Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gunaydin,gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kader arkadaslarimmmmdilerim gununuz gecen butun gunlerinizden guzel gecsinhayirlara vesile olsun insallah

sağol garibim sen nasılsın

allah iyilik versin canim..bende iyiyim iste cok sukur canim

haklisin canim yaa,biz 2 yil oldu evleneli,korunmadikta hic..tedaviyede yeni basladik.o yuzden sanirim acelemiz..ama doktor cok önemli,para kazanmak icin surekli test,kontrol,tup bebek vs yönlendiriyorlar..kadin doktorum 1 ay icinde 2 defa tiorit testi yapti bana..ev doktorumuz ise degerler cok normal diyor.:26:birinin dedigini biri tutmuyor istee..ama doktorun motive etmesi cok önemli,allah iyi doktorlar ile karsilastirsin hepimizi

kusmedigine sevindim canim.iyiyim cok sukur bende,yasayip gidiyoruz iste

bugun kimsecikler yok cok sessiz burası yaa

yeterim

ebrarıım

garibiim

kardeloşum

wayım

peliciim

kayracım
durucum
emelcim

elacım

nerdesinizz kısslarr:79:

ben geldim,simdide sen yoksun canim yaadun disarda islerim vardi biraz gelemedim cok

allah arkadasinin yardimcisi olsun..cok zor bir durum,ne konusmaya gelir nede yorum yapmaya böyle konular,allah sabirlik versin arkadasina..bir imtian hayat isteama sevgi konusunda sana katilamayacagim canim..BIR KALPTE IKI SEVGI OLMAZ tatlim..insanin kalbinde farkli cok sevgiler olur,anne,baba,kardes,vs gibi..ama ayni duygu ile iki sevgi olmaz tatlim..allah arkadasinin esini hidayete erdirsin,ne diyeyim

evet canim cok haklisin,doktorun motivesi cok önemli..motivasyon kiran bir doktor oldumu insan kendini carsiz ve ümitsiz hissedebiliyor malesef

allah razi olsun canim,öncelikle sizler rahatlattiniz beniama bir dokturun agzindan duymak ta insani cok etkiliyor

Bir yaramazlık yok birtanem oy oyy canlarım benim demek merak ettiniz.valla vakit olmadı hiç girmeye şu an da bile yatak odasında açtım pc i misafirlerim var uzak yoldan yarın gidecekler birtanem yarın sizlerle olucam

yatili misafir olunca cok zor oluyor durucum,insanin duzeni degisiyor..ama saglik olsun misafirde guzel oluyor,tum --lerine ragmen..sen iyi olda musait oldugunda gelirsin tatlim

diğer oda soğuk diye,yanıma aldım pc yi,baş köşede,tekli koltuğuda çevirdim,yatak konforunda misler gibi

ohhhhh,masallah degmeyin kardelenin keyfineepasa keyfi valla,sefan olsun

evet ebrarim,moral veren doktorlarda var,umitvar olmamiz gerek yaniiicalisiyoz emmeeeallah'in taktiri artik..rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin..sen nasil oldun canim?karsilasamadik bu aralar

senin adina cok sevindim canim..insallah hayirlara vesile olsun laparoskopin

insallah banucum insallah:

günaydın canlarr...nasılsınız bakalım? dün akşam keçiboynuzu kürü başladım.. hadi hayırlısı...

canim hayirli olsun kurun,hayirlara vesile olsun insallah........

kizlar kayradan ve pelinden haber alan varmi?merak ettim yaa:26::26::26::26:
sevtunumda gelemiyorözledim yaaainsallah bir an önce iyilesirde gelir aramiza
yetercim esin bugun ameliyat olacakti dimiii,insallah guzel gecer ameliyati,rabbim sifa versin
derinimizinde esi bir an önce yaptirsa pc yine aramizda olsa.............

Son düzenleme:
evet tatlim bende oyle bilirdim ama onuda seviyorum bunuda seviyorum diyor bakalim kac gune kadar ablasinin yaninda kalacak arti onunda cocuklari var kizacasi ev ev ustune kurulmaz...ne yapsin isde olusu olan bir gun delisi olan hergun aglarmis...en guzeli dedigim sekilde bosanmasi bosandikdan sonra hic ykdan kendi hayatini bilir ama kocasi birakmam seni diyor...builmiyorum isde gercekden sadece arkadasima cok uzuluyorum biraksa bir dert birakmasa baska dert insallah allahim oana dogru en hayirlisini vesile ederde hersey yoluna girer

arkadaslar merhaba,

daha önce yazıldı mı okuyamadım kusuruma bakmayın... ben de bi süredir bebek istiyorum ama henüz gelmedi maalesef. bu ay ovulasyon testi kullandım ama hiç çift çizgiyi göremedim bi gün biraz silik cıktı ertesi gün koyulaşır die beklerken iyice silindi ve kayboldu yumurtlama mı olmuoyr acaba die cok korkuorum ben de. pregesteron testiyle anlasılıomus bu galiba??? yapanınız var mı bunu acaba? siklusu 28 gün olanlar icin adetin 21. günü yapılıomus, galiba ama benim siklusum 29 gün. ne zaman testi yapmam gerkir acaba??? eger 21. gün yapmam gerekiyosa bugun 21. günümmm o yüzden cok acele etmem lazım. biliyosanız yardım lütfennnn:18:

Bana yapmamıştı ama sen ara doktoru sor.

günaydın canlarr...nasılsınız bakalım? dün akşam keçiboynuzu kürü başladım.. hadi hayırlısı...
Hayırlı olur inşallah.Bende yaptım eşime.

Birsen canım ben elmayı yaptım ama doğrumu acaba pişirdim tülbente sardım boğazımada sardım bu kadarmı birde ne kadar kalıcak inşallah faydası olur 3 hafta oldu geçmedi boğazlarım.

rabbim tomucuklandırsın dallarını hadi iyi geceler
amin canım amin,hepimizin dalları tomurcuklanır inşallah.
allah daha iyi etsin buarada başka tahlillerinde vardı sanırsam nezaman çıkıcak

sen merak etme ben sana anlatırım sen çıkıyon diye yazmıyalımmı kuzu
neyse öpüyorum seni
bak yazmamış işte kimse,daha bi sayfa olmuş,gerçi akşam çıkar acısı
kahve almak için bize bi katya gerekli canım,katya alırsam,hepsini alırım
evet canım,haklısın,bi uzamnadan duymak insanı çok rahatlatıyo,bizim rahat ol dememizde zaten bu testleri tecrübe ettiğimizden.
evet progestandan belli oluyomuş amane zaman yapıldığını bilmiyorum,bi kadın doığumcuya muayene olsan daha aydınlatır ama.

aşkolsun sungerim bitek dünürüne yazmışsın bizde yazmıştık sana
ayrıca ben klomen kullanalı çok zaman oldu başağrısı yaptımı inanki hatırlamıyorum canım
selam tatlışım
kürünüz hayırlı olsun şifa olsun inşallah
gunaydin,gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kader arkadaslarimmmmdilerim gununuz gecen butun gunlerinizden guzel gecsinhayirlara vesile olsun insallah
garibim negüzel dua ediyosun amin canım hepimizin inşallah
buarada içinin rahatlamasına sevindim hep pozitif ol pozitifi gör canım
herkesin gunu hayirli ugurulu kazasiz belasiz olur insallahhhhh
selam canım sanada hayırlı günler

ivet sözünü dinledik bak profsun senin sözün dinlenir

ya pelin nerelerde iyce merak ettim doktora gidecekti noldu acaba?
sevtunda yok inşallah oda iyidir panik nöbetleri geçmiştir umarım

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15bitti
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
EBRAR........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10bitti
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10bitti
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8bitti

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15bitti
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
YETER.........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
EBRAR........................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10
BANU..........................10
MİRANDA....................10bitti
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10bitti
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8bitti

iyim canım,,,bi yaramazlık yok çok şükür. sadece yemek pişiremiyorum,bulantım çok.. rabbim dikiş kadar bi sağ salim gelebilsek....
sen nasılsın canım.

ohh çok şükür semoşum allahım daha iyi etsin
bulantılarda geçer inşallah nekadar var dikişe canım ?
ben aynıyım değişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…