ikinizede çok güldüm,haberiniz olsun.
aradaki temiz günün 15 gün olduysa,böyle olabiliyo çok nadir olarak,ama 15 günü bile doldurmadıysan,bi dr a görünebilirsin garipcim.
hayırlısı olsun kardelencim,bende hamile haberini alıcamı umud etmiştim topici açarken.
inşallah bidahaki aya olur.
hayırlı,uğurlu olsun,rabbim sonuna kadar sağlıkla hamilelik geçirip,kucağına almayı nasib etsin inşallah
inşallah.
muhtemelen 6 haftalıkmış.
:128::114:
canımcım,niye listeden çıkıyomuşun bakim,arada girmeye çalış,özlüyoruz seni,burda bişey yazmasakta,kalbimizdesin unutma.
ebrar ya sende kendini üzüp durma pozitif düşün pozitif sonuç al
ya sende kaçak samyeli hemen geldin gidiyon
canım geçmişi okuyodum anca okudum anca cevap yazıyom sen nasılsın kızın nasıl
hayırdır,bu saatte neden gittiniz,ters bişey olmadı inşallah.
ahhh,ahh,tadilat yapılan evi ben bilirim,biz evin içinden yeniden bi ev yaptık annemlerde,ne zor oluyo,rabbim kolaylık versin.
keşke kuzu yaaa,hep aklıma geldi,keşke hamilelik belirtisi olsa diye,çünkü baya kötü yakalandım,oysaki yenide atlatmıştım ben gribi.
bu arada,topici her sabah sen açıyon,ne kadar erkenci hatunsun öyle :81:
canım,gökçemizi öp yerimize,rabbim şifa versin.
öncelikle,selina için hemen kadrodan yer açıyorum,hiç merak etmeyin
kuzu,dün çok fena oldum yaaaaa,mecburen ayaktaydım ama fenaydı yani,yaklaşıkta 30 kişi oldu,güel oldu,dualar yapıldı,ama ben bittiğimi düşündüm bi ara,ne kadar ağır yakalandım gribe yaaaa,hala geçmedi,kullanmadığım bişey kalmadı,ballı zencefil,limonlu sirke,sarımsaklı bal,limonlu çay,sirkeli su,portakallı limon,asitli içecekler,ballı,karabiberli süt,içim dışım sıvı oldu,tabi gece wc yollarından gelemedim.
kuzu,çok hastalandım,artııııııııııııııııııııı,hala yatılı misafirlerim var,gerçi yabancı değiller ama,genede her an pc başında olunmuyo işte.
ben geçmişi okuyodum canım,görüşürüz.
kız dur,hemen yarın belli mi olur,önce bi kaç gün günüm geçmesi gerek önce,hayırlısı bakalım.
pelincim,çok geçmiş olsun canım,yaranın tedavisi kolaymış,hiç endişe etme,inşallahda en kısa zamanda hamile haberini alırız.
herkeze selam kızlar. [/QUOTE]
güldürdüysem ne mutlu bana:) zaten sözleşmeli olmaz he kadrolu isterim ben işi
kuru soğanın suyunu çıkar bir yemek kaşığı kadar,sonra iç,botaş gibi olursunbanucum çok saol kabızlık yookk da bu gaz işte bi anda akşama doğruu bi şişiyoo karnım böle dokuz aylık gibiiiiiiii sancılanıyorum gaz sancısıda çok ayrıııı kötüüü bi hafta sonra doktora gitcem o zamana kadar sabrediiim bare yapcak bişi yokkkkkk internettede yazmıoooo googleden çok aradımmm
abla hakket senin adın geçmemiş nasıl unuttum ben,ama dediğin gibi kalbimdesin her zaman.zaten seni unutsam bu topiğe girmeyide unuturdum herhalde.ben burdaki herkesi çok seviyorum.kuzu nidemek oyaa duymamış olayım hepimize okuncak sırayla
buarada özledim nezaman kavuşcaz
sen varya süpersin kuzu
Ama beni unutmuşsun yaa şaka yapıyorum olabiliyo hiç sorun değil biliyoumki kalbindeyim sende benim kalbimdesin
öncelikle hoşgeldin topiğimize yardımların için çok teşekkürler
allahım gönlüne göre versin
garibim ekledim kuzum allahım gönlüne göre versin
Olsun balım sorun değil sen öne amışsınya düşünüp yeter o
dimek köye gidiyosunuz kolay gelsin benim içinde kokla memleket havasını öpüyorum seniayrıca ekledim listeye
maşallah minişe allahım 9 ayı sorunsuz geçirip kucağına almayı nasip etsin zeynepcim
ya kanka benimkinin sağı solu belli olmaz estimi gideriz ogün öyle birgündü ablası arayıp çağırdı gittik önemli bidurum yok yani
demek çok zorlandın kıyamam ya tam denk geldi neyse geçti gitti büyüyünce unutursun
Demek selinaya kadro çtın yanlız bişey diycem boynuz kulağı geçermiş oda geçicek seni
Neyse misafirler nevakit giderler görüşelim özledim
Hepinize hayırlı günler arkadaşlar
elixsir mesajını aldım tatlım ekledim senide
yaa heycandan unuttum hanginizindi ya rahim duvarı ince,böğürtlen kökü rahim duvarını kalınlaştırıyomuş kızlar ya bide hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş yumurta gelişimine çatlamasına yardımcıymış.aldım geldim aktardan kullancam bu ay onu da.kafayı bozdum artık ne duyuyosam atlıyom.bu ay preseed jel ve bu böğürtlen kökünü kaynatıp suyunu içicem.
Son düzenleme: