Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelenim güle güle gidip dön canım inşallah biçok hamilemiz olur sanada hamiş dönmek nasip olsun diycem ama henüz korunuyosun
seni çok özliycem canım allahım emanet ol çok çok öptüm seni

ne kadar mübareksiniz ya..çok etkilendim..Allah dualarınızı kabul etsin.. bende 3 yıllık evliyim.. offf çok etkilendimmmmmmmmmmmm
saol canım allah razı olsun
allahım seninde gönlüne göre versin sorun varmı yoksa sebepsizmi
Ebrarcım kardelencim naber kızlar

selam banucum ben iyiyim sen nasıl oldun canım ?daha iyisin inşallah

Ebrarcım kardelencim naber kızlar

sağol canım iyidir sen nasılsın sendin dimi ameliyat olacak olan.ne ameliyatıydı canım ya kusura bakma kaçırdım ben onu

kardelenim güle güle gidip dön canım inşallah biçok hamilemiz olur sanada hamiş dönmek nasip olsun diycem ama henüz korunuyosun
seni çok özliycem canım allahım emanet ol çok çok öptüm seni

canım benim bende seni çok özliycem.Evet benim müjde vermem zor nasip benim müjdelerim pek uzun sürmüyo zaten biliyosun hayırlısı bakalım.Bende öpüyorum

saol canım allah razı olsun
allahım seninde gönlüne göre versin sorun varmı yoksa sebepsizmi

selam banucum ben iyiyim sen nasıl oldun canım ?daha iyisin inşallah

Yok ya canım şimdide çok fena öksürük var keçi gribimiyim ne biliyim anlamadım öksürüğe bir formül biliyormusun canım.

Bendim canım safra kesesinden ama son anda iptal oldu kanda iltihap çıktı geri döndük ameliyathaneden şimdi zaten evde yatıyorum öksürük boğaz ağrısı ateş berbat durumdayım iyikide o tahlili yapmışlar sonda boğazım biraz yanıyo demeseydim bakmıycaklarda verilmiş sadakam varmış canım.

canım benim sen müjdeyi vericeksin enkısa zamanda busefer 9 ay sürecek kuzum
öpüyorum seni rabbime emanetsin bolca dinlen canım

canım ya çok geçmiş olsun öksürükde çok zor helede gece tuttumu ne uyku kalır nebişey
ya kırmızı turpun içine bal ve limon koyup bekletiyolardı galiba birgece sonrada içiyolardı birsen tarifini verir sana olmazsa ben tam bilemiycem şimdi .bide balla zencefil iyi geliyo diye biliyorum

Ballı zencefili yiyorum canım ama öksürüğe fayda etmedi sorma ya gece en zoru nedendir bu hastalıklar gece çıkar.

Ya biraz inledim siteyi yeni uye oldum ama baya kendimle ilgili basliklar gordum .Diyetti cocuktu meger hep ignore etmisim kendimi..Santiyede calismaktan sanirim evrim gecirdim..

Asil konum 3 aydir denememize ragmen butun internetten edindigim ve deneyim sahiplerinden edindigim bilgilere gore bir turlu hamile kalamiyorum.Sonra sevgili ablam bana 3 ay sonunda irsiyetimizde varmis biz regl donemi bittigin gunden itibaren yumurtlama donemimiz basliyormus diye soyledi..Sevgili ablamda bu bilgiyi vermedigi bende vucudumdaki gelismelerden bi habersiz netteki yumurtlama donemlerine kontrol ettigim icin acaba sorunlumuyum diye kahroluyordum..Nese bu ay o takvime gore denedik yine sorun olursa gelecek ay artik bakalim durum ne gosterecek ...Yani yasim 27 okadar gecte degil anlamiyorum..Kayinvalidem 28 yasinda evlenmis 29 ilk cocugunu dogurmus 30 ikinci 38 ucuncuyu yani annemi solemeyim zaten cok erken evlenmis kiyasliyormuyum nee bi fesata bagladim icten ice banada ne oluyorsa :)))

bıraz gecmıse bakmaya calıstım yaprak dökümümü yasanıyor ne topıgımızde
pelınım benım bıldıgım kadarıyla cok basıt bı operasyon benım arkadas dondurmustu ertesı ayda hamıs kaldıhıc korkma allah daha büyük dert vermesınsen nıye bırsüre olamıcan sende unutma bızlerı özletme kendını
kardelen49 cum sende gıdıyormussun hayırlısıyla gıt hayırlısıyla gel cnm dıkkatet kendıne
kayram nezaman dönüyosun cnm evıne özledık vallah hersey yolundadır umarım
anatolia cnm sen nıye kırıldın bızlere vallah ben fazla gıremıyorum artık ders calısmaya basladım mısafırler falan derken senınlede hıc karsılasamadık ıyısındır umarımbuarada kız bız demısbasız hıc sılermıyım senı lısteden duymamıs olum o lısteden ancak hamıslıge transfer olunca sılıcem zevkle
ebusum ben duaya katılırım ama bana okunması sart degıl cnm
kacırdıgım bısıy varsa kusurabakmayın öptüm sızlerı

HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER***********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART************************

HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************

Son düzenleme:
canım uyarmak istedim hayıt dediğin gibi adetleri düzenliyor.sancısına faydasını hiç duymadım ama adet başlayınca kullanılıyo 12.ci gün bırakılıyo çünkü düşük yaptırıyormuş.civanperçemi sancıya iyi geliyo ama ne zamanlar kullanıldığını bilmiyorum.

yaa düsünüyorumda preseed aliyimi diye??? kizlar ya bana bi fikir verin aliyimi almayimi yada ne kullana bilirimm acepp:44::44::44:
ben bu ay kullanıcam canım şimdi araştırıyorum nerden alabilirim diye.kullanıp faydasını gören var başka bir topikte bi arkadaşımız ilk denemesinde kullanmış ve hamile şuan,rabbim yavrusunu bağışlasın,eğer ilişkide kuruluk yaşıyorsan kullan ama yaşamıyorsan gerek yok diye biliyorum.

ben eşimin sperm sayısını 2 ay önce ölçtürdüm.özel hastanede 40 tl verdik.eşin ssk lıysa yine bir miktarını ödüyorsun yani 40 tl burda öyle.kadın doğum doktoruma söyledim direk bu testi yaptırcaz diye giriş yaptık.sonucuna göre uroloğa gösterirsiniz.
pelincim geçmiş olsun canım.rabbim dert verip derman aratmasın.
banucum geçmiş olsun canım,boğaz ağrıları için cezveye su koy elma ve ayvayı dilimle kaynat kabuklarıyla beraber.suyunu iç balla tatlandırarak çok iyi geliyo.
boncuğum günaydın aşağıda görüyorum nasılsın canım?listeyi düzenlersen yeni tarihim 8 mart.
sevtuncum sende iyisindir inş.
birsencim,kayram,kardelenlerim,sungercim,garip,semra,way,yetercim,elaezel,elixsircim ve daha unuttuklarım varsa kızlar hepiniz iyisiniz inş.gül nerelerdesin canım merak ettim
yaa bide unuttum bişey daha vardı safra kesesinde taş için bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı çörekotu yağı katıp her sabah aç karnına içilmesi iyi geliyormuş,ameliyatlık vakalar ameliyattan kurtulmuş bilginize..

Son düzenleme:
Günaydın selınam ıyıyım cnm sen nasılsın buarada ekledım cnm senı marta umarım son olur
Ben sımdılık kactım cnm temızlık yapcam öptüm senı dıkkatet kendıne

valla benim bildigim bogurtlen koku suyundan icin birkac ay sonra garanti hamile kaliyormus..annem toplayip verdi ben kullandim simdi mucizesinin bekliyorum acikcasi...fazla kullanmilmamasi gereken biseymis ...Adet donemi oncesi icildigi zaman yumurtalarin catlamasini hizlandirip saglikli yumurtalar olmasini sagliyormus..Sahsen annem iki bayan icin topladi dedigi tarife gore yaptilar..Simdi bi tanesi 2 cocugunu dogurdu gecenlerde 10 senedir cocugu olmuyordu kadinin..Otekisinde 15 sene falan galiba ole olmuyormus oda cocugunu dogurdu bende inanmam falan dedim ama bakalim benimde bu ay olursa kesin bi hikmet var diyicem

tarifini vereyim...
bogurtlen koklerini alip guzelce yikiyin yanliz cok zor yerinden cikiyor soyleyim baya ugrastiriciymis..temizce yikayin cok toprakili oluyor..sonra onu 1 kilo olacak sekilde 1 kilo su ile 1 bardak kalana kadar kaynatin kalan bardagi bir gun disarida ayazada bekletin ve sabah ac karnina icin..Bu hem butun kadin hastaliklari iltihaplara i geliyor..Zaten idrar renginizin degiseceginiz goreceksiniz..o gunler icinde denemege deger ben orneklerini gordum kullanmak isteyene kalmis :)

Günaydın selınam ıyıyım cnm sen nasılsın buarada ekledım cnm senı marta umarım son olur
Ben sımdılık kactım cnm temızlık yapcam öptüm senı dıkkatet kendıne

iyiyim canım çok şükür.tşk ederim inşallah hepimizin son regli olur gebelikle sonuçlanır inş.kolay gelsin canım kendine iyi bak.

ilgin için tşkler canım bikaçgün içinde duydum bende bunu.dediğin gibi faydasını çok görenler olmuş.bu ay preseed denicem sonraki ay inş gerek kalmaz ama kalırsa böğürtlen kökünü deneriz.aktardan mı almıştınız siz?

gunaydin kizlar,

dun gelemedim,aklim sizde idi sabah erkenden actim siteyiiii

bir bakiyim gecmiseee,neler kaynatmissinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…