Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amiin canım doğru diyorsun canım o kalp atışlarını duymak çok güzel birsey insanı çok değiştiriyor resmen ayakları yerden kesen bir duygu

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh ebrarcım bulantım devam ediyor dr aşırı olmadığı sürece bulantı bebeğin sağlıklı olmasını gösterir dedi bende bunu teselli kabul ederek geçmesini bekliyorum.
Dualarımı okudum rabbim kabul etsin amin

selamlar istanbul zeytinburnu sante plus hastanesi hakkında bilgi sahibi olan varmı.ordaki kadın doğum doktoru nasılll hangi doktoru tavsiye edersiniz.... yardım bekliyorummm

ay ne kötü doktorlar var ya, aynısını bugün benim başıma geldi. ben de hormon testleri yaptırdım sorun çıkmadı. ama doktor dedi ki, o zaman en yakın zamanda rahim filmi çektir, sorun çıkarsa tüp bebek çıkmazsa başka tedaviye başlarız dedi. şok oldum resmen, ben şey bekliyordum, dsaha gençsiziniz merak etmeyin çocuğunuz olur falan demesini bu böyle deyince acaip moralim bozuldu. ama diğer doktorum hiç tüp bebek vs düşünme acele etmeyin doğal yollarla olur diye beni teselli etmişti. ilk bu adama gitseydim herhalde kafayı yerdim, yakın diye gitmiştim ama bir daha kendi doktorum dışındakine gitmem herhalde.

sırf para kazanmak için tüp bebeğe yönlendiriyorlar canım, onları dinleyip moralini bozma.

ebrarcım evet canımya kendileri girdiği zaman sorun yok bizde sorun oluyo artık o yokken gelirim bu arada duayı 10+10=20 okudum ok nasılsın bakalım
kardelencim karekterlerden mi oluyo dün alıntılarım ondan mi gitmedi acaba neyse canım nasılsın
hiranurcum evet öle olmus canım neyse inşallah bidaha ki sefere denk geliriz bu arada nasılsın
garip cim yok canım küsmedim sadce küsmüş gibi yaptım nasılsın tatlım

yeterim

ebrarıım

garibiim

kardeloşum

wayım

peliciim

kayracım
durucum
emelcim

elacım

nerdesinizz kısslarr:79:

Son düzenleme:
insallah bitanem bir anonce bitrir cok zor bir durum bugun konustum arkadasimla ne yapsin ayni dun aksamki gibi sonuc da uc tane cocuk ucude okula gidiyor okullarindan da kaldilar arti insan eti agridir herzaman nereye kadar ablasinin yaninda kalacak veya nereye benimle kalacak veya nereye kadar annesiyle kalacak esinide seviyor vazgecemiyor eside seviyor ama iki kadini seviyor haketmedi bunu arkadasim insallah allahim dogru yolu gosterip cocuklarinin basina geri doner...

Canlarım bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn

ay çok heycanlandım kız allah tamamanına erdirsin inşallah canım seni çok iyi anlıyorum

canım benim kendinizi bebeğe odaklamayın evliliğinizin tadını çıkartın meleğin inşallah gelecek bir buçuk yıl çok az bir zaman eşinide kendinide üzme lütfen

evinde güle güle otur canım annenede geçmiş olsun hayatım allah şifa versin anacığına

hııııııııı anladım canım inşallaha aşılamaya gerek kalmadan gelir minişim

yuh oha falan ozaman o adama bişeyler yapılmış ola bilir kör falan değil her halde
inşallah oğluşun kardeşine kavuşur en kısa zamanda
ii işte aynı eskisi gibi gelemiyorum diye herkes beni unutmuş sen nasılsın tatlım benim
yok kız kimseyi unutmuyoz ama arada yazarken kaçırıyoz
Canlarım bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn
Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucaına almak nasip olsun hayırlısıyla güzel haberlerini hep alalım
napıyım canım ya benim kimseden bi çekincem yok o yüzden rahatım belki ondan adımı kullanıyorum boğazının biraz olsun geçmesine sevindim çabuk iyileş elmayı yaparsan çok faydasını çok görürsün ilerdede farkeder azalma sağlar boğazında
selam kizlar nasilsiniz
tosti hamileymis cok sevindim bizim topikteydi diger hamileliginde insallah hayirlisiyla tamamina erer
baska hamileler varmi fazla giremiyorum oglan durmuyorda
nasılsın zeyn doğumu anlatacaktın nerde anlattın söylede bilelim oğlun ne kadarlık oldu gazı çokk oluyomu arada uğrada haber ver unutma
hoşgeldin işlerin az kaldı demek sevtunla siz uğraşıp duruyonuz hadi kolay gelsin
hayırlısı garipcim insana moral verince dahabi iyi istekli oluyo yoksa olmayacak diye düşünüp duruyo
bugun kimsecikler yok cok sessiz burası yaa
niye herkesi kaçırdınmı kimse yok ne yaptın kız topiğe syle bakıım

selam kıslar kardeloşum geçmiş olsun cnm

garibim nasılsın altta görüyorum seni
teşekkür ederim canım,geçti şükür,sen nasılsın,bugün pek yalnız kalmışınız topicte.
biz sana demiştik demek istiyorum nedense
100 karakterden fazlasını göndermiyo ece cim,benimde başıma çok geldi,siniri bozuluyo insanın
yeterim

ebrarıım

garibiim

kardeloşum

wayım

peliciim

kayracım
durucum
emelcim

elacım

nerdesinizz kısslarr:79:
işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmmmmm,ama sen yoksun şimdide

saol cnm benim allah razı olsun

aynen öle cnm ya sevtun ablayla bi benim işlerim bitmedi ama az kaldı bitti sayılır teşekkür ederim cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…