kardelenim güle güle gidip dön canım inşallah biçok hamilemiz olur sanada hamiş dönmek nasip olsun diycem ama henüz korunuyosunHerkese iyi geceler arkadaşlar
Pelincim yara o kadar önemli bişey değil yaa doğum yapınca ondan da kurtulcaz inşallah.Bende de var ama hiç bi dr yakalım donduralım falan demedi zaten yeter demişti galiba doğumdan önce yaktırmak hiç sağlıklı değil.Biçok kadında da var zaten üzülme tatlım.
Birsen ve tuğçe demek steteskop aldınız Allah emiİyi fikir ama eşim bana hayatta almaz onu
Duru hoşgeldin ümidine inancına duruşuna hayran kaldım.İnşallah bundan sonrada topiğimizde görürüz seni
Arkadaşlar ben şehir dışına çıkıyorum 2 hafta kadar uğrayamam dönüşte görüşmek üzere inşallah.Döndüğümde hamişlerimiz çoğalmış olur umarım.
saol canım allah razı olsunne kadar mübareksiniz ya..çok etkilendim..Allah dualarınızı kabul etsin.. bende 3 yıllık evliyim.. offf çok etkilendimmmmmmmmmmmm
Ebrarcım kardelencim naber kızlar
Ebrarcım kardelencim naber kızlar
kardelenim güle güle gidip dön canım inşallah biçok hamilemiz olur sanada hamiş dönmek nasip olsun diycem ama henüz korunuyosun
seni çok özliycem canım allahım emanet ol çok çok öptüm seni
saol canım allah razı olsun
allahım seninde gönlüne göre versin sorun varmı yoksa sebepsizmi
selam banucum ben iyiyim sen nasıl oldun canım ?daha iyisin inşallah
sağol canım iyidir sen nasılsın sendin dimi ameliyat olacak olan.ne ameliyatıydı canım ya kusura bakma kaçırdım ben onu
canım benim bende seni çok özliycem.Evet benim müjde vermem zor nasip benim müjdelerim pek uzun sürmüyo zaten biliyosun hayırlısı bakalım.Bende öpüyorum
sağol canım iyidir sen nasılsın sendin dimi ameliyat olacak olan.ne ameliyatıydı canım ya kusura bakma kaçırdım ben onu
canım benim bende seni çok özliycem.Evet benim müjde vermem zor nasip benim müjdelerim pek uzun sürmüyo zaten biliyosun hayırlısı bakalım.Bende öpüyorum
Yok ya canım şimdide çok fena öksürük var keçi gribimiyim ne biliyim anlamadım öksürüğe bir formül biliyormusun canım.
Bendim canım safra kesesinden ama son anda iptal oldu kanda iltihap çıktı geri döndük ameliyathaneden şimdi zaten evde yatıyorum öksürük boğaz ağrısı ateş berbat durumdayım iyikide o tahlili yapmışlar sonda boğazım biraz yanıyo demeseydim bakmıycaklarda verilmiş sadakam varmış canım.
Kızlar hepinizi öpüyorum yarın erekn kalkıcam.Tatlı rüyalar
canım ya çok geçmiş olsun öksürükde çok zor helede gece tuttumu ne uyku kalır nebişey
ya kırmızı turpun içine bal ve limon koyup bekletiyolardı galiba birgece sonrada içiyolardı birsen tarifini verir sana olmazsa ben tam bilemiycem şimdi .bide balla zencefil iyi geliyo diye biliyorum
canım uyarmak istedim hayıt dediğin gibi adetleri düzenliyor.sancısına faydasını hiç duymadım ama adet başlayınca kullanılıyo 12.ci gün bırakılıyo çünkü düşük yaptırıyormuş.civanperçemi sancıya iyi geliyo ama ne zamanlar kullanıldığını bilmiyorum.valla hicc bilmiom napsak acep??ben bir iki güne kadar toparlanirim ben sonra bülbül gibi sakimaya baslarimm ..
biraz üstümde kirginlik varr.. ve üzüntü gene hamile kalamadim uff yaaa.. cocuktan ümidimi kestim artik:85::85:hayit tohumu kullanmaya basladim adet agrisini kesiyomus adetti düzensiz olanlarinkini düzene sokuyomuss ama benimki düzenli sadece cok agri oluyo die iciyorum acaba bi problem olupta adetimi düzesiz yaparmi acaba???
ben bu ay kullanıcam canım şimdi araştırıyorum nerden alabilirim diye.kullanıp faydasını gören var başka bir topikte bi arkadaşımız ilk denemesinde kullanmış ve hamile şuan,rabbim yavrusunu bağışlasın,eğer ilişkide kuruluk yaşıyorsan kullan ama yaşamıyorsan gerek yok diye biliyorum.yaa düsünüyorumda preseed aliyimi diye??? kizlar ya bana bi fikir verin aliyimi almayimi yada ne kullana bilirimm acepp:44::44::44:
ben eşimin sperm sayısını 2 ay önce ölçtürdüm.özel hastanede 40 tl verdik.eşin ssk lıysa yine bir miktarını ödüyorsun yani 40 tl burda öyle.kadın doğum doktoruma söyledim direk bu testi yaptırcaz diye giriş yaptık.sonucuna göre uroloğa gösterirsiniz.yaaa arkadaslar ben bi kadin doktoruna gitmem gerek sormam lazim ne oldu ne bitti diye hersey normalmi die ama inanin herseyden okadar cabuk SIKILDIM ki hic birsey yapmak istemiyorum.. en son 4 ay önce gittim hersey normal demisti,,kizlar yaa size birsey sorcam cahilligime verin yaa ben esimin sperm sayisini ölctürmek istiyorum ama nerde ölcülecek hastenedemi yoksa özel biryere mi gitmesi gerekiyo yoksa kadin doktoruyla konusulup o mu yönlendiriyo hic bisi bilmiyom yaa vallaa... kadin doktoruda hersey normal demekten baska bisi bilmiooo yaa bekle bekle 1 yil oldu .. internette okuyorum 1 yil icinde olmassa bi sorun vardir diyee doktora soruyomm hic bir sorun yko dioo off off kafayi yiyecemm bakalim eger esim muayene olursa icim daha iyi rahatlar die düsünüyürum oyüzden yardiminiza ihtiyacaim varr nolur bana yardimm ediiinnnn:26::26::26::26::26:
Günaydın selınam ıyıyım cnm sen nasılsın buarada ekledım cnm senı marta umarım son olur
Ben sımdılık kactım cnm temızlık yapcam öptüm senı dıkkatet kendıne
valla benim bildigim bogurtlen koku suyundan icin birkac ay sonra garanti hamile kaliyormus..annem toplayip verdi ben kullandim simdi mucizesinin bekliyorum acikcasi...fazla kullanmilmamasi gereken biseymis ...Adet donemi oncesi icildigi zaman yumurtalarin catlamasini hizlandirip saglikli yumurtalar olmasini sagliyormus..Sahsen annem iki bayan icin topladi dedigi tarife gore yaptilar..Simdi bi tanesi 2 cocugunu dogurdu gecenlerde 10 senedir cocugu olmuyordu kadinin..Otekisinde 15 sene falan galiba ole olmuyormus oda cocugunu dogurdu bende inanmam falan dedim ama bakalim benimde bu ay olursa kesin bi hikmet var diyicem
tarifini vereyim...
bogurtlen koklerini alip guzelce yikiyin yanliz cok zor yerinden cikiyor soyleyim baya ugrastiriciymis..temizce yikayin cok toprakili oluyor..sonra onu 1 kilo olacak sekilde 1 kilo su ile 1 bardak kalana kadar kaynatin kalan bardagi bir gun disarida ayazada bekletin ve sabah ac karnina icin..Bu hem butun kadin hastaliklari iltihaplara i geliyor..Zaten idrar renginizin degiseceginiz goreceksiniz..o gunler icinde denemege deger ben orneklerini gordum kullanmak isteyene kalmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?