Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bencede bebeğinin sağılığından başka bişey düşünme canım.Annem hep isim dediğin bi boncuk der.Cinsiyetini öğrenmek için bu kadar uğraşma şimdiden hem çok erken hem de Rabbim tayin etmiştir onun cinsiyetini rızkını herşeyini.Ama maalesef insanoğlu sürekli hesap yapıyo.İlk gebeliğin galiba senin doğal olarak heyecanlısın ve başkalarının müdahalesi hoş değil.Ama dediğim gibi lütfen sen sadece bebeğinin sağlığını düşün diğerleri halledilebilir şeyler.

Way merhaba canım sen nasılsın

Son düzenleme:
:kizlar merhaba ben geldim uzun zamandir giremedim malesef cünkü bilgisayar bozuktu simdi yapildii ve benn b araada adet oldumm : ve birdaki adettim 12 mart yazarsaniz sevinirim ... bu arada nasilsiniz bende bi gecmse gidiyim bakim ne olmus ne bitmiss .. bu arada hamile kalan varmi??

haklısın canım ama elimde değil yapamıyorum ya evet ilk bebeğim daha sinirden midem ağrıyo 2 gündür iştahım kapandı strese baglı ülser var bide bende buda tetikledi offf ya koskoca insanlar ben bide yüzlerine karşı demişim kız istiyom diye biliyolar ama neden inadıma böyle yapıyorlar eee tamam dedim erkek olursa 2 aile koysun 2 ismi olsun ... tamam dediler sonrada bizim dediğimiz kullanılacak bebek şaşırır iki isim kullanırsak demeye başladılar ay çıldıracam ya sabır diyom olmuyo

tamam canım...ah kardelencim keşke öyle olsam ama hic umutlu degilim sanmıyorum yani inş bidaki aya hepimiz hamiş kalırız...bende seni öpüyorum kendie iyi bak...
Allah hepinizden razı olsun kızlar Allahımın OL demesiyle dualarınızla bugün bu sevinci yaşıyabiliyorum benimde dualarım sizlerle rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallahhh
amin canım senden de allah razı olsun...
amin canım cok sagol...
yok canım üzülmüyorum inş bidaki aya hepimiz hamiş kalırız hayırlısıyla
amin boncugum valla bilmiyorumki gec döllenme oldugunu sanmıyorum cünkü hic belirti yok bende ne adet belirtisi ne hamilelik rabbim hayırlısını versin canım...
amin canım inş ama sanmıyorum ben...
evet canım dedigin gibi hayırlısı olsun cuma gününe kadar olmassam kan testi yaptırcam inş...
canım kızının daha iyi olmasına sevindim yerim onu ben ya bebkler hasta olunca cok üzülüyorum ben... melek onlar daha rabbim korusun bebişini canım...
pelin belki gec döllenmedir bence kan testi yaptır cünkü hamile olabilirsin ve farkında olmadan düşük yaparsın ALLAH korusun ilac falan verir dr git bence
canım bilmiyorumki hicte belirti yok belirti olsa şüpelencem ama hic sanmıyorum yinede cuma gününe kadar olmassam kan testi yaptırcam inş ...
meraba kızlar nasılsınız?
ebrarcım yeni dua listesini bulamadım ben geçmişte :26:
canım biz iyiyiz sagol sen hastaymışsın cok gecmiş olsun allah acıl şifalar versin dikkat et kendine...

SLM KIZLAR
ben yeni aranıza katıldım .. Bebek sahibi olmak isteyenlere Allahım bir an önce nasip eder inşallah. Ben 4 yıldır evliyim . Eşim kesinlikle çocuk sahibi olmak istemiyor ben istememe rağmen . Konuştuk defalarca ama bi faydası olmadı malesef. Ve artık aylardır bu konu hakkında konuşmuyorum gurur yaptım sanırım . İçin için nasıl istiyorum ama anlatamam . Ne yapıcam bilemiyorummmm

Son düzenleme:

ii canım ya aynı şeyler işte devam sen nasılsın

kız hamiş demem döverim seni azcukda ben gezeyim ya okadar misafir ağırlıyorum azcıkda ben gideyim demi :90:
gez valla bi ben gezemiyom evde kaldım
Birsencim geçmiş olsun canım gitmişsin ben gelene kadar
sgl canım inşallah ağır olmaz yoksa bu halde kötü olurum ilaçta yasak
aferin kız sana kimseyi unutmadan yazmışsın ödül verelim nasılsın bu arada
sen zaten patlamalarıı hep bana yapıyoon yazık ama bana üzülüyoz acıyın bana
nasılsınız canlar ben artık arada girebiliyorum evde işelerim oluyo kusura bakmayın iyisiniz inş
geçmişe baktım alıntı yaptım olmadı
hepinizi tek tek öpüyorum
canım demek cuma kontrolun var ayrıntılı ultrasona girdinmi bebiş daha göstermiyomu hadi ama söylede görünsün mercimekk
pelin belki gec döllenmedir bence kan testi yaptır cünkü hamile olabilirsin ve farkında olmadan düşük yaparsın ALLAH korusun ilac falan verir dr git bence
aleyna napıyn ya nerelerdesin daha sık gel özletme
kızlar ben yarın kan vericem sağlık ocağında ertesi gün saat 2 de sonuç çıkıcak hayırlısı bakalım
ya şu kan testini hastanenin acilinde yaptırsana 1 saate çıkyo merak ediyoz ama yaa inşallah vardır
iç güveyden halliceyim bebem sen heyecan varmı heyecan :18::18::18:
kızlar benim yavru bir yakalarsa beni amanın
kız sevtun annen nasıl ameliyat ne zaman kız dikkat edin kendinize
meraba kızlar nasılsınız?
ebrarcım yeni dua listesini bulamadım ben geçmişte :26:
naneli kız şeker az kalmıştı iyiki geldin tatlandık
aman bizi düşünmeyenleri ne düşünüyonuz ne var yani biz varız gerisini düşünmeyin
yani şimdi bittimi incir kürü inşallah sonunda bebişte gelir tam olur
ah kuzum benım saol canım sen benım ıcın yapsan da ben senın dusunuyorum ınsallah sıfan olur ve bebeısın gelıvermıstır kuzum:26::26:
canım ben mamakta oturuyorum cebeciyle siteler ortasındayım
garip aşıya gitmeden önce 1 ağrı kesici ateş düşürücü al daha iyi hissedersin kendini
demek annen var sizde iyi bari yanına az yoldaş olur
hadi hayırlısıysa olsun canım inşallah sevgililer günü hediyen olur
kardeloşum,kardelenbhrcım ve garipim napıyosunuz kıslar...kapamıyom sayfayı.arada bakarım kızlara ayıp olmasın mutfaktalar kayfe yapıyolar
derin naber keyif yapıyonuz he azcıkta siz yapın
geçmiş olsun canım Allah korumuş inşallah biran önce iyileşir
merhaba arkadaşlar ben geldim uzun süredir yoktum evi değiştirdik interneti de geç bağlattık mağlum nasılsınız bakalım umarım çooooooooooooook iisinizdir yeni yeni hamişlerimiz vardır umarım ...
esnartcım ne kadarlık oldu bebişin güzel gider hayılısıyla doğar inşallah
canım yaşınız kaç bide neyle korunuyosunuz eşinden habersiz kaza olsa nolur

ah canım ya çok geçmişolsun allah korumuş canım
çok saol canım evet gerçektende öyle verilmiş sadakamız varmış hamdolsun daha kötüde olabilirdi
vay be amma alıntı yapmışım kaçaklar nerdesiniz

birsenim saol canım diğeri uzundu bunu aldım
buarada hep diyorum sen başkasın diye buna arkadaşlarımda katılıyo onuda biliyorum okadar işin arasında yine hep bizimlesin

PELİNİM alıntı alamadım çok karışmıştı çok teşekkür ederim canım allah razı olsun buarada inşallah gelmiycek senin kırmızılar canım

canım alıntılar niye okadar karısık cıktı anlamadım duzeltemedımde kusura bakma...ebrarım ins bebısten dolayı kırmızılar gelmez ama oyle bısey yoksa gelsede bır rahat etsem beklemek cok stres yapıyo canım...

selınam ve bırsenım calısmalar baslamadı canlarım daha nısana kadar yokhayırlısı bakalım
ebusum cok gecmıs olsun cnm allah korumuş
kayram ınsallah cnm ya ınsallah
pelınım adet olmadıgın sürece ümıt vardır cnm hayırlısı olsun
waycım eklım cnm ınsallah son olur
derınım gelmıs cnm nerelerdesın özledık vallah dıkkatet kendıne güzel haberlerle dön ınsallah
anatolıa senın ısmın cok zor ayol anoşmu desek acabanerelerdesın ıyısındır umarım özletme kendını
ay kızlar kafam dolu yarım yarım baktım kacırdıgım olduysa affola
yrn gündüz mısafırım var erken kalkcam bgndende hazırlık yaptım cok yorgunum
bıde benım süreklı mıdem bulanıyor ovülasyon günlerım bgnlerde ayaga kalkınca baslıyor bulantı hıcbırsey yapamıyorum :2:neden olabılırkı üşüttümmü desem neden sadece bulantı olsun gecer umarım:97:
hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun

HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ELİXSİR*************************7 MART*************************

HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/

Son düzenleme:
yok canım ne kusuru ben almadım çünkü busefer iyce karışıcaktı
canım insan stres oluyo gerçektende hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım bebiştendir gecikme

kuzum saol ya allah razı olsun
boncuğum hayırdır kuzum niye bulantın oluyoki ya yoksam diycem ama heralde korunuyosunuz belkide sinüzit filan oldun geniz akıntısı yapıyodur kuzum dikkat et kendine .sana kolay gelsin senin misafirde hiç bitmiyo benim gibi

hanımlar hepinizi öpüyorum iyi uykular ben kaçar

ebosum kacırmısım seni canım ya telefondan gırdıgım icin sorun oldu kusura bakma hemen yazamadım hayırlısı olsun tatlım beklıyıp gorcez sanada ıyı geceler optum...boncugum dedıgın gıbı canım adet olana kadar umut vardır rabbım ol derse olur zaten senınde mıden bulanıyomus usutmus olabılırsın tatlım kendıne iyı bak opuyorum senıde...

ah canım geçmiş olsun kocişine allahım beterinden saklasın sen bana uzaksın canım hemde çok uzak al bebem hediyemi kabul et aynı senin gibi güzeller
sabah konuşuyodum arkamı dönmeye kalmadı baktım benin yavrudedi sen burayımı topluyosun yoksa gene benimi uyuttun dedi sonuş bu aynen
naneli cim,çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin.
eşin yeni işe başladı mı?
canım dedigin dogru birdaha kimseye deger vermicem bunu anladım ben allahım herşein hayırlısını versin bebem hepicigimize
sorma kız kuşum kaçtı işşallah yenisini alıcem bir eminöününe gitsem bu kerez adını mercimek koymucak yaramıyo o isim adını haydar koyucem ben
bu arada doktor işini ne yaptın yavru görüşemiyoruz kaç zamandır
canım geçmiş olsun allahım şifa versin tez zamanda işşallah bende diyorum bu hatun nerelerde içimden

garipcim işşallah ev az kaldı evime geçiyim bol bol görüşürüz artık
birsencin maşşallah mercimek büyüyo kız allahım zamanında saglıklı dogum yapmayı nasip etsin

hanımlar hepinizi öpüyorum iyi uykular ben kaçar

ebosum kacırdım senı canım ya cepten yazdıgım ıcın sorun cıktı kusura bakma...hayırlısı olsun kuzum beklıyıp gorcez cokta takmak ıstemıyorum kafama ıyı geceler optum...boncugum dedıgın gıbı canım adet olmadıktan sonra umut vardır rabbım ol dıycek olcak...senınde mıden bulanıyomus usutmus olabılırsın nane lımon ıyı gelıyo gecmıs olsun opuyorum senıde tatlım...

# kardelen5233+
# elaezel
# pelin67
kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlar yavru yakalamadan kaçam bari :30

birsencim daha doktora gitdemedik ablam geldigi için nasip olursa onları yolluyalım götürücem allahım bütün annelere şifa versin acılarını işşallah göstermesin allahıma emanet olun beni özleyin anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…