Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Valla bilgigin piknik alanlardan bi yerde buldu topladi bogurtlen kokunu..Ben hala buzlukta muhafaza ediyorum ne zaman idrar yolu enfeksiyonu yada bu tarz bi siskinlik hissetsem hemen kaynatip cay gibi iciyorum zaten rengi kapkara oluyor..icerken bile iyileseceginiz belli :))..Ben bunun farkina istanbulda calisirken boguertlen cayi icerek varmistim..Kokusu hosuma gidiyordu iciyordum inanilmaz iltihap dokuyordu..sonra bunu duyduk ben kensinlikle inananiyorum ben faydasini bildigin marketteki caylardan gordum..

kızlarr benim çok gazım oluyoyaa çatlıcak gibiii ney geçirir acabaaaaaa

sağlıcakla inşşşşşşşşşşş kuzum sağlıcakla

inşş ebrarım inşşşşşşşşş

kızlarr benim çok gazım oluyoyaa çatlıcak gibiii ney geçirir acabaaaaaa

bizim dr buraya kadar artık sana yol göstermeyiz

bebişim nasılsın sen şimdi hamişsin yaaaa o yüzden bir şey söylemek doğru olmaz bence :26::26::26::26:

Son düzenleme:

ben iyiyim cannım sağol sen nasılsınn

ebrarim ben katilirim insallah duaya,benim bebek bekleme ve evlenme suremde 2 yil canim..2 yildir evliyim.2 yildir bebek bekliyorum

canim hayirli yolculuklar simdiden sana,gule gule git,gule gule gel

canim öncelikle hosgeldin aramizaallah emeklerini bosa cikarmasin

Maksada sabırla erişilir, aceleyle değil! Sabret, doğrusunu Allah daha iyi bilir. [Mevlana].

evet yeterim herseyin dogrusunu allah daha iyi bilir..cok sagol bu guzel söz icin

canim sperm testi icin,herhengi bir uroloji doktoruna gitmeniz yeterli,sizi loboratuvara yönlendiriyorlar..eger sigortaniz aok ise hicbir ucret ödemiyorsun canim..esim gecen aylarda oldu.ve hic bir ucret ödemedik

sevtunum yaa ne kadar uzuldum arkadasina bilemezsinrabbim kaybettiginden daha hayirlisini ihsan etsin. herseyde bir hayir hikmet var canim..sende kötu dusunup moralini bozme canim..herkesde ayni sey olacak diye birsey yokkk,uzme kendini tatlim

bu mevzuyu doktoruma saracagim insallah selinacim,ilgilendigin icin cok tesekkur ederim..sanirim sen 1 defa vuruldum..benim ki 3 defa belli araliklarla tekrarlanacak,ve 4 asi karistiriliyor...

insallah kayracimsen neden sIKIldin canim???bosver hicbirsey dert etmeye degmiyor kayram..amaaaan kizlar annemiz birdahami doguracak biziiiiiien guzel caglarimiz uzulmekle geciyorbirdaha dunyaya gelmeyecegimize ve yasimiz hep ilerledigine gore,anin ve yasimizin tadi cikaralim heee

Canım çok şey istemiyorsun hiç birimiz çok bişey istemiyoruz ama napalım elden gelen yok ama ben şuna karar verdim bençocuksuz olmıycam kendimin olmazsa bir sürü kimsesiz bebek var ona başvurucam doğurmak değilki önemli olan emek vermek öyle değilmi

Yetercim inşallah en kısa zamanda sağlıkla olsun ameliyatını eşin dualarımız sizinle...[/QUOTE]

cok sagolasin banucum,iste herkes sorunca arkandan konusunca insanin morali bozuluyordilerim rabbim en yakin zamanda hepimizin yuzunu guldursun tatlim..iyiki varsiniz

Bazen halimize Melek'ler imrenir... Bazen de halimizden Şeytan bile iğrenir [Hz. Mevlana]
.

mevlanayi seven biri olarak,cok tesekkurler yeterim bu guzel yazin ilgin ve alakan icin,sanirim sende seviyorsun mevlanayiii

pelinim herseyde bir hayir vardir tatlim uzulme,rabbim sifa versin..en yakin zamanda yuzunu guldursun tatlim..

ugurboncugum adetim 8 gun erken geldi,dolayisiyla yeni tarihim 10 mart canim..ekleyebilirsen sevinirim

elixsircim,kardelencim,altta göruyorum sizi:82::82::82:hosgeldiniz

simdi cikmam gerek kizlar,sonra görusuruz,kusura bakmayin olurmuallah'a emanet olun

arkadaşlar dua listesini baştan yapıcam
herkes bana nekadardır bebek beklediğini yazarmı sürelerde değişiklik olmuştur mutlaka bide kimler katılmak istiyo kimler istemiyo ona göre yapalım listeyi eski liste tamamlandı biliyosunuz .bugün ve yarın bana bildirirseniz çok sevinirim .bu mesajımıda arada öne çekerseniz iyi olur herkes görmüş olur​

ana eboşumun lıstesını one cekeyım dedım ben yapmısım gıbı oldu neyse sız anladınız onu
ebosum benımkısı 1 yıl 5 ay oldu tatlısım banada dua yaz bu arada tammmı mutlaka okurum bıtanem daha ıyısın ınsallah sadece lısteyı gordum nıyetım gecmısı okumaktı ama koye gıdıyomusuz yıne her hafta sonu oldugu gıbı hemen cıkıyorum senı opuyorum
kardelosum altta goruyorum senı gecmısı okuyamadım ama mutlaka okucam buyuk gun yarınn hehooooooooooooo
kızlar tekrardan ozur dılıyorum okuyamadıgım ıcın bana kızmayın sımdıcek gırdım ve hemen cıkmam lazım gorusuruz

cok sagolasin banucum,iste herkes sorunca arkandan konusunca insanin morali bozuluyordilerim rabbim en yakin zamanda hepimizin yuzunu guldursun tatlim..iyiki varsiniz

mevlanayi seven biri olarak,cok tesekkurler yeterim bu guzel yazin ilgin ve alakan icin,sanirim sende seviyorsun mevlanayiii

pelinim herseyde bir hayir vardir tatlim uzulme,rabbim sifa versin..en yakin zamanda yuzunu guldursun tatlim..

ugurboncugum adetim 8 gun erken geldi,dolayisiyla yeni tarihim 10 mart canim..ekleyebilirsen sevinirim[/QUOTE]

evet seviyorum mevlanayı

bizim dr buraya kadar artık sana yol göstermeyiz

bebişim nasılsın sen şimdi hamişsin yaaaa o yüzden bir şey söylemek doğru olmaz bence :26::26::26::26:

aaa ama yeteriimm soğan kürünü sen tavsiyee etmiştiinn bana geçen ay denedmm çok işimee yaradııı sizinnn bilgilerinizee herzmznn ihtiyacıımm varrr

bu ara selinaa kardeleenn siz nasılsınızzzzzzzz:80::80::80:

ama o zaman hamiş değildin

iyiyim canım sen nasılsın?

iyyim canım bende annemlerde amway günü var cilt analizi yapılcakmış ondan annemlere geldiimmmm

bundan sonra sende dr sormadan hiç bir şey kulanma dikat et böcüğee
fasulye kadar teyzesi minnacıkk dün doktora sordum ultrasona girdikten sonraa dediki gaz olması normaldirr ama açıklayıcı bişi demedi benimde kaafama takıldııııı işte neyse iki hafta sonra gidicem yinee sabrediiimm baree
o soğan kürü bütün akıntımı söktü içim temizlendi resmenn saolll sen sebeb olduunn bunaa yeterrciiimmm eşimedee habire keçi boynuzu yedirdiimm kürünüde yapmıştım ama iki bardak içti tadına tahammül edemediiiiii yane içmediii amaa çok şükür olduuuuuu darısı hepinizin başına bu yıl hepimiizin yüzü gülecek inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…