimdiye kadar.hiçbiri çıkmadı..bunca geçmeye çıkardı cano ondan baktırmıyom kanda...
gecikmelerin sebebide belli zaten pko...biliyosun artık doktorada gitmiyom biraz ara vericem.civanperçemli çay içiyorum iki gün oldu ama dün içmedim bide önceki akşam..eşim bişey olmasın deyip durdu testide o yüzden yaptım rahat içiyim diye.
hoşbulduk cnm..ohh valla yap iç taklım..bende içiyom şuanda afiyet bal olsun
sagolosin tatlimbu arada civanpercemi iyi diyorlar adet gecikmesi icin..ama herseyin azi kadar cogu zarar demisler,surekli icme istersen canim
evet cnm özellikle polikistikoverim içim süper aslında ama ben ihmal ediyorum..adetle birlikte yada adete 1 hafta kala içsem sürekli çok iyi olacak...tek civanperçemi degil benim çay hem..eminönünden almıştım içinde adet gecikmeleri ve agrıları için birçok bitki var..saraçoglunun saydıgı bitkiler hep.
sagol cnm çok şükür...
ya sende adet olmadın galiba yanlış okumadıysam?
tamam cnm boşverdim gitti...
kıss ne bilim yokki nesine baktırıyım üç kere yaptım toplam şimdiye kadar.hiçbiri çıkmadı..bunca geçmeye çıkardı cano ondan baktırmıyom kanda...
gecikmelerin sebebide belli zaten pko...biliyosun artık doktorada gitmiyom biraz ara vericem.civanperçemli çay içiyorum iki gün oldu ama dün içmedim bide önceki akşam..eşim bişey olmasın deyip durdu testide o yüzden yaptım rahat içiyim diye.
hoşbulduk cnm..ohh valla yap iç taklım..bende içiyom şuanda afiyet bal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?