sağlıcakla inşşşşşşşşşşş kuzum sağlıcaklahepinizi çok sevioruummm tebrik eden ana lıbntı yapamadığm arkadaşlarada çok çok teşekkürler ediyorumm abrar kayram elixir elaezel sünger pelin birsen hepinize teşekkürler ediyorum svincimi paylaştığınız için dualarım hep sizinle olacak sakın unutmayın işyerimde bu site engellendiği için eskisi gibi giremiyorum gündüzleri akşamda yemek temizlik misafirr anca bu saatlerde fırsatım oluyo ama geçmiişi okumak yetiyor allahım çok şükür bu günleri gösterdiya hayırlısıyla kucağımada almak nasip olur inşallah bu gün ultrasonda bakıldı minnaciık zor belli oluyo teyzeleri daha 6 haftalıkmış darısı hepinizin başına dualarım hep sizinle kendinize çok iii bakın ööppptüüüüüüüümmmmmmmm:79::79:
saol cano allah razı olsun inşallah hayırlı olur listemiz
geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkürler kuzumu ve seni çok öpüyorum
banucum bu son senemiz olur inşallah bebek hasretiyle geçen
listeye ekliycem canım
mirandam çok teşekkürler canım allahım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yetercim ekliyorum canım allahım daha çok bekletmesin bizleri
tamam canım ekliyorum allahım daha fazla bekletmesin inşallah
ben iyiyim canım aynı işte sen nasılsın niye keyifsizdin bugün hayırdır?
egalcim bu liste dua listesi katılmak istiyosun değilmi canım yani diğer liste değil yanlış anlama soruyorum ama sadece hatırlatmak istedim .ben hemen eklerim canım
kuzum allahım gönlüne göre versin inşallah tez vakitte gelicek bebişin ekliyorum kuzum
sevtunum allahım daha çok bekletmesin kuzum napalım kader
yanlız bişy demek istiyorum şimdi başa dönüyoruzya sana daha yeni okundu sende başlarda olduğun için seni ortalara doğru okusak enazından evine filan geçmiş olursun nedersin canım
kuzum allahım inşallah bekletmiycek daha fazla dualarım seninle ekliyorum listeye
semoşum tamam kuzum ekliyorum senide allahım bekletmesin bebişin gelsin inşallah
peloşum çok geçmiş olsun kuzum sıkma tatlı canını kolaylıkla halledilir bu sorun
hamişde değilmişsin çok üzüldüm canım ümitliydim ama nasip hayırlısı olsun
buarada niye girmiyceksin anlamadım kuzum bişeymi olduki?
birsenim öbürü hem karışık hemde uzundu bunu aldım
senide ekliycem tabi kuzum sanada doğuma giderken okuycaz nasipse dualarla gideceksin doğuma
canım hayırlı olsun taşınıyomuşsun artık güle güle oturun yeni evinizde
demek ufaklık hissettiriyo artık maşallahbarekallah çok öpttüm canım
canım allahım gönlüne göre versin topiğimize hoşgeldin dilerim burası çok uğurlu gelir sana rabbim daha fazla bekletmez .inşallah karşılaşıp muhabbet ederiz
kızlarr benim çok gazım oluyoyaa çatlıcak gibiii ney geçirir acabaaaaaa
canım uyarmak istedim hayıt dediğin gibi adetleri düzenliyor.sancısına faydasını hiç duymadım ama adet başlayınca kullanılıyo 12.ci gün bırakılıyo çünkü düşük yaptırıyormuş.civanperçemi sancıya iyi geliyo ama ne zamanlar kullanıldığını bilmiyorum.
ben bu ay kullanıcam canım şimdi araştırıyorum nerden alabilirim diye.kullanıp faydasını gören var başka bir topikte bi arkadaşımız ilk denemesinde kullanmış ve hamile şuan,rabbim yavrusunu bağışlasın,eğer ilişkide kuruluk yaşıyorsan kullan ama yaşamıyorsan gerek yok diye biliyorum.
ben eşimin sperm sayısını 2 ay önce ölçtürdüm.özel hastanede 40 tl verdik.eşin ssk lıysa yine bir miktarını ödüyorsun yani 40 tl burda öyle.kadın doğum doktoruma söyledim direk bu testi yaptırcaz diye giriş yaptık.sonucuna göre uroloğa gösterirsiniz.
pelincim geçmiş olsun canım.rabbim dert verip derman aratmasın.
banucum geçmiş olsun canım,boğaz ağrıları için cezveye su koy elma ve ayvayı dilimle kaynat kabuklarıyla beraber.suyunu iç balla tatlandırarak çok iyi geliyo.
boncuğum günaydın aşağıda görüyorum nasılsın canım?listeyi düzenlersen yeni tarihim 8 mart.
sevtuncum sende iyisindir inş.
birsencim,kayram,kardelenlerim,sungercim,garip,semra,way,yetercim,elaezel,elixsircim ve daha unuttuklarım varsa kızlar hepiniz iyisiniz inş.gül nerelerdesin canım merak ettim
yaa bide unuttum bişey daha vardı safra kesesinde taş için bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı çörekotu yağı katıp her sabah aç karnına içilmesi iyi geliyormuş,ameliyatlık vakalar ameliyattan kurtulmuş bilginize..
arkadaşlar dua listesini baştan yapıcam
herkes bana nekadardır bebek beklediğini yazarmı sürelerde değişiklik olmuştur mutlaka bide kimler katılmak istiyo kimler istemiyo ona göre yapalım listeyi eski liste tamamlandı biliyosunuz .bugün ve yarın bana bildirirseniz çok sevinirim .bu mesajımıda arada öne çekerseniz iyi olur herkes görmüş olur
Herkese iyi geceler arkadaşlar
Pelincim yara o kadar önemli bişey değil yaa doğum yapınca ondan da kurtulcaz inşallah.Bende de var ama hiç bi dr yakalım donduralım falan demedi zaten yeter demişti galiba doğumdan önce yaktırmak hiç sağlıklı değil.Biçok kadında da var zaten üzülme tatlım.
Birsen ve tuğçe demek steteskop aldınız Allah emiİyi fikir ama eşim bana hayatta almaz onu
Duru hoşgeldin ümidine inancına duruşuna hayran kaldım.İnşallah bundan sonrada topiğimizde görürüz seni
Arkadaşlar ben şehir dışına çıkıyorum 2 hafta kadar uğrayamam dönüşte görüşmek üzere inşallah.Döndüğümde hamişlerimiz çoğalmış olur umarım.
Ben bu kendi kendime tedavi uyguladım.Bir nevi doktorculuk oynuyorum kızlar..Tabi es kaza bir doktor okursa yazımı hakkımda ne düşünür bilmiyorum valla..
Eşime 1.5 aydır gnc arginmax mens diye bir tablet var onu içiriyorum.Yanında zeytinyağlı incir yeşil ceviz reçeli...Kendimde 20 gün önce elevite başladım ..Şansımı arttırmak için klomen aldım 5 gün kullandım yumurta takibine gitmedim,artık dr.a gitmekten öö olduğum için..yumurtlama testleriyle kendim takip yaptım..tabi testlere güvenip hareket etmedim adetin hemen arkasından gün aşırı çalıştım.çift çizgiyi görmeden bir gün önce ve akabinde 5 gün boyunca...artı olarak preseed de kullandım..şimdi bekliyorum...eğer adet görürsem o vakit dr. a gider hem genel bir muayene olur hem kist mist oluşmu ona bakarım..Kendi kendime dr olmaya çalışıyorum işte şu sıralar...Hayırlısı Allah'tan
[Elektrik supurgesi saticisi, bir apartman dairesinin
kapisini calmis,
kapiyi acan ......bayana:
- "Hanimefendi, bu elimde gormus oldugunuz kovanin
icinde at pisligi
............var!" demis ve bu bir kova pisligi evin icine dogru
savurarak dokuvermis. Sonra da:
- "Hanimefendi, elimdeki elektrik supurgesi ile 10
dakika icinde bunu
temizleyemezsem, bu boku yiyecegim..!"
Kadin saticiya soyle bir bakmis
- "Beyefendi, ustune domates sosu da ister misiniz?
- "Neden sordunuz ?"
- "Elektrikler kesik de..!" xDIZE="3"] [/SIZE]
Maksada sabırla erişilir, aceleyle değil! Sabret, doğrusunu Allah daha iyi bilir. [Mevlana].
yaaa arkadaslar ben bi kadin doktoruna gitmem gerek sormam lazim ne oldu ne bitti diye hersey normalmi die ama inanin herseyden okadar cabuk SIKILDIM ki hic birsey yapmak istemiyorum.. en son 4 ay önce gittim hersey normal demisti,,kizlar yaa size birsey sorcam cahilligime verin yaa ben esimin sperm sayisini ölctürmek istiyorum ama nerde ölcülecek hastenedemi yoksa özel biryere mi gitmesi gerekiyo yoksa kadin doktoruyla konusulup o mu yönlendiriyo hic bisi bilmiyom yaa vallaa... kadin doktoruda hersey normal demekten baska bisi bilmiooo yaa bekle bekle 1 yil oldu .. internette okuyorum 1 yil icinde olmassa bi sorun vardir diyee doktora soruyomm hic bir sorun yko dioo off off kafayi yiyecemm bakalim eger esim muayene olursa icim daha iyi rahatlar die düsünüyürum oyüzden yardiminiza ihtiyacaim varr nolur bana yardimm ediiinnnn:26::26::26::26::26:
canlarım hayırlı cumalar hepinize inanın geçmişe gidicek halin nede yazacak halim var çok üzgünüm hemde çokrahim agzı sitesinde bir arkadaşımız vardı 22 haftalık bebegini kaybetti çok üzüldüm ya dikişe ragmen kese erimiş bitmiş gece suyu gelmiş dogum etmiş yavrum küçük oldugundan yaşatamamışlar adınıda masal koymuştu okadar kayıpları varki garibimin allahım eşinede kendisinede sabır versin inanın üzüntümden ne diyecegimi bilmiyorum çok kötüyüm çok okadar umud ederek bekliyoduki allahım onun yerinde olmak istemezdim yavrum ah yavrum aklıma geldi yürecigi nasıl yanar şimdi offfffff ya
dikişte çare degil ben bunu anladım ya bende öyşle olursam ne yaparım çok kötü psikolojim bozoldu ben ne yapıcam ya evlat acısı gibi birşey varmı hayatta allahım evladımız yok diye hiç hamile kalamıyoruz diye hiç üzülmeyin ben 2 evladımıda kaybettim tekmelerini hissede hissede böylesi daha zor inanan acısı çok zor en azından dersinki olmuyo diye agların ben oldu 2 tane melek yolladım cennete hangisini düşünüyüm allahım çok kötüyüm inananın şuan allahım sabır versin herkeze bebegi olmayanlar allahım neden yok bebegi olanlar kaybedenler allahım neden kaybediyorum diyolar aynı ben gibi ben bu aralar giremezsem kusura bakmayım belki beni merak edersiniz diye girdim inanaın işim okadar varki yavru çagırıyo içerden ben kaçtım allahım ne varirse hayırlısını saglıklısını versin işşallah kusura bakmayın geçmişe gidemedim hem işlerim var hemde moralim sıfır allahaıma emanet olun
günaydın kızlar hayırlı cumalar.
canım üzülme rabbim hayırlısını versin.inş kist fln yoktur stresten gecikmiş olsun sadece.
tebrik ederim canım,rabbim sağlıklı bir gebelikle yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım
canım ben tesadüf sağlık ocağında kızamıkçık aşısının reklamını gördüm dr a sordum yeni evlisin gebelik yoksa vuralım dedi.öyle yaptırdım yani sadece kızamıkçık vuruldum.adetimde bi terslik olmadı.işte dediğim gibi gebe kalma 3 ay dedi.olursa allah korusun ilk gebeliğinde kürtaj olma dedi.
ablacım bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım.kardelen profumuz kadar olamam tabiki ama biraz öğretirse bana bişeyler asistsanı olurum
AYYYYYYYYYYYYYY DARAL GELDI BANA VALLA BU EVDEN BEN EVIMI OSLEDIM SANIRSAM NE USTASI BITER NE MOBILYACISI ELEKTRIKCISI OFFFFFFFFFFFFFFFF
neyse kuzularım nasılsınız gecmısı okumakla kalıyorum ıkı gundur yazdıklarımı yorumlayan arkadaslarım hepınıze tesekkur edıyorum umarım kımseyı atlamadım kızlar atladıysam da kusuruma bakmayın evıme gecınce bunu telafı edıcem mutlaka ve mutlaka ama gecmeme baya bı var
aklımda kalanları yazem hemen
ebosum bıtanecık ablam ınsallah mesajmı almıssındır bugun gecmıs olsun demıstım hem esın ıcın hemde kardesın ıcın tatlısım bıraz bunalımlardayız galıba bende de bırazvar ole bı durum da ustunu ortuyom ne yalan solayım yarın arıcam kuzu baska turlu rastlasmıcaz cunkum
kardelosum gecmıs olsun tatlısım grıp olmusuz ınsallah hamıslık belırtısıdır kızzzzz senıde osledım yaaaaaaaaaaaaaa
boncugum sana da gecmıs olsu tatlım yaaaa mıde bulantın gecmıstır bıraz umarım noluyo topıce yaaa bı okutsakmı kendımızı topıcceksaka bı yana kendıne dıkkat et tatlım
eliksircim tedvın hayrlı olsun canım
yetercım esının beyın amelıyatımı olacak yanlıs anlamadım degılmı gecmıs olsun canım allah sıfa versın
zeynepcım llahım yavrunu sana bagıslasın caım bızede dua et
garıpcım adet olmussun galıba tatlım ınsallah bısey yoktur da gerısı onemlı degıl bu ay olmasa bıdahakı ay olur ınsallah canım
kardelnbhrcım uzulme tatlım ınsallah kıst yoktur yaaaaaa rabbım sıfa versın
bırsencım semracım anatolıam kardelenım sevtun derınım elacım waycım ( ay bole teker teker yazınca mutlaka atladıklarım oluyo ksusura bakmayın) yanı herkes ıyıdır ınsallah ben kactım allaha emanet olun
Yaa tüpbebektenmi para almıyolarmış raporla yoksa benmi yazdım ::)))
Sabır canım daha dur sen yolun başındasın inşallah bizler kadar beklemezsin.Sakın isyan etme olurmu canım.
evet canım buhafta ara verdik nasipse devam ediyoruz önümüzdeki hafta
evet bende çok sevindim zeynebe darısı bizlere
Bazen halimize Melek'ler imrenir... Bazen de halimizden Şeytan bile iğrenir [Hz. Mevlana]
.
ben iyiyim cannım sağol sen nasılsınn
ebrarim ben katilirim insallah duaya,benim bebek bekleme ve evlenme suremde 2 yil canim..2 yildir evliyim.2 yildir bebek bekliyorum
canim hayirli yolculuklar simdiden sana,gule gule git,gule gule gel
canim öncelikle hosgeldin aramizaallah emeklerini bosa cikarmasin
evet yeterim herseyin dogrusunu allah daha iyi bilir..cok sagol bu guzel söz icin
canim sperm testi icin,herhengi bir uroloji doktoruna gitmeniz yeterli,sizi loboratuvara yönlendiriyorlar..eger sigortaniz aok ise hicbir ucret ödemiyorsun canim..esim gecen aylarda oldu.ve hic bir ucret ödemedik
sevtunum yaa ne kadar uzuldum arkadasina bilemezsinrabbim kaybettiginden daha hayirlisini ihsan etsin. herseyde bir hayir hikmet var canim..sende kötu dusunup moralini bozme canim..herkesde ayni sey olacak diye birsey yokkk,uzme kendini tatlim
bu mevzuyu doktoruma saracagim insallah selinacim,ilgilendigin icin cok tesekkur ederim..sanirim sen 1 defa vuruldum..benim ki 3 defa belli araliklarla tekrarlanacak,ve 4 asi karistiriliyor...
insallah kayracimsen neden sIKIldin canim???bosver hicbirsey dert etmeye degmiyor kayram..amaaaan kizlar annemiz birdahami doguracak biziiiiii en guzel caglarimiz uzulmekle geciyor birdaha dunyaya gelmeyecegimize ve yasimiz hep ilerledigine gore,anin ve yasimizin tadi cikaralim heee
Canım çok şey istemiyorsun hiç birimiz çok bişey istemiyoruz ama napalım elden gelen yok ama ben şuna karar verdim bençocuksuz olmıycam kendimin olmazsa bir sürü kimsesiz bebek var ona başvurucam doğurmak değilki önemli olan emek vermek öyle değilmi
Yetercim inşallah en kısa zamanda sağlıkla olsun ameliyatını eşin dualarımız sizinle...
bizim dr buraya kadar artık sana yol göstermeyiz
bebişim nasılsın sen şimdi hamişsin yaaaa o yüzden bir şey söylemek doğru olmaz bence :26::26::26::26:
aaaama yeteriimm soğan kürünü sen tavsiyee etmiştiinn bana geçen ay denedmm çok işimee yaradııı sizinnn bilgilerinizee herzmznn ihtiyacıımm varrr
bu ara selinaa kardeleenn siz nasılsınızzzzzzzz:80::80::80:
elixsircim,kardelencim,altta göruyorum sizi:82::82::82:hosgeldiniz
simdi cikmam gerek kizlar,sonra görusuruz,kusura bakmayin olurmuallah'a emanet olun
iyiyim canım sen nasılsın?aaaama yeteriimm soğan kürünü sen tavsiyee etmiştiinn bana geçen ay denedmm çok işimee yaradııı sizinnn bilgilerinizee herzmznn ihtiyacıımm varrr
bu ara selinaa kardeleenn siz nasılsınızzzzzzzz:80::80::80:
iyiyim canım sen nasılsın?
fasulye kadar teyzesi minnacıkkbundan sonra sende dr sormadan hiç bir şey kulanma dikat et böcüğee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?