garip kardelenbhr DerinSu
merhaba arkadaşlar nasılsınız?Kardelen sen altta görünmüyosun çıktınmı ordamısın ordaysan sanada merhaba:79:
arkadaşlar ben 32 yaşındayım 14 yaşında bir oğlum var çok küçük evlendim daha sonra eşimden ayrıldım 6 yıl oldu 3 yıldır bir beraberliğim var geçen ocak ayında hamile kaldım ve bebişim düştü kalp atışlarını bile dinlemiştim( nisan ayında kısmetse evlenicez ve ben 2 kez bebeğim olur ve düşürürsem diye çok korkuyorum acaba yaşım ilerledi diyemi tutmadı bi daha rabbim bana nasip edecekmi evlat sahibi olmayı çok korkuyorum ...
merhaba arkadaşlar nasılsınız?Kardelen sen altta görünmüyosun çıktınmı ordamısın ordaysan sanada merhaba:79:
krdelenbhrcım hayırlısı inş cnm inş vardır yaaa...
kardeloşum hayıt içmedim biliyom cano iyimiş..onuda yaparım bigün.
garipcim sogan suyunu iç mutlaka ben yaptım bi ara 3 ay kadar iyi geliyo.
kıslar kaçtım ben ALLAHA EMANET OLUN...
özelime bakıyodum,ondan yok idim,nasılsın bacııııı?
karşılaşamaz olduk.
sınavlar başaırlanmı öyle mi?:81::81::81:
krdelenbhrcım hayırlısı inş cnm inş vardır yaaa...
kardeloşum hayıt içmedim biliyom cano iyimiş..onuda yaparım bigün.
garipcim sogan suyunu iç mutlaka ben yaptım bi ara 3 ay kadar iyi geliyo.
kıslar kaçtım ben ALLAHA EMANET OLUN...
iyiyim canım sağol valla ders programı çok yoğun tatil yaptırmıyolar insana.İlk dönem iyiydi bakalım inşallah bundan sonrasıda iyi olur sen nasılsın neler yaptın kardelencim
merhaba canim,hosgeldinhamdolsun iyiyiz,ya sen nasilsin??:26::26::26:
bende incir sınavını başarıyla atlattım birinci dönemde,ikinci dönemdede kendime başarılar diliyorum:79::79::79::79::79:
merhaba canım bende iyiyim çok şükür.
allah iyilik versin kardelencimsinavlarinda basarilar tatlim
kizlar benim cikmam gerek,kolum sisti iyicebiraz dinleneyim hepiniz allaha emanet olun
amin amin amin.Hayat bir sınav değilmi kardelencim Rabbim bütün sınavları başarıyla verebilmeyi nasip etsin
kardelenbhr sanada merhaba canım.Yanlış okumadıysam sen pazartesi test yapacaksın değilmi?Neden hemen yapmıyosun hatırladığım kadarıyla senin adet hiç şaşmazdı saati bile
kardelenbhr sanada merhaba canım.Yanlış okumadıysam sen pazartesi test yapacaksın değilmi?Neden hemen yapmıyosun hatırladığım kadarıyla senin adet hiç şaşmazdı saati bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?