Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayırdır,bu saatte neden gittiniz,ters bişey olmadı inşallah.

ahhh,ahh,tadilat yapılan evi ben bilirim,biz evin içinden yeniden bi ev yaptık annemlerde,ne zor oluyo,rabbim kolaylık versin.
keşke kuzu yaaa,hep aklıma geldi,keşke hamilelik belirtisi olsa diye,çünkü baya kötü yakalandım,oysaki yenide atlatmıştım ben gribi.

bu arada,topici her sabah sen açıyon,ne kadar erkenci hatunsun öyle :81:

canım,gökçemizi öp yerimize,rabbim şifa versin.

öncelikle,selina için hemen kadrodan yer açıyorum,hiç merak etmeyin
kuzu,dün çok fena oldum yaaaaa,mecburen ayaktaydım ama fenaydı yani,yaklaşıkta 30 kişi oldu,güel oldu,dualar yapıldı,ama ben bittiğimi düşündüm bi ara,ne kadar ağır yakalandım gribe yaaaa,hala geçmedi,kullanmadığım bişey kalmadı,ballı zencefil,limonlu sirke,sarımsaklı bal,limonlu çay,sirkeli su,portakallı limon,asitli içecekler,ballı,karabiberli süt,içim dışım sıvı oldu,tabi gece wc yollarından gelemedim.

kuzu,çok hastalandım,artııııııııııııııııııııı,hala yatılı misafirlerim var,gerçi yabancı değiller ama,genede her an pc başında olunmuyo işte.

ben geçmişi okuyodum canım,görüşürüz.

kız dur,hemen yarın belli mi olur,önce bi kaç gün günüm geçmesi gerek önce,hayırlısı bakalım.
pelincim,çok geçmiş olsun canım,yaranın tedavisi kolaymış,hiç endişe etme,inşallahda en kısa zamanda hamile haberini alırız.
herkeze selam kızlar. [/QUOTE]

güldürdüysem ne mutlu bana:) zaten sözleşmeli olmaz he kadrolu isterim ben işi ünlü prof. yanında asistan olcam kadrolu olsun dimi.sabah kocişi gönderince soluğu burda alıyom.ev işlerimi de ara ara yapıyom idare ediyoz işte.

kuru soğanın suyunu çıkar bir yemek kaşığı kadar,sonra iç,botaş gibi olursun
abla hakket senin adın geçmemiş nasıl unuttum ben,ama dediğin gibi kalbimdesin her zaman.zaten seni unutsam bu topiğe girmeyide unuturdum herhalde.ben burdaki herkesi çok seviyorum.

yaa heycandan unuttum hanginizindi ya rahim duvarı ince,böğürtlen kökü rahim duvarını kalınlaştırıyomuş kızlar ya bide hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş yumurta gelişimine çatlamasına yardımcıymış.aldım geldim aktardan kullancam bu ay onu da.kafayı bozdum artık ne duyuyosam atlıyom.bu ay preseed jel ve bu böğürtlen kökünü kaynatıp suyunu içicem.

Son düzenleme:

s

egalcim bu liste dua listesi katılmak istiyosun değilmi canım yani diğer liste değil yanlış anlama soruyorum ama sadece hatırlatmak istedim .ben hemen eklerim canım

ewet cnm. bende dua listesine katilmak istiyorumm ins gec kalmamisimdir beni 2 yil oldu...

gercektenmi?? en internette okudum baska seyler yaziyoo tühh ozman kullanmayimi ben bunu??

selina23 : ben bu ay kullanıcam canım şimdi araştırıyorum nerden alabilirim diye.kullanıp faydasını gören var başka bir topikte bi arkadaşımız ilk denemesinde kullanmış ve hamile şuan,rabbim yavrusunu bağışlasın,eğer ilişkide kuruluk yaşıyorsan kullan ama yaşamıyorsan gerek yok diye biliyorum.

bende ebay diye bi site var ordan olmayi düsünüyorum ama kismet bakalim ins ii gelir bize

ben eşimin sperm sayısını 2 ay önce ölçtürdüm.özel hastanede 40 tl verdik.eşin ssk lıysa yine bir miktarını ödüyorsun yani 40 tl burda öyle.kadın doğum doktoruma söyledim direk bu testi yaptırcaz diye giriş yaptık.sonucuna göre uroloğa gösterirsiniz.

hmmm tmm bende kadin doktoruna gittigimde bi soruyum 1 yil oldu olmuyo test falan yaptirallimmi diye tessekur ederim cnmm..

e
canim sperm testi icin,herhengi bir uroloji doktoruna gitmeniz yeterli,sizi loboratuvara yönlendiriyorlar..eger sigortaniz aok ise hicbir ucret ödemiyorsun canim..esim gecen aylarda oldu.ve hic bir ucret ödemedik
tmm cnm bi kendi doktorumla konusuyum o yönlerndirir.. benim ki technikerkarankenkasse cnmm acaba bizimkide ücretsizmidir ki???cok saol cnmm valla sizde olmazsaniz cahil cahil gidecezzz

"" valla yazilari karistirdiysam affola ilk defe böyle hep birlikte cevap vermeyi denedimm""""

Son düzenleme:
arkadaşlar dua listesine katılmak istiyorsunuz fakat sizileri daha önce bu topicde görmedim
yani bu listede olmak için devamlılık gerekiyo kimse yanlış anlamasın sonra çok sorun yaşıyoruz ,listeye adını yazdırıp çok kaybolan var .sonra ayetel kürsiler eksik kalıyo .
ama dersenizki ben artık burdayım seve seve eklerim listeye umarım beni anlayışla karşılarsınız

allah kavuştursun cano dimek bugün misafir oyuncusun
valla ben diyim kesin geçicek seni haberin ola selinam derslerine güzel çalışıyo
ya dimek unuttun peki ben napıyım ovakit
Liste başıyım gene wowwwww
liste başını biz çekiyoruz tebrik koyuyorum sevtuna ,sana ve bana
ya sadece bir dakikayla insan kaçırılır mı,hofffffffffffffffffffffffff
kanka aynen şu 3 yıl,3 ay,2 hafta ynış.:89:
dimekki kaçırılırmış azcuk acele etseydin sende
tamam hemen ekliyorum 3,5 yıl olaraktan
sağol ebrarcımm

görüşürüz iyi pazarlar cnm
saol tatlışım

benide eklermisiniz dua listenize ben de bir an evvel anne olmak için can atıyorum ...tşkürler
yukarda açıklama yaptım canım eğer okey dersen tabiki eklerim
selam.. ben de bu listeye eklenmek istiyorum... 2 yıldır uğraşıyoruz bebek için...
yukarda açıklama yaptım canım eğer okeyse ben eklerim seve seve
allahım inşşşşş bu ve bunun gibi listelerde bekleyen herkes bebk sahibi olsun
bu listeler boşalsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnnnnnnnnnnnnnn
ay kuzum ya dedimya sorun değil ben çok inanıyorum çünkü kalplerimizin bir olduğuna kalabalığız çok normal unutmak .
bu kökten bende kullansammı diyorum ya bitek bu kaldı kusur kalmasın yaa

bende istiyorummmmmm....bizde 2 yıldır istiyoruz
aynı şekilde canım açıklamamı okuyup okey dersen eklerim elbette

yok tatlım geç kalmadın eklerim tabiki yanlız devamlılık şartımız var yani dua listesini iyi takip edersin olurmu canım şimdiden teşekkürler

bebek bekleme sürelerimiz

BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YIL
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5 YIL
SAMYELİ...........4 YIL
KARDELOŞ..........3,5 YIL
WAY...............3 YIL
BİRSEN............3 YIL
ANATOLİA..........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
GARİP.............2 YIL
EGAL..............2 YIL
KAYRAM............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY

yok tatlım geç kalmadın eklerim tabiki yanlız devamlılık şartımız var yani dua listesini iyi takip edersin olurmu canım şimdiden teşekkürler

tmm cnm zaten ben yazmasamda ne olmus ne bitmis die bakiom yani dualari kacirmam imkansiz okuduklarim yazarim buraya artik ins dualar kabul olurr ammiiinnnnnn

benide listeye alın 2 sene.. Rabbim aratmasın artıkk :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2:

haklısın canım ben yeni girdim bu topiğe bundan sonra da devam etmek isterim. benim de ara ara moralim bozuluyo.dualarla birbirimize destek olalım inşallah en kısa zamanda boşalır bu liste.ben 8 ay önce düşük yaptım ara verdik bu 3. ayım beni de eklerseniz sevinirim listeye . dua okuma nasıl olacak herkese bi sayı mı düşüyo beni bilgilendirir misin?

2009 dan beri üyesiyim kk nın ama sadece okuyucuydum pek fazla yorumda bulunmuyordum ama artık hergün giriyorum dua listenize benide alın gerekeni okurum yaparım..tek başıma dua etmektense toplu dua da bende olayım..

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)

yeteeeeer,Duru_,pelin67,banu145145,sunger,sincap08,ugurboncugum,
ne habersiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

selam kızlar nasılsınız...hormon testlerim hakkında yorum yaparmısınız doktor bişey söylemedi merak ettim...

fsh

follikuller faz 3.5-12.5
ovulatuar faz 4.7-21.5
luteal faz 1.7-9
postmeopause25,8-134.8

LH

FOLLİKULLER FAZ 2.4-12.6
ovulatuar faz -14-95
luteal faz 1.0 -14.7
menapoz 20 -138

kızlar bu testler hakkında bilgisi olan veya anlayan bana bilgi verirse cok sevinirim...:26::26:

şöyle bişeyde yazıyo fsh 6,63 LH 6,47 yorum yapmadan gecmeyin lütfen cok merak ediyorum...

Son düzenleme:
canım bebiş bekleme sürelerini istemişsin 2 yıl 8 ay oldu ona göre listede yerimi alayım hepimizde o listeden bi an önce çıksak ne iii olur

iiii valla sen ne yapıyon kaçma başka topiğe

güldürdüysem ne mutlu bana:) zaten sözleşmeli olmaz he kadrolu isterim ben işi ünlü prof. yanında asistan olcam kadrolu olsun dimi.sabah kocişi gönderince soluğu burda alıyom.ev işlerimi de ara ara yapıyom idare ediyoz işte.

kuru soğanın suyunu çıkar bir yemek kaşığı kadar,sonra iç,botaş gibi olursun

abla hakket senin adın geçmemiş nasıl unuttum ben,ama dediğin gibi kalbimdesin her zaman.zaten seni unutsam bu topiğe girmeyide unuturdum herhalde.ben burdaki herkesi çok seviyorum.

yaa heycandan unuttum hanginizindi ya rahim duvarı ince,böğürtlen kökü rahim duvarını kalınlaştırıyomuş kızlar ya bide hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş yumurta gelişimine çatlamasına yardımcıymış.aldım geldim aktardan kullancam bu ay onu da.kafayı bozdum artık ne duyuyosam atlıyom.bu ay preseed jel ve bu böğürtlen kökünü kaynatıp suyunu içicem.
[/QUOTE]

Canım çok geçmiş olsun.Bende şu jeli araştırıyorum 4 aya tüp deniycem tekrar ama bu arada birde bunu deniyelim eczanelerde varmı acaba biliyomusun.Böğürtlen kökünüde tedirgin oluyorum bazı şeyler yarar verirken zararda verbiliyor diye.

Kızlar bu hafata başlıyalım ayetel kürsinin yanında birde yasin okusak nasıl olur.

İyiyim hayatım şu jeli sen kullandınmı ben alıp denesemmi acaba ne dersin.

ebrarım benide ekleyebilirsin listeye canım annemde sık giremeyebilirim ama takip etmeye calışcam bugun adet oldum temizlenir temizlenmez okumalara katılabilirim... 1.5 yıl diye yazarsın beni canım...

Son düzenleme:

Canım senin değerlerin kaçki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…