Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım benim inşallah meleğin seninledir

tamam canim cok sagol bilgilendirdigin icin,saat farki var evet,biz 1 saat geriyiz sizden..izlemeye calisicam..cok tesekkurler tatlim

selam canlarım...şöyle bi geçmişe göz attım sadece..hepsini okuyamadım.kRDEŞÇİGİMDEYİM..EŞİMİN İŞLERİ VAR BENDE BURAYA GELDİM ARKADASIMIZ BİDE DAYIMIN KIZI VAR OTURUYORUZ İKİ DK BAKAYIM DEDİM...baştan okudum biraz.
kardeloşum bi önceki girdigimde hep sordum seni canım benim.beni kastetmedgini düşünüyom gerçi ama seninde dedigin gibi alınmaması gerekenler alınıyo galiba...son girdigimde yazmadım galiba ama özür cano gel öpim seni

ebuşum canım benim...sagol biliyorum Allah razı olsun duaların için..sende benim dualarımdasın emin ol..hepinizi çok özlüyorum ve dua ediyorum hep geceleri yatmadan bilhassa...

boncuum bende seni özledim fıstıkım benim iyisin inş...
peloşum test yapmışsın hayırlısı be cnm..bende bugün yaptım çok gecikti genetabiki çıkmadı ama...eşimin yüzünden yaptım birazda..civanperçemli çayı içiyom diye kızdı geçen gün..bilim bilmeden içme diye

eliksircim adet olmuşsun üzülme canım ne diyim bilemedim.

geçmişten hatırladıklarım bu kadar kızlar...herkesi çok çok öpüyorum kokulu kokulu hemide şimdilik kaçtım.

kardeloşum,kardelenbhrcım ve garipim napıyosunuz kıslar...kapamıyom sayfayı.arada bakarım kızlara ayıp olmasın mutfaktalar kayfe yapıyolar

canım,inşallah en pozitif sonuçları alırsın,ben dinlendiğin için gelemediğini düşünmüştüm,sağolsun ebrar,son iki gün kala hazırladı listeyi ve okundu,amin de denildi,rabbim kabul etsin niyetlerizmizi inşallah.

kardeloşum,kardelenbhrcım ve garipim napıyosunuz kıslar...kapamıyom sayfayı.arada bakarım kızlara ayıp olmasın mutfaktalar kayfe yapıyolar

derincim,işin doğrusu o gün canım çok sıkkındı,boşverelim en iyisi canım.
iyi olmana sevindim,testi evde yapcana,niden kanda baktırmıyon ki?
ve artık adet gecikmelerine bi çözüm bulmak için,iyi bi dr bulmalısın bence.

hosgelmissin derincim,biz iyiyiz canim,ya sen nasilsin?? afiyet olsun kayfelerinizkayfe dedin canim cekti kizzzzgidim yapim icem bariiiii

tamam cnm boşverdim gitti...
kıss ne bilim yokki nesine baktırıyım üç kere yaptım toplam şimdiye kadar.hiçbiri çıkmadı..bunca geçmeye çıkardı cano ondan baktırmıyom kanda...
gecikmelerin sebebide belli zaten pko...biliyosun artık doktorada gitmiyom biraz ara vericem.civanperçemli çay içiyorum iki gün oldu ama dün içmedim bide önceki akşam..eşim bişey olmasın deyip durdu testide o yüzden yaptım rahat içiyim diye.
hosgelmissin derincim,biz iyiyiz canim,ya sen nasilsin?? afiyet olsun kayfelerinizkayfe dedin canim cekti kizzzzgidim yapim icem bariiiii

hoşbulduk cnm..ohh valla yap iç taklım..bende içiyom şuanda afiyet bal olsun

sagolosin tatlimbu arada civanpercemi iyi diyorlar adet gecikmesi icin..ama herseyin azi kadar cogu zarar demisler,surekli icme istersen canim

sagolosin tatlimbu arada civanpercemi iyi diyorlar adet gecikmesi icin..ama herseyin azi kadar cogu zarar demisler,surekli icme istersen canim

evet cnm özellikle polikistikoverim içim süper aslında ama ben ihmal ediyorum..adetle birlikte yada adete 1 hafta kala içsem sürekli çok iyi olacak...tek civanperçemi degil benim çay hem..eminönünden almıştım içinde adet gecikmeleri ve agrıları için birçok bitki var..saraçoglunun saydıgı bitkiler hep.

kardelencim kalan 30 taneyi ben okuyacağım sen kendininkilere devam edebilirsin canım söylemen bile yeterli çok teşekkür ederim okumuş kadar oldun hayatım özelden msj atamadım her 10 dk.da bir msj atmaya izin veriyor sistem o yüzden burdan yazıyorum grş.üzere iyi akşamlar

insallah sifa olur gecikmelerine tatlim..alternatif tip cok önemli,duzenli kullanildiginda sonuclar cok guzel gercekten..bende sogan suyu icmek istiyorum..ama hep erteliyorum,ne zamana kadar erteliceksem..tadi ve kokusu beni endiselendiriyor

arkadaşlar ben 32 yaşındayım 14 yaşında bir oğlum var çok küçük evlendim daha sonra eşimden ayrıldım 6 yıl oldu 3 yıldır bir beraberliğim var geçen ocak ayında hamile kaldım ve bebişim düştü kalp atışlarını bile dinlemiştim ( nisan ayında kısmetse evlenicez ve ben 2 kez bebeğim olur ve düşürürsem diye çok korkuyorum acaba yaşım ilerledi diyemi tutmadı bi daha rabbim bana nasip edecekmi evlat sahibi olmayı çok korkuyorum ...

canım,sen hayıt hiç kullandın mı?
adet düzenliyomuş diye duydum,hiç güzel bi tadı yok ama,bi dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…