Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

alıstım zaten bebikiimmm

daha aşmam gereken hem pko hem kist ve rahim inceliği var işim cook yani ALLAH acısın bize

teşekkür ederim kıslar tek tek alıntı yapamadım cok sayfa ılerlemıss
ınsallh 14 subatta mevlut kandılınde sıze gusel haberler veırırm

iyi akşamlar kızlar ben tatildeyım istanbulda annemlerdeyım hiç bakamadım topige bana dua verildi mi acaba onu merak ettim hakkınızı helal edin verildiyse annemlerin neti kesikti bu gün acıldı

iyidir canım benim sen nasılsın
iyiyim canım çok şükür,kocişi bekliyom işte acıktım gelsede yesek
iyi akşamlar kızlar ben tatildeyım istanbulda annemlerdeyım hiç bakamadım topige bana dua verildi mi acaba onu merak ettim hakkınızı helal edin verildiyse annemlerin neti kesikti bu gün acıldı
bu hafta dua yoktu canım,tekrar başa dönücez herkese okundu önümüzdeki hafta takip edersin canım.

iyi akşamlar herkese
benim moralim biraz bozuk kocişim elini kesti baya büyük bi kesik sinirlere denk geldiği için dikememişler bandajlayıp göndermişler allahım korumuş ya kopsaydı ay düşüncesi bile mahvediyo beni ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun herkesi .beni herşey bittikden sonra aradı gidip aldım işyerinden aklım çıktı tabi gidesiye .ayy neyse ben bi geçmişe döneyim hanımlar

canım benim çok geçmiş olsun

iyi akşamlar abla geçmiş olsun ya.Allahımm korusun cümlemizi.

ebrarcım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş.

Son düzenleme:
ayy canım ya çok geçmiş olsun sen çok sık grip oluyosun keşke grip aşısı filan olsan
allahım şifa versin şekerim
ebrarcım doğru söylüyosun doktor bana adetin 2. günü gel iğnelere başlıycaz demişti eşim de yazık biz hala niye gitmiyoruz diyo
naapsın ya heriflerde bize akıl sır erdiremiyo
şifa olsun cano inşallah bebiş gelir buay allahım emeklerini boşa çıkarmasın
kayram saol kuzum allah razı olsun seninde aynı kuzum ben helecanlanmadım ama
canım sende doktora gitmemişsin hayırlısı olsun inşallah şüphelendiğin şey değil .
derinim yanlışlıkla adımı yazmıştıda hallettik kuzum
hosbulduk kardelenbhr'cim,hamdolsun canim.kolum sisti yinegece yatamadim acisindan..bu asi herkesimi böyle yapiyor anlamadim kiii:26::26::26:sen neler yapiyorsun tatlim yaptin mi test:26::26:
canım çok geçmiş olsun ya allah şifa versin çocukken derlerdiya büyüyünce unutursun sende unutursun kuzum acılarını inşallah
canım seve seve canı gönülden okuduk ve amin dedik inşallah vesile olur bebişin gelir tatlım
kuzum benimde duamdasın ve hep aklımdasın kendine iyi bak bitanem allaha emanet
civanperçemide şifa olsun inşallah

Hayat bir sınav değilmi kardelencim Rabbim bütün sınavları başarıyla verebilmeyi nasip etsin

inşallah hepimiz iyi verenlerden oluruz
bu hafta dua yok tatlım demek sende ailenin yanındasın bol bol hasret gider çok öpüyorum seni
canım benim çok geçmiş olsun
çok saol canım allah razı olsun
iyi akşamlar abla geçmiş olsun ya.Allahımm korusun cümlemizi.
saol selinam allah razı olsun

kızlar kocişim evde ve yemek istiyo zor durdurdum alıntıları cevaplama diyip durdu ben kaçtım görüşürüz

merhaba arkadaşlar ben geldim uzun süredir yoktum evi değiştirdik interneti de geç bağlattık mağlum nasılsınız bakalım umarım çooooooooooooook iisinizdir yeni yeni hamişlerimiz vardır umarım ...

merhaba arkadaşlar ben geldim uzun süredir yoktum evi değiştirdik interneti de geç bağlattık mağlum nasılsınız bakalım umarım çooooooooooooook iisinizdir yeni yeni hamişlerimiz vardır umarım ...

hoşgeldin bizde merak etmiştik seni.Hamilelerimiz var şükür inşallah dahada artacak sayımız.Miranda var daisy var.Senin nasıl gidiyor bebiş ne kadarlık oldu esnartçım

canım benide ekle mart ayına 2 si ben bu ay adet oldum

hoşgeldin bizde merak etmiştik seni.Hamilelerimiz var şükür inşallah dahada artacak sayımız.Miranda var daisy var.Senin nasıl gidiyor bebiş ne kadarlık oldu esnartçım

canım bol bulantılı geçiyo nasıl olsun ... ama canım çook sıkılıyo sinirlerim çok bozuldu ... şimdide ortaya kız erkek muhabbeti çıktı daha cinsiyeti belli olmadan eşimin tarafı erkek diye tutturdu herşeyini sahiplendiler ismini bile koydular onlar öyle yaptıkca bende kız diye delirmeye başladım daha cinsiyeti belli değil hediye alıyolar eve üstüne koydukları ismi yazdırıyorlar ya deli oldum sinirimden ağlıyorum benim ilk bebeğim izin vberinde babasıyla ben koyayım dimi offf yaaaaaaaaaaa deli olcam ya canım ben şimdi 2010 aralık 14 de regli oldum 2011 ocak ayının 6 sındada hasta olmam lazım dı olmadım gebeyim işte bu çin takvimine göre cinsiyet ne çıkıyo artık bunlara sardım ya ... ben diyorum sağlıklı olsun ne olursa olsun ama onlar direttikce kız diye diretiyom bende offfffffffffff....

ah canım ya çok geçmişolsun allah korumuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…