Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam herkerze nasılsınız hanımlar isimlerini yeni gördüklerim var onlarada selammmmmm

Canım çok geçmiş olsun.Bende şu jeli araştırıyorum 4 aya tüp deniycem tekrar ama bu arada birde bunu deniyelim eczanelerde varmı acaba biliyomusun.Böğürtlen kökünüde tedirgin oluyorum bazı şeyler yarar verirken zararda verbiliyor diye.

Kızlar bu hafata başlıyalım ayetel kürsinin yanında birde yasin okusak nasıl olur.

İyiyim hayatım şu jeli sen kullandınmı ben alıp denesemmi acaba ne dersin.[/QUOTE]

ne jeli canım

Ben geçmişi okudum beni sıcak kanlılıkla karşılayan hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ...Ortamınız çok güzel yürekleriniz çok güzel Allah gönüllerinizde istediğiniz dilediğiniz her güzelliği en kısa zamanda nasip etsin inşallah....

Bir dua listeniz varmış ne kadar güzel çok duygulandım.Allah dualarınızı kabul eylesin..Ben listede bulunmasam da olur.Yalnız edilmesi gereken dualarınıza bende eşlik edip üzerime düşen ne kadar dua varsa katkıda bulunmaya gönüllüyüm...Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum güzel insanlar

Canım çok geçmiş olsun.Bende şu jeli araştırıyorum 4 aya tüp deniycem tekrar ama bu arada birde bunu deniyelim eczanelerde varmı acaba biliyomusun.Böğürtlen kökünüde tedirgin oluyorum bazı şeyler yarar verirken zararda verbiliyor diye.

Kızlar bu hafata başlıyalım ayetel kürsinin yanında birde yasin okusak nasıl olur.

İyiyim hayatım şu jeli sen kullandınmı ben alıp denesemmi acaba ne dersin.[/QUOTE]

Canım bu jelle ikinci ayım bu ay..Geçen yıl ebaydan aldım ama kargoda sorun yaşadım 1 ay bekledim gelmedi iptal ettim..Bu yıl geçen ay gitti gidiyordan aldım bizim gibi bebiş beklerken jeli kullanıp hamile kalan bir arkadaş satıcısı firmanın sattığının bayağı bir altında fiyata satıyor tavsiye edebilirim kullanmayı düşünecek olursan ...

iyiyim canım sagol sen nasılsın...

canım bebiş bekleme sürelerini istemişsin 2 yıl 8 ay oldu ona göre listede yerimi alayım hepimizde o listeden bi an önce çıksak ne iii olur

iiii valla sen ne yapıyon kaçma başka topiğe

hep iyi olun kızlar inşşşşşşşş
yok kız bu gün topikler çok sesiz yok kız çok az gidiyorum başka topiğe

bu ay havuç yedim bol bol ovulasyon testi aldım çift çizgiyi de yakaladım,aşk da yaptık.incir yedim bakalım ne olacak bilmiyorum .faydalı başka şeyler var mı benim bilmediğim ya
Hadi bakalım hayırlısı inşallah Vitamin alıyor musun peki? Ben her gün bir vitamin alıyorum sabahtan 1 tane elevit.gebeliğe hazırlıkta ve gebelikte kullanılabilen bir vitaminmiş yine burada bir arkaş önermişti sağolsun bana da

Pre~seed' i benzersiz yapan nedir?

Pre~seed, " Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı - Sperm Dostu " ilk vajinal nemlendiricidir. Vajinal kuruluğu rahatlatmak için doğal vücut salgılarını taklit eder. Bunu yaparken de sperm için en uygun ortamı sağlar.
Pre~seed, vajinal nemlendirici semen (meni) ve üretken servikal mukusla aynı pH daki bir sıvı içinde dağıtılır. Sperme zarar vermez ve kadın vücudunu rahatlatır.
Pre~seed, hücrelere antioksidan desteği sağlayan DOĞAL şekilde oluşan, bioaktif bitki şekeri olan Arabinogalaktan içerir.

Pre~seed, içeride tutunarak vajina ve dış serviksi kaplar, hamile kalmaya çalışıldığı zamanlarda dahi sperme zarar vermeden doğal nemlendirmeyi yeniler.
Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.

Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.

folik asit alıyorum sadece eleviti hamileyken vermişti doktorum ama bitirmek nasip olmadı

bu sayfalari defelarca okuyan biriydim bende. 3 aydir korunmadigimiz halde olmamisti bi türlü 4. ay pre seed almaya karar verdim ve aldim ama hic ovulasyon testi falan kullanmadim ben cünkü yumurtlama zamanimda agrilarim oldugu icin hissedebiliyodum pre seed i 4 kez kullandim malum günler oldugunu düsündügüm zamanlarda her neyse adetim 2 gün gecti ve bugün test yaptim veeee sonuc hamileyimmm allahima sükürler olsun pre seed mi vesile oldu bilmiyorum ama suan büyük bi saskinlik icindeyim cuma günü doktora gidicem kontrol olmak icin allahim insallah hersey yolundadir ve böyle de devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…