Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ah canım yaaa,çok çok geçmiş olsun,rabbim korusun inşallah.
rabbim yardımcın olsun,defolu przv.rastlarsınız inşallah.
aslında sana patlamadım,ben olanı yazıyodum,ama yazdıklarımı okuynca,sanki patlamışım gibi görünmüş,öyle anlamışındır eminim,yoksa senle ne gibi alıp veremediğim olsun kızzzz,sen bizim topicin en sadık hamilesisin
hayırdır,niye bulanıyo ki miden?
bende eboş gibi dicem ama,bilemedim şimdi
sesiniz çıkmıyo nerdesiniz ?
ne çabuk gitmişin bu gece,anlamadım ki,bende yatakları hazırlayıp,buraya geldiydim hemencik.

naber pelinim,naptın,hala olmadın galiba,umudum artıyo,haberin olsun

selam kısslar ayy öldüm bee cerrah paşadan randevu alana kadarr off o testleri kromozon fln hepsini orda yaptırıcam doktordan rica edicemm ne zormus devletten randevu almakk

cooooooook geçmiş olsun canım ALLAH korumusss

inşallah o bulatılar meleğinin sinyalleridir

sinir oluyorum su muhabbete ay kısmı erkekmi yada kesin erkek yada kıss ne tuhaf olsunda ne oolursa olsun ALLAH verdi işte şükür edin geriri boşş

kayracım sanada teşekkür ederim sırt ağrımda ince dokulardan kaynaklanıyormu fizik tedavisi verdi nar suyuna gelince onunda düşüğe sebep oldugunu duymustum ama elbet bir ilacı vardır kalınlasması için

canım işallah duymak istediğin şeyleri duyarsın doktordan ALLAH yardımcın olsun işallah YAVRUNU SAĞSALİM KUCAĞINA ALIRSIN ALLAH büyük

ebrarım çok saol canım benim,ne yazsam hemen görüp beni cevapsız bırakmayan arkadaşlarımdan birisin ALLAH senin ve bütün arkadaşların gönlüne göre versin

canım çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin

iyiym ebrracım saol gülüm sen naıslın
bebkte iyi cuma öğrenicez bakalım nasılmış
canım dauyı naptın bana yazdınmı

işallah iyi haberlerini duyarsın bebeğinin arkadaşım

canım benim sağol bakalımhayırlısı bu ay olmazsa önümüzdeki ay bigün olucak inşallah

canım işallah hamilesindir ve işallah ALLAHIM tamamına erdir

kızlar merhaba..ben gecen ay 12 ocakta adet oldum.bu ayda 12 sini üç gün atlasa yani tahminen 15 şubatta adet olucam.ve hiç korunmuyoruz 3 aydır.ama tık yok.bu ayı bekliyorum inşallah hamileyimdir

ALLAH gönlüne göre versin canım

kızlar ben yarın kan vericem sağlık ocağında ertesi gün saat 2 de sonuç çıkıcak hayırlısı bakalım

işallah güzel haberler alırsın canım

işallah tez zamnda bi yavrun olur canım korkma daha erken
sanada iyi geceler canım biraz geç yazdım ama artık kusuruma bakma:79:
selam kısslar ayy öldüm bee cerrah paşadan randevu alana kadarr off o testleri kromozon fln hepsini orda yaptırıcam doktordan rica edicemm ne zormus devletten randevu almakk

elixsircim senin adına çok sevindim randevu almakla ilk adımı attın hemde en önemli adım testlerin için gör bak hersyin kolaylıkla hallolacak işallah

ARKADAŞLARIM fırsat bulduğum anda saat kaç olursa olsun sizlere yazmaya çalışıyorum yazamadığım zaman muhakkak nete hiç girmediğim zamandır lütfen yazamadığım ismini unuttuklarım bana kızmasın inanın yazmak istemediğimden deil gözümden kaçmıştır yoksa hepiniz benim kader arkadaşlarımsınız
işallah hepimiz yavrularımıza tez zamanda kavusuruz kendinize çok iyi bakın çok geçmişe bakamadım uykum geldiöptüm o güzel yanaklarınızdannnnnnnnnnnnnnnnn:79::79::79:

aşk olsun yani, azıcık uğramayınca listeden çıkmışım
neyse ben yazayım da yeni tarihi belki eklersin boncuk
20 şubat

çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasın, bu küçük kazada başınıza gelecek büyük felaketlere kalkan olsun inşaallah. Allah tez zamanda şifa versin

kızlarrr bende burdayım artıq..8 aydır ewliyim ve bi bebeşim olsun istiyorum..her ay bekliyorum ama hep hüzran oluo.. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..

günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese.bugun yine pazara gitme günü geldi
nilüfercim hoşgeldin aramıza inş rabbim çok bekletmeden gönderir meleğini.
kardelenbhr aşağıda görüyorum günaydın canım nasılsın?

günaydın canım benim nasılsın ben kan verip geldim hayırlısı artık

gece gelemedim,kolumdan baya rahatsizdimbirde arkadasimin kursu vardi,onun bebisine baktimcok tatliydi kizlarallah hepimize hayirli bebisler versin

bugun cok karisik ruyalar gördum:26:hayir olsun diyin bakiiiiim

karisik,karisik ruyalardi besmelesiz yattim zaaarrr

sadece bir kiz cocugu vardi,benim kizimmis,altini degistirp krem suruyordumkizlar o kadar cok kendimize dert ediyoruz kii,bebek konusunu ruyalarda bile bebisle ugrasiyoruz heee

kocis uyuyorken size bir bakiyim dedim,hadi ben bir gecmisi okuyum,neler kaynattiniz bakim gece

hadi bakalim selinacim sana iyi pazarlar iyi alisverisler tatlim,ben hic sevmezdim turkiyedeyken alisverisi pazariama evlenince is basa dusuyor dimiiiii

insallah sevtuncum,kiz sen eve gecincede temizlik derisin hadi canim bahar geliyor bak,kavusalim sekerim

öylemiiihic bilmiyordum,sagolasin birsencim2 si bitti sukurson 1 tane kaldi o zaman deneyecegim insallah

canim cok gecmis olsun yaaa,ovulasyon gunlerinde bulanti olurmuhic bilmiyorum canim..belki mideni usutmus olabilirsin..benimde olur genelde,usuttugumde veya yogun kokular duydugumda parfum vs gibidilerim senin kii bebistendir ugurboncugum

canim benim yaa,uzulme bu kadar senin guzel beslenmen lazim,bebeginin buna ihtiyaci var biliyorsun..cok streslenme canim,haklisin sana yapilanlar hos degil,sinir bozucu asla onaylamiyorum..ki bu mevzular benimde sinirimi bozmustur hep,benim kayinvalidem daha hamile bile degilim,kendilerinin adi olacagindan bahsediyor dusunisim bir boncuk derler buyuklerimiz bosver kafana takma isminden ziyade sagligi ve ahlaki önemli bebisinin

cok gecmis olsun ebrarcim yaa,allah sifa versin.verilmis sadakaniz varmis gercekten,allah korusun canim beterinden..sen beterini dusunerek kendini uzme tatlim

haklisin ebrarcim,bu acilar nedir kii,gecer unutulur.rabbim dermansiz dert vermesin

güle güle canım.Senin bu aşıları bende anlamadım biliyomusun:26::26:

kardelencim,ben yurt disinda yasiyorum,burda doktorlar bebek dusunen ciftlere bu asiyi tavsiye ediyorlar..bebegin sagligi icin..tetonoz,kizamik,su cicegi,birtane daha vardi adini unuttum.4 tane asi karsitiriliyor belli tarihleri var o zman vuruluyor..ilkini 1,5 ay önce vuruldum,2 cisini pazertesi,3 cusude yaza vurulacak..doktoruna sorabilirsin tatlim,bende cok ayrintili bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…