Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelenbhrcim,canim benim cikmam gerekesimi kaldiracagim ve kahvalti yapacagiz daha

hadi tatlim allah'a emanet olasin

inşallah canım su testlerimide bir yaptırsam ilk adımı atmıs olucam

kız hep pazara erken gidiyon beni götürmüyom küstüm sana
şaka kız şaka bir yanada erken gidince rahat geziyosun pazarda azda pahalı olomasa ne ka güzel olur demi

bende öptüm bebem nanaklarından
garipcim evet bebem bu kerez eve geçiim temizlik yapıcem merak etme sen iş yaparken sizleride unutmam taciz ederim b,ir iş yaparım bir sizle konuşurumdeliyim biliyosunuz nerden ne zaman çıkacagım belli olmaz demi
eliksircim allahım şifa versin bebem benim allahım saglılı ömürler verir işşallah kusura bakma evine geçmiş olsuna gelemedim önce bir çpem nanaktansonrada bu güzel çiçikleri sana topladım haberin olsunsütüde artık başka zaman getiririm kusura bakma süt figürü olmadıgından koyamadım ama bu işini görürü herhal :131::131:
kızlar ben çıkıyorum yavru çagırıyo içerden düm gece gittim geldim vallahi sen benim kalbim yatarken bir at tavan yaptı allahtan eşim ayaktaydı başladım tırsmaya:18::18::18::18:çok şükür geçti çarpıntım allahım ne olur bana bir daha gösterme çok kötü oluyorum hep çarpıntım oluyo durdurmaya durduruyorum ama çok zor oluyoda ama o korku yokmu o korku çok kötü oluyorum allahım bundan beter etmesin şifa versin hepimize işşallah ben kaçtım girebilirsem giricemde zannetmiyorum bir müddet giremem herhal bu arada yarın oglum gelicek annemlere sabah kahvaltısına ay çok özledim onu gelsin yemedik yerini bırakmıcam keratanın allahım herkeyi gönlünüzce güzel etsin işşallah garipcim işşallah iyidir rüyan bebem ben kız bebek görünce hiç iyi gelmiyo hep canım sıkılıyo aglıyorum allahım senin rüyanı hayırlı eder işşallah

# kardelen49
# elaezel
kızlar çıkmam lazım kusura bakmayın ne olur annem çagırmasa içerden çıkmıcam ama daha odayı toplucem ben kaçtım ayde by

Selam krdelencim,nasılsın canım bu sabah.
Benim boğazım yanıyo akşamdan beri,şimdide öksürüyom ve öksürürken kan kokusu geliyo içimden sanki.

kardencim hadi hayırlısı kan vermişin sonucu yüzünü güldürsün işallah

elixsircim işallah testlerini en kısa zamanda halledersin

garip canım sanırım rüyanda kız bebek gördün RABBİM sanada en kısa zamnda tatlı tatlı kız,erkek bebekler nasip etsin geçmişi okumadım kardelenin yazısından çıkardım rüya gördünü işallah yanlış deildir

sevtun öpücüğünü aldım

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın canlarım

canım benim teşekkür ederim

kıss dünür o nasıl diettmiş
isveç diyeti diyee geçiyo net t5en bakabilirsin canım
selam canım hoş bulduk iyisindir umarım
amin allah sanada kızınada acşl şifalar nasip etsin
kızlar ben yarın kan vericem sağlık ocağında ertesi gün saat 2 de sonuç çıkıcak hayırlısı bakalım
hayırlı sonuçlar olur inşallah bebişine kavuşursun canım
selam kısslar ayy öldüm bee cerrah paşadan randevu alana kadarr off o testleri kromozon fln hepsini orda yaptırıcam doktordan rica edicemm ne zormus devletten randevu almakk

kencdini sterse sokma bak ne güzel randevuyu alabilmişsin devamı da gelir geçer inşallah herşey yolunda olur canım

peloşum sorun değil bitanem benim pek keyfim yoktu akşam zaten ondan erken çıktım
saol sevtunum allah razı olsun bitanem allahım hepimizi korusun görünür görünmez kazalardan
sanada geçmiş olsun panik nöbetlerin biran önce geçer umarım
saol cano yaa allahım korumuş beterinden
ya keyfim yoktu akşam gerçi sonrasında konuştuk seninle
selam kısslar ayy öldüm bee cerrah paşadan randevu alana kadarr off o testleri kromozon fln hepsini orda yaptırıcam doktordan rica edicemm ne zormus devletten randevu almakk
canım hayırlı sonuçlar alırsın umarım
buarada geçmiş olsun dileklerin içinde çok teşekkürler
nedemek canım ya elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum burda tüm arkadaşlarımızla beraber sendende allah razı olsun .
ayrıca geçmişe bakıp cevap yazdığın için çok saol bu bizleri önemsediğinin göstergesidir zaten
aşk olsun yani, azıcık uğramayınca listeden çıkmışım
neyse ben yazayım da yeni tarihi belki eklersin boncuk
20 şubat
şekerim yok kuzum uğramamakla alakalı değil ocak ayıni sildi boncuğum çok söyledi aslında gün verin diye ama görmedin sanırsam tatlım .ekler senide şubata kuzum
çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasın, bu küçük kazada başınıza gelecek büyük felaketlere kalkan olsun inşaallah. Allah tez zamanda şifa versin
saol canım ya allahım razı olsun amin inşallah
kızlarrr bende burdayım artıq..8 aydır ewliyim ve bi bebeşim olsun istiyorum..her ay bekliyorum ama hep hüzran oluo.. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
hoşgeldin dilerim enkısa zamanda anneliği tadarsın sende
günaydın canım benim nasılsın ben kan verip geldim hayırlısı artık
canım inşallah pozitif çıkıcak dualarımız seninle
garibim rüyan hayrolsun inşallah çok şirin bir kızın olur
dileklerin içinde ayrıca çok teşekkür ederim
Selam krdelencim,nasılsın canım bu sabah.
Benim boğazım yanıyo akşamdan beri,şimdide öksürüyom ve öksürürken kan kokusu geliyo içimden sanki.
kuzu hayırdır yaa geçmiş olsun dikkat et kendine dün bişey demediydin noldu sana böyle
slm kızlarr
ebroşum çokkkk gecmiş olsun canım allah şifa versin kocişine .... sen nasılsın?

saol cano allah razı olsun ben iyiyim şükür
gökce ve sen nasılsınız ?

ben bi cee diyip kaçıyorum kızkardeşimle dişçiye gidicem dişi ağrıyoda
hepinizi öpüyorum daha sonra görüşmek üzere .

günaydın canım benim nasılsın ben kan verip geldim hayırlısı artık
iyiyim canım çok şükür pazarı gördük geldik,hadi hayırlısı olsun canım ya ne zaman çıkacak sonucu?
evet canım malesef ya bende hiç sevmiyorum ama elim mahkum mecbur gidiyorumm.
gel şekerim beraber gidelim sen olursan pazara gitmek keyifli olur canım o zaman koşa koşa giderim.
ebrar abla sende dişçiye gidiyomuşsun kardeşinle geçmiş olsun bakalım nefret ederim dişçiden ömrüm dişçide geçti çünküü allah kimseyi düşürmesin dr luk işlere.

slm kızlar ne kadar çok topik varmış bu konuda hepsine katılıyorum buraya da katılayım dedim hepinize merhaba :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…