Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aaaayyyy çok duygulandım bir bebğin gelişine aracı olduğum için
canım ne demek bilgilerimizi paylaşmak için buradayız işe yaramasına çok sevindim
9 aya kadar sorunsuz geçsin kucağını doldursun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim bekleyen tüm yol arakadaşlarıma nasip etsin inşşşşşşşşşşşşş

profluk sıfatı kardeloşun olduğu için sana doçentimiz demek istiyorum

ikinizede çok güldüm,haberiniz olsun.
aradaki temiz günün 15 gün olduysa,böyle olabiliyo çok nadir olarak,ama 15 günü bile doldurmadıysan,bi dr a görünebilirsin garipcim.
kızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
hayırlısı olsun kardelencim,bende hamile haberini alıcamı umud etmiştim topici açarken.
inşallah bidahaki aya olur.
kızlarrrr sonunda hamileyimmm :) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii
hayırlı,uğurlu olsun,rabbim sonuna kadar sağlıkla hamilelik geçirip,kucağına almayı nasib etsin inşallah
Kızlar bu yıl hamilelik yılı galiba ne çok hamile haberi alıyoruz.İnşallah bizlerde bu kervana katılırız.
inşallah.
muhtemelen 6 haftalıkmış.
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla.Umarım sende hamile kalınca diğer topiklere transfer olan arkadaşlardan olmazsın.
:128::114:
canımcım,niye listeden çıkıyomuşun bakim,arada girmeye çalış,özlüyoruz seni,burda bişey yazmasakta,kalbimizdesin unutma.
ebrar ya sende kendini üzüp durma pozitif düşün pozitif sonuç al

ya sende kaçak samyeli hemen geldin gidiyon

canım geçmişi okuyodum anca okudum anca cevap yazıyom sen nasılsın kızın nasıl[/QUOTE]

ben kaçtım yaa kusura bakmayın ablasına gitmemiz gerekiyo saat geç oldu ama neyse
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
hayırdır,bu saatte neden gittiniz,ters bişey olmadı inşallah.
ahhh,ahh,tadilat yapılan evi ben bilirim,biz evin içinden yeniden bi ev yaptık annemlerde,ne zor oluyo,rabbim kolaylık versin.
keşke kuzu yaaa,hep aklıma geldi,keşke hamilelik belirtisi olsa diye,çünkü baya kötü yakalandım,oysaki yenide atlatmıştım ben gribi.

bu arada,topici her sabah sen açıyon,ne kadar erkenci hatunsun öyle :81:
canım,gökçemizi öp yerimize,rabbim şifa versin.
öncelikle,selina için hemen kadrodan yer açıyorum,hiç merak etmeyin
kuzu,dün çok fena oldum yaaaaa,mecburen ayaktaydım ama fenaydı yani,yaklaşıkta 30 kişi oldu,güel oldu,dualar yapıldı,ama ben bittiğimi düşündüm bi ara,ne kadar ağır yakalandım gribe yaaaa,hala geçmedi,kullanmadığım bişey kalmadı,ballı zencefil,limonlu sirke,sarımsaklı bal,limonlu çay,sirkeli su,portakallı limon,asitli içecekler,ballı,karabiberli süt,içim dışım sıvı oldu,tabi gece wc yollarından gelemedim.
ebrar kardeloş derin tutiş nerdesiniz yaw ama size ceza verecem derdada gelip dr gittim diye haber vermedi kızdım size
kuzu,çok hastalandım,artııııııııııııııııııııı,hala yatılı misafirlerim var,gerçi yabancı değiller ama,genede her an pc başında olunmuyo işte.
elixsircim,kardelencim,altta göruyorum sizi:82::82::82:hosgeldiniz

simdi cikmam gerek kizlar,sonra görusuruz,kusura bakmayin olurmuallah'a emanet olun
ben geçmişi okuyodum canım,görüşürüz.

kız dur,hemen yarın belli mi olur,önce bi kaç gün günüm geçmesi gerek önce,hayırlısı bakalım.
pelincim,çok geçmiş olsun canım,yaranın tedavisi kolaymış,hiç endişe etme,inşallahda en kısa zamanda hamile haberini alırız.
herkeze selam kızlar.

çok saol kardelennciim inşallahhhhhhhh sağlıklı bi şekilde kucağıma almayıda nasip eder inşallahhhhh darısı başınızaaaaaaa

Canım sağol şu safra kesesi tarifini yapsammı acaba ayın 22 sine ameliyat günümüde aldım ama.

çok saol kardelennciim inşallahhhhhhhh sağlıklı bi şekilde kucağıma almayıda nasip eder inşallahhhhh darısı başınızaaaaaaa

Amin canım gaz sorunu için bilmiyorum ama kabızlık sorunun varsa elma kayısı incir pişir komposto olarak ye hemde hiç bir zararı yok faydası var.

Son düzenleme:
banucum çok saol kabızlık yookk da bu gaz işte bi anda akşama doğruu bi şişiyoo karnım böle dokuz aylık gibiiiiiiii sancılanıyorum gaz sancısıda çok ayrıııı kötüüü bi hafta sonra doktora gitcem o zamana kadar sabrediiim bare yapcak bişi yokkkkkk internettede yazmıoooo googleden çok aradımmm

Canım ara doktorunu sor bence 1 hafta dayanılmaz çok fenadır.

kuzu nidemek oyaa duymamış olayım hepimize okuncak sırayla
buarada özledim nezaman kavuşcaz
sen varya süpersin kuzu
Ama beni unutmuşsun yaa şaka yapıyorum olabiliyo hiç sorun değil biliyoumki kalbindeyim sende benim kalbimdesin
öncelikle hoşgeldin topiğimize yardımların için çok teşekkürler
allahım gönlüne göre versin
elixsircim,kardelencim,altta göruyorum sizi:82::82::82:hosgeldiniz

Simdi cikmam gerek kizlar,sonra görusuruz,kusura bakmayin olurmuallah'a emanet olun
garibim ekledim kuzum allahım gönlüne göre versin

Olsun balım sorun değil sen öne amışsınya düşünüp yeter o
dimek köye gidiyosunuz kolay gelsin benim içinde kokla memleket havasını öpüyorum seni ayrıca ekledim listeye
maşallah minişe allahım 9 ayı sorunsuz geçirip kucağına almayı nasip etsin zeynepcim

ya kanka benimkinin sağı solu belli olmaz estimi gideriz ogün öyle birgündü ablası arayıp çağırdı gittik önemli bidurum yok yani
demek çok zorlandın kıyamam ya tam denk geldi neyse geçti gitti büyüyünce unutursun
Demek selinaya kadro çtın yanlız bişey diycem boynuz kulağı geçermiş oda geçicek seni
Neyse misafirler nevakit giderler görüşelim özledim

Hepinize hayırlı günler arkadaşlar
elixsir mesajını aldım tatlım ekledim senide

arkadaşlar dua listesini baştan yapıcam
herkes bana nekadardır bebek beklediğini yazarmı sürelerde değişiklik olmuştur mutlaka bide kimler katılmak istiyo kimler istemiyo ona göre yapalım listeyi eski liste tamamlandı biliyosunuz .bugün ve yarın bana bildirirseniz çok sevinirim .bu mesajımıda arada öne çekerseniz iyi olur herkes görmüş olur​

bebek bekleme süresi
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YIL
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5 YIL
SAMYELİ...........4 YIL
WAY...............3 YIL
BİRSEN............3 YIL
ANATOLİA........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
GARİP.............2 YIL
KAYRAM............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY

Son düzenleme:
BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU.........11 YILokundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL okundu
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
GÜLTAMER.......5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
KARDELENBHR....3 YIL okundu
ADEMİLEHATİCE..3 YIL okundu
WAY...........3 YIL
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN....2,5 YIL okundu
SUNGER........2,5 YIL OKUNDU
GARİP.........2 YIL okundu
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL okundu(hamiş)
HALE..........2 YIL okundu
DAİSY.........1,5 YIL (HAMİŞ)
TOSTİ.........1,5 YIL okundu
TUĞÇE.........1,5 YIL okundu (hamiş)
BONCUK........1,5 YIL okundu
MİRANDA.......17 AYokundu (HAMİŞ)
ELAEZEL.......16 AY okundu
PELİN.........1 YIL okundu
AFED..........11 AY okundu
KAYRA.........10 AY OKUNDU
LEYLAMECNUN.....6 ay okundu(hamiş)
SELİNA..........9 ay okundu
ELİXSİR.........7 AY OKUNDU
UMUTBİZİMOLSUN....?? okundu
HASRET...........4 AY

hımmm,kötü bişey olmamasına sevindim.
annemi birazdan arabaya bindircem,ordan kuzenin misafirleri geliyomuş,ona gitcem,ama misafir oyuncu olarak
ben o boynuzu var ya:88:
neyse,yerimize birilerini bırakmak gerek ama kanka,fazlada sinirlenmim boşuna:86:
du bi tıckere bakim kanka,kaç yıldır beklediğimi unuttum ben,o kadan zaman geçti ki

Son düzenleme:

Liste başıyım gene wowwwww

ya sadece bir dakikayla insan kaçırılır mı,hofffffffffffffffffffffffff
kanka aynen şu 3 yıl,3 ay,2 hafta ynış.:89:

sağol ebrarcımm
pazara gidicem onun için çıkıyorum daha sonra görüşmek üzere :79:

görüşürüz iyi pazarlar cnm

selam banu cum,ne kadarda verdin beş kiloyu,ne uyguluyosun.
ayrıca bu pozitiflikle,ben eminim ki,en kısa zamanda hamile olursun sen.

Canım ben 1.5 ayda 7 kilo vermiştim sonra tüpbebek başlayınca aldım tabi şimdi gene devam ediyorum şu hastalıklarım bitsin inşallah 1 ay sonra egzersizede başlarım.İnşallah canım hepimiz en kısa zamanda hamiş olalım.

benide eklermisiniz dua listenize ben de bir an evvel anne olmak için can atıyorum ...tşkürler

selam.. ben de bu listeye eklenmek istiyorum... 2 yıldır uğraşıyoruz bebek için...

allahım inşşşşş bu ve bunun gibi listelerde bekleyen herkes bebk sahibi olsun
bu listeler boşalsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…