inşallah canım allah en kısa zamanda kucağını hayırlısıyla doldursun canım
canım bende 1 yıldır istiyordum olmustu ama 1 ay önce 2 aylık bebişimi düşürdüm inşallah allahım yine o mutluluğu nasip eder
slm bende olmak istiyorum inşalllah
aşılama yaptırdım iki gün oldu
aşılama yaptırdım iki gün oldu
Valla çok iyiydi sağol içten gelerek güldüm şükür
Ben 37 yaşındayım kızlar 15 senelik evliliğim var 14 senedir bebiş istiyoruz.Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu yıllar önce..Ama Allah münasip görmedi şu ana kadar..Bu durum ara ara çok can yakıcı olsa da şükürcü kaderci bir yapıya sahibim..Bir gün inşallah diyorum
sagol iyi diyelim iyi olsun beklemedeyiz canimya sen nasilsin ??
güzel bişey hep iyi düşünmek inşallah en kısa sürede bebişin kucağında olur hiç aşılama veya tüp bebek yapmadınmı
hayırlı uğurlu olsun sevindim.
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla.Umarım sende hamile kalınca diğer topiklere transfer olan arkadaşlardan olmazsın.
ne güzel haberrrrrrr
allahım sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
hayirli olsun cok mutlu oldum yaaa allah bizede nasip etsin saglikla kucagina alirsin insallah tadavimi yoksa normal mi canim:26:
bgn yıne mısafır vardıyenı oturdum vallah
kardelenım hayırlısı olsun cnm ınsallah önümüzdekı aylarda verırsın müjdeyı
zeynepcıgım allah tamamını erdırsın cnm cok sevındım darısı tüm ısteyenlerın basına
hepinizi çok sevioruummm tebrik eden ana lıbntı yapamadığm arkadaşlarada çok çok teşekkürler ediyorumm abrar kayram elixir elaezel sünger pelin birsen hepinize teşekkürler ediyorum svincimi paylaştığınız için dualarım hep sizinle olacak sakın unutmayın işyerimde bu site engellendiği için eskisi gibi giremiyorum gündüzleri akşamda yemek temizlik misafirr anca bu saatlerde fırsatım oluyo ama geçmiişi okumak yetiyor allahım çok şükür bu günleri gösterdiya hayırlısıyla kucağımada almak nasip olur inşallah bu gün ultrasonda bakıldı minnaciık zor belli oluyo teyzeleri daha 6 haftalıkmış darısı hepinizin başına dualarım hep sizinle kendinize çok iii bakın ööppptüüüüüüüümmmmmmmm:79::79:
saol cano allah razı olsun inşallah hayırlı olur listemizyeni listeniz hayırlı olur inşş
cano bende daha iyiyim kuzuyu götürdük geldik koklarım senin için öperim canım eşinede tekrardan geçmiş olsun iyi olmasına sevindim sende kib canommmmm
banucum bu son senemiz olur inşallah bebek hasretiyle geçenEbrarcım ben katılmak istiyorum.Benim 11 yıl oldu bekleme sürem canım...
mirandam çok teşekkürler canım allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen duaya katılmak istiyorum ebrarcım
yetercim ekliyorum canım allahım daha çok bekletmesin bizleribende katımak istiyorum 7 yıl oldu
tamam canım ekliyorum allahım daha fazla bekletmesin inşallahcanım bende katılmak istiyorum ben 3 yıllık evliyim ok bu arada nasılsın görüşe miyoruz neler yapıyorsun
canım ben iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli
egalcim bu liste dua listesi katılmak istiyosun değilmi canım yani diğer liste değil yanlış anlama soruyorum ama sadece hatırlatmak istedim .ben hemen eklerim canımcnm benide listeye katabilirmisin?? benim 2 yil oldu..:97:
kuzum allahım gönlüne göre versin inşallah tez vakitte gelicek bebişin ekliyorum kuzumiyiyim canım çok şükür.sancım vardı öğlene kadar yattım canım.sonrada bi arkadaşıma gittim.geldim yemek fln işte uğraşıyoruz.ben duaya katılmak istiyorum abla 9 aydır bekliyorum.rabbim cümlemizi fazla bekletmez inş.
sevtunum allahım daha çok bekletmesin kuzum napalım kadersagol canım allahım sabır versin diyorum çok zor okadar heyecanlıydıki garibim seviniyodu kolay degil 22 hafta taşıdı kızını ama takdiri ilahi allahım böyle olmasını istedi biöyle oldu dikişte çare degil anladıgım kadar allahım ne verirse hayırlısını versin canlarım
canım benim tam 10 sene dicek mayısın 6 sında bebegim yok
ben duaya katılmak istiyorum ben hep burdayım bunu unutmayın
kuzum allahım inşallah bekletmiycek daha fazla dualarım seninle ekliyorum listeyeiyidir canım sağol nolsun bildiğin gibi işte.Sen nasılsın daha çok mu işiniz?
Arkadaşlar sizede merhaba nasılsınız
Ebrarım benimde Haziran da 6 sene olcak zaman ne çabuk geçiyo.Bende dualarınızı istiyorum
semoşum tamam kuzum ekliyorum senide allahım bekletmesin bebişin gelsin inşallahebrarcım 4 yıl benimki... yazarsın benide canım...
peloşum çok geçmiş olsun kuzum sıkma tatlı canını kolaylıkla halledilir bu sorunselam kızlar nasılsınız...gecmişe bakamıcam kusura bakmayın moralim cok bozuk...bugun doktora gittim rahim agzında yara varmış doktor ya yakacak ya donduracak inş cok canım yanmaz:18::18:... hormon testlerimi yaptırdım onları on gün sonra alcam 15 gün daha annemdeyim benim icin dua edin canlarım kötü bişey cıkmasın haylrslıyla... bu arada hamile degilim halada adet olmadım yara geciktirdi heralde...herkezin bi imtihanı var benimde imtihanım buymuş napalım rabbimden gelene boynum kıldan ince inş bu günleri atlatıp güzel günlerde görürüz... beni hic yanlız bırakmayan arkadaşlarımdan allah razı olsun hic yorum yazmayanlardanda allah razı olsun ben elimden geldigince yazmaya calıştım eger kırdıgım varsa özür dilerim ben bi muddet giremiycem... hepinizi cok seviyorum allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum... beni unutmayın...hoşcakalın...
canim uzulme,insallah rabbim bir daha ki ay sevindirsin
birsenim öbürü hem karışık hemde uzundu bunu aldım# son_ece
# ARDAMAR
# tugcal
# KK Pro Üyeyeteeeeer
# egal slm kızlar tugcal sen nasılsın canım ya taşındınmı yeni evine işlerin nasıl bittimi oğluşun nasıl şeker testi var sırada
canım hayırlı olsun taşınıyomuşsun artık güle güle oturun yeni evinizdeiyiyim canım sen nasılsın??? yok canım yarın tasınıyorum inşallah... baya yoruldum artık yarın anneme gidicem eşimle babam yapacaklar...
ben ay sonunda ayrtıntılı ultrasona da giriem senden istedimi dr...??? seker testi yapıldı bana annem diyabetli old için erken yaptı dr 24 haftada yapılcakmış bir daha...
ufaklık napıyo sen baya hissediyorsundur artık ben yeni başladım hissetmeye elimi kolumu anlamıyom ama arada bir baya dövüyo oğlan...
canım allahım gönlüne göre versin topiğimize hoşgeldin dilerim burası çok uğurlu gelir sana rabbim daha fazla bekletmez .inşallah karşılaşıp muhabbet ederizValla çok iyiydi sağol içten gelerek güldüm şükür
Ben 37 yaşındayım kızlar 15 senelik evliliğim var 14 senedir bebiş istiyoruz.Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu yıllar önce..Ama Allah münasip görmedi şu ana kadar..Bu durum ara ara çok can yakıcı olsa da şükürcü kaderci bir yapıya sahibim..Bir gün inşallah diyorum
arkadaşlar dua listesini baştan yapıcam
herkes bana nekadardır bebek beklediğini yazarmı sürelerde değişiklik olmuştur mutlaka bide kimler katılmak istiyo kimler istemiyo ona göre yapalım listeyi eski liste tamamlandı biliyosunuz .bugün ve yarın bana bildirirseniz çok sevinirim .bu mesajımıda arada öne çekerseniz iyi olur herkes görmüş olur
öncelikle merhaba biz herhafta dua okuyoruz iki kişiye ayetel kürsi 313 tane onun için bebek bekleme sürelerimizi liste yapıyorum osıraya göre okunuyor canım .yaptığımız kısaca buben anlamadım ne yapacağınızı?biraz daha anlatabilir misiniz?
arkadaşlar iyi geceler bi sorum olucaktı sizlere reglime tam 4 gün var ama 3 gündür özelliklede geceleri göğüs ağrım çok var yanlardan dokunulmuyo ve yanma var hiç böle bişe yaşamamıştım regli öncesindede böle belirtilerim hiç yokdu acaba gebelik belirtisimidir bu? bide sabah burun kanaması oldu biraz..bilgisi olan varsa çok sevinicem
arkadaşlar iyi geceler bi sorum olucaktı sizlere reglime tam 4 gün var ama 3 gündür özelliklede geceleri göğüs ağrım çok var yanlardan dokunulmuyo ve yanma var hiç böle bişe yaşamamıştım regli öncesindede böle belirtilerim hiç yokdu acaba gebelik belirtisimidir bu? bide sabah burun kanaması oldu biraz..bilgisi olan varsa çok sevinicem
öncelikle merhaba biz herhafta dua okuyoruz iki kişiye ayetel kürsi 313 tane onun için bebek bekleme sürelerimizi liste yapıyorum osıraya göre okunuyor canım .yaptığımız kısaca bu
allahım senbüyüksün kedmizle dalga geçer olduk
[/QUOTE]selam kızlar nasılsınız...gecmişe bakamıcam kusura bakmayın moralim cok bozuk...bugun doktora gittim rahim agzında yara varmış doktor ya yakacak ya donduracak inş cok canım yanmaz:18::18:... hormon testlerimi yaptırdım onları on gün sonra alcam 15 gün daha annemdeyim benim icin dua edin canlarım kötü bişey cıkmasın haylrslıyla... bu arada hamile degilim halada adet olmadım yara geciktirdi heralde...herkezin bi imtihanı var benimde imtihanım buymuş napalım rabbimden gelene boynum kıldan ince inş bu günleri atlatıp güzel günlerde görürüz... beni hic yanlız bırakmayan arkadaşlarımdan allah razı olsun hic yorum yazmayanlardanda allah razı olsun ben elimden geldigince yazmaya calıştım eger kırdıgım varsa özür dilerim ben bi muddet giremiycem... hepinizi cok seviyorum allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum... beni unutmayın...hoşcakalın...
Canım çok geçmiş olsun sakın korkma.
canim uzulme,insallah rabbim bir daha ki ay sevindirsin
canim bana hic bu konuda doktorum hic birsey demediiisende 4 asi karistirip mi vurulmustun?yoksa sadece kizamikcik mi???haftaya randevum var sorucam ama,pek konuskan degil kendisi sen 1 defami vuruldun canim yoksa benim gibi 3 defa belli araliklar ilemi vuruldun???:26::26::26:
bende kanam alanı olduğu için ayrıntılı ultrasone geçen hafta girdim ben ama 2 hastaneye bir gittiğim için salı günü tekrar girecem şeker testini daha yapmadılar evet ben önceden alışık olduğumdan bayadır hissediyorum hatta bi tane steteskop bile aldık arada fazla hareketli olunca kalp atışını dinliyoz kendine dikkat et yukarıya veya bişeye uzanma bu aydan sonra çok önemli kendine iyi bak
yalnızlık zor vallah geceleri evde yalnız kalmak ama ALLAHA sığınalım birşeycik olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?