hoş geldiiiiiiinnnnn
niye kız,kimi boğmaya gidiyon
benim pc tv yide görüyo,bi taşla iki kuş misali oluyo benim iş,yalnız gözlerim ha böyle olmasa iyidir
yok kız,siteden değil,benim gezentiliğimden görünmüyorum altta
güle güle ragnev cim,hayırlı geceler.
benim pc tv yide görüyo,bi taşla iki kuş misali oluyo benim iş,yalnız gözlerim ha böyle olmasa iyidir
carolin ali soner... uyuz oluyorum her hafta strese giriyorum yaff...
ilk yapacagin sey ne olurdu....
benimde öyle olacak yakında hem tv hem pc yandık
merak etme,ekber haklarından gelcek onları,yalnız olan gene cemileye olcak
carolin ali soner dövüp suratlarına tükürmek bi dan laf söylemek...
tamam tatlim giderken benide cagir seve seve gelirim bir elin nesi var iki elin sesi var diymihadi kactim ben allaha emanet olun
tamam tatlim giderken benide cagir seve seve gelirim bir elin nesi var iki elin sesi var diymihadi kactim ben allaha emanet olun
yok be cnm ne etcezz takılıyozz öle herkezin işi vardı sanırsam:44:inşallah oğluşun kardeşine kavuşur en kısa zamanda
yok kız kimseyi unutmuyoz ama arada yazarken kaçırıyoz
Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucaına almak nasip olsun hayırlısıyla güzel haberlerini hep alalım
napıyım canım ya benim kimseden bi çekincem yok o yüzden rahatım belki ondan adımı kullanıyorum boğazının biraz olsun geçmesine sevindim çabuk iyileş elmayı yaparsan çok faydasını çok görürsün ilerdede farkeder azalma sağlar boğazında
nasılsın zeyn doğumu anlatacaktın nerde anlattın söylede bilelim oğlun ne kadarlık oldu gazı çokk oluyomu arada uğrada haber ver unutma
hoşgeldin işlerin az kaldı demek sevtunla siz uğraşıp duruyonuz hadi kolay gelsin
hayırlısı garipcim insana moral verince dahabi iyi istekli oluyo yoksa olmayacak diye düşünüp duruyo
niye herkesi kaçırdınmı kimse yok ne yaptın kız topiğe syle bakıım
teşekkür ederim canım,geçti şükür,sen nasılsın,bugün pek yalnız kalmışınız topicte.
biz sana demiştik demek istiyorum nedense
100 karakterden fazlasını göndermiyo ece cim,benimde başıma çok geldi,siniri bozuluyo insanın
işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmmmmm,ama sen yoksun şimdide
canım çok saol düşündüğün ve tavsiye ettiğin için benim ağzım çok yandı bu tarz bitkisel haplardan oyüzden pek düşünemiyorum tatlım .yinede teşekkür ederimkanda pıhtılaşma var anladıgım kadarı ile değilmi*? nacizena tavsiye vereblirim eğer kanda pıhtılaşma varsa herbalife ın omega 3 ü var.. kalp damar beslenmesi yapıyor ve kanın pıhtılaşmasını vs engelliyor ama düzenli kullanımda.. istersen kullan zaten vücudun ihtiiyacıda omega yediğimiz gıdalardan alamıyoruz.. şöyle bir örnek verebilirim bi müşterim vardı 2 kere kandaki pıhtılaşmadan cocugunu düşürdü omega ve vitamin tabletlerimizi kullandı şuan kızı var 1.5 yaşında.. hani sende istersen kullan..
dğru diyosun yaa ah bu bebekler ahhhhYok be canım olmasamda o kadar çok ilaç kullandımki 4 tür antibiyotik çocukmu kalır.27 şubat canım Hiç sorma ya oturdukça acıkıyo insan poff
ebrar ablacım banu ablacım selinacım kardelencim waycım unuttuğum olduysa kusura bakmayın ne olur hepinize teşekkür edeerim kıl payı kaçırdım gene yawwwwwwwwwwwww
saolun allah razı olsun
ayy negüzel güle güle otur ağız tadıyla eminim çok güzel olmuştur bide bebişin gelse tam süper olursindi gerçekten çünki evimin içi çok eskiydi mineflo vardı heryerde kapılar eski kapıydı şimdi şahane oldu cnm boyası süper oldu fıstık yeşiliydi şimdi kumbeji oldu ışıl ışıl oldu ya çok yorulduk ama değdi yani şimdi tefarruat işlerim var ince işler bide en önemlisi mutfağıma hiç ellemedim şimdi onları yapıorum bugün biraz rahatladım o yüzden giriorum bide çok özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ohhh bee moral veren doktorlarda varmış sevindim canım bak dediğimiz gibiymiş durum şimdi bolca çalışkizlar dun kadin dokturuma gitmistim biliyorsunuz...bana tiroitin cok yuksek dedii.ev doktoruna git ultroson yapsin tahlil yapsin dedi..ayrica kandine kanimi aldiii:44::44::44::44::44::44:
bugun ev doktorumuza gittik,cok tatli birisi sagolsun..
kadin dokturumun dediklerini söyledim,kadin hem kizdi hemde sok oldu
bana dediki tiroit degeriniz doktorunuzun abartigi kadar kötu degil,ikincisi sizi hemen niye tup bebege yönlendiriyor dedi..daha cok gecsin iz dediii,ben bile 34 yasimda ilk bebegimi dogurdum..böyle kendinize stres yapmayin dediiii....
beni uzman bir doktora yönlendirdiii...tiroit hormonumu kontrol edecek..degeriniz kötu degil ama yine biz kontrol edelim dediiii....
bana hormonlari duzenleyici bir ilac verdiiii...cogu kadin bu ilacla hamile kaldi dediii,tabi hersey rabbimin taktiri..ilaclar bir vesileee
esime de,sperm artirici igne verdiii..haftada bir gidip vurulacak...
tup falan dusunmeyin,kendinizi yipratmayin oluruna birakin.daha cok gencsiniz..alternatif tiptan destek alin dediiii..
icim bir rahatladiki sormayin kizlarrr....doktor cok önemliiii gercketen...
insallah tupe gerek kalmdan gelir bebisim..rabbim hepimize nasip etsin insallah::
canım ağzına sağlıkAllah hepinizden razı olsun arkadaşlarım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh ebrarcım bulantım devam ediyor dr aşırı olmadığı sürece bulantı bebeğin sağlıklı olmasını gösterir dedi bende bunu teselli kabul ederek geçmesini bekliyorum.
Dualarımı okudum rabbim kabul etsin amin
canım napalım idare edicez herüfleri onlar olmasa naparız :18:ebrarcım evet canımya kendileri girdiği zaman sorun yok bizde sorun oluyo artık o yokken gelirim bu arada duayı 10+10=20 okudum ok nasılsın bakalım
kardelencim karekterlerden mi oluyo dün alıntılarım ondan mi gitmedi acaba neyse canım nasılsın
hiranurcum evet öle olmus canım neyse inşallah bidaha ki sefere denk geliriz bu arada nasılsın
garip cim yok canım küsmedim sadce küsmüş gibi yaptımnasılsın tatlım
canım bugün işlerim vardı oyüzden gelemedim nasılsın?yeterim
ebrarıım
garibiim
kardeloşum
wayım
peliciim
kayracım
durucum
emelcim
elacım
nerdesinizz kısslarr:79:
doğrudur saygı duyarım benimde çekincem yok ama sanal alem bazı şeyler gizli olmalı sanki :26:inşallah oğluşun kardeşine kavuşur en kısa zamanda
yok kız kimseyi unutmuyoz ama arada yazarken kaçırıyoz
Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucaına almak nasip olsun hayırlısıyla güzel haberlerini hep alalım
napıyım canım ya benim kimseden bi çekincem yok o yüzden rahatım belki ondan adımı kullanıyorum boğazının biraz olsun geçmesine sevindim çabuk iyileş elmayı yaparsan çok faydasını çok görürsün ilerdede farkeder azalma sağlar boğazında
nasılsın zeyn doğumu anlatacaktın nerde anlattın söylede bilelim oğlun ne kadarlık oldu gazı çokk oluyomu arada uğrada haber ver unutma
hoşgeldin işlerin az kaldı demek sevtunla siz uğraşıp duruyonuz hadi kolay gelsin
hayırlısı garipcim insana moral verince dahabi iyi istekli oluyo yoksa olmayacak diye düşünüp duruyo
niye herkesi kaçırdınmı kimse yok ne yaptın kız topiğe syle bakıım
canım bende cevap yazmıştım ama görmedin sanırsamcanım ya sende ayetelkürsi okuyormusun okuyorsn ben hem okuyorum hemde kurankursuna gidiyorum ordaki arkadaşlarımada okumaları için dağıtıyorum buda geçerlimi bir bilgin varmı
ayyy çok şükür durucum ya baya merak etmiştik neyse sorun olmamasına sevindim misafirlerini yollayınca bol bol konuşuruzGüzel bacılarım hepinize selam olsun hepinizi çok özledim.günlerdir nete giremiyorum yatılı misafirlerim var.İnşallah hepiciğiniz iyisinizdir..geçmişe bakmaya şu an için vaktim yok.misafirlerim yarın gidecek kısmetse yarın akşam sizlerle olacağım.sizleri çokk seviyorum......:16
selam tatlım nasılsın?herkese iyiaksamlar arkadaslar benim dizim bitti hemen buraya daldimmm
benide benide şu carolini bigüzel pataklasam içim anca soğurpufffff öyle bir geçer zamankş dizisine iki dakka soksunlar beni yaa...
yok canım pc karşımda sandalye tepesindeyim tv solumda neyse fazla oturdum çıkıcam EBRAR sende hoşgeldin canım nasıl oldundiğer oda soğuk diye,yanıma aldım pc yi,baş köşede,tekli koltuğuda çevirdim,yatak konforunda misler gibi
çıkamadım allahtan tek sayfaydı yoksa ne olurdu bilemiyorum nereye yine erkenden?çıkamadın mı geçmişten,gel hadi,gitcem bennnnnnnnnnnn
saol birsenim ben iyiyim sen nasılsınyok canım pc karşımda sandalye tepesindeyim tv solumda neyse fazla oturdum çıkıcam EBRAR sende hoşgeldin canım nasıl oldun
iyiyim ebrar ablacım sen nasılsın
gel öpüşelimde affettirelim kendimizi,olma mıyok be cnm ne etcezz takılıyozz öle herkezin işi vardı sanırsam:44:
evet bugun yalnız kaldım
kimsecikler yoktu
ben iiyim cnm sen nasılsın
selam kıslarr
he yaaa kanka,topicler çoğaldı,arkadaşların kimisi yeni topic açtı,bende hepsini bi arada isare etmeye çalışıtyorum napimcanım çok saol düşündüğün ve tavsiye ettiğin için benim ağzım çok yandı bu tarz bitkisel haplardan oyüzden pek düşünemiyorum tatlım .yinede teşekkür ederim
dğru diyosun yaa ah bu bebekler ahhhh
ayy negüzel güle güle otur ağız tadıyla eminim çok güzel olmuştur bide bebişin gelse tam süper olur
ohhh bee moral veren doktorlarda varmış sevindim canım bak dediğimiz gibiymiş durum şimdi bolca çalış
canım ağzına sağlık
evet doktorun doğru diyo sağlıklı gebelikte olması gerekiyomuş çok istisna olmayan yani inşallah 3 ay bitince geçicek tatlım sabır
canım napalım idare edicez herüfleri onlar olmasa naparız :18:
buarada saol ağzına sağlık
canım bugün işlerim vardı oyüzden gelemedim nasılsın?
doğrudur saygı duyarım benimde çekincem yok ama sanal alem bazı şeyler gizli olmalı sanki :26:
saol canım boğazım daha iyi şükür sen nasılsın?ağrıların iyidir inşallah bu kaçıncı soruşum cevap yazarsın inşallah
canım bende cevap yazmıştım ama görmedin sanırsam
ayyy çok şükür durucum ya baya merak etmiştik neyse sorun olmamasına sevindim misafirlerini yollayınca bol bol konuşuruz
selam tatlım nasılsın?
benide benide şu carolini bigüzel pataklasam içim anca soğur
hepinize selam güzeller iyisinizdir umarım
buarada kardeloş sendende alıntı yapmıştım ama noldu anlamadım çok geziyomuşsun tam sopalıksın haberin olsun
yok canım pc karşımda sandalye tepesindeyim tv solumda neyse fazla oturdum çıkıcam EBRAR sende hoşgeldin canım nasıl oldun
canım çok saol düşündüğün ve tavsiye ettiğin için benim ağzım çok yandı bu tarz bitkisel haplardan oyüzden pek düşünemiyorum tatlım .yinede teşekkür ederim
benide benide şu carolini bigüzel pataklasam içim anca soğur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?