bende iyiyim cok şükür cnmçıkamadım allahtan tek sayfaydı yoksa ne olurdu bilemiyorum nereye yine erkenden?
saol birsenim ben iyiyim sen nasılsın
saol kuzu ben iyiyim sen nasılsın?
gel öpüşelimde affettirelim kendimizi,olma mı
he yaaa kanka,topicler çoğaldı,arkadaşların kimisi yeni topic açtı,bende hepsini bi arada isare etmeye çalışıtyorum napim
tamam canım,sen git dinlen,aman emrecimize iyi bak,ablasınıda öperiz.
iyi negüzel gönlünce gez canımgel öpüşelimde affettirelim kendimizi,olma mı
he yaaa kanka,topicler çoğaldı,arkadaşların kimisi yeni topic açtı,bende hepsini bi arada isare etmeye çalışıtyorum napim
sen bilirsin vebal taşımak istemedim ...
evanur ile seti bascaz hoyttttt diye dalcaz gel sende :) saç baş girelim
kızlar sabah erken kalkmam lazım,ayrıca çokda uykum geldi,ben çıkıyorum,görüşürüz,rica ediyorum fazla yazmayın,okumak çok zor oluyo,okumadanda içim rahat etmiyo,merake diyorum hepinizi.
allah daha iyi etsin buarada başka tahlillerinde vardı sanırsam nezaman çıkıcakbende iyiyim cok şükür cnm
olmamı beeeealsana öpcük
kızlar sabah erken kalkmam lazım,ayrıca çokda uykum geldi,ben çıkıyorum,görüşürüz,rica ediyorum fazla yazmayın,okumak çok zor oluyo,okumadanda içim rahat etmiyo,merake diyorum hepinizi.
canım çok saol düşündüğün ve tavsiye ettiğin için benim ağzım çok yandı bu tarz bitkisel haplardan oyüzden pek düşünemiyorum tatlım .yinede teşekkür ederim
dğru diyosun yaa ah bu bebekler ahhhh
ayy negüzel güle güle otur ağız tadıyla eminim çok güzel olmuştur bide bebişin gelse tam süper olur
ohhh bee moral veren doktorlarda varmış sevindim canım bak dediğimiz gibiymiş durum şimdi bolca çalış
canım ağzına sağlık
evet doktorun doğru diyo sağlıklı gebelikte olması gerekiyomuş çok istisna olmayan yani inşallah 3 ay bitince geçicek tatlım sabır
canım napalım idare edicez herüfleri onlar olmasa naparız :18:
buarada saol ağzına sağlık
canım bugün işlerim vardı oyüzden gelemedim nasılsın?
doğrudur saygı duyarım benimde çekincem yok ama sanal alem bazı şeyler gizli olmalı sanki :26:
saol canım boğazım daha iyi şükür sen nasılsın?ağrıların iyidir inşallah bu kaçıncı soruşum cevap yazarsın inşallah
canım bende cevap yazmıştım ama görmedin sanırsam
ayyy çok şükür durucum ya baya merak etmiştik neyse sorun olmamasına sevindim misafirlerini yollayınca bol bol konuşuruz
selam tatlım nasılsın?
benide benide şu carolini bigüzel pataklasam içim anca soğur
hepinize selam güzeller iyisinizdir umarım
buarada kardeloş sendende alıntı yapmıştım ama noldu anlamadım çok geziyomuşsun tam sopalıksın haberin olsun
10 gün sonra birde smir testide yapılmıstı oda bu hafta annem alıcak hepsi cıkınca doktora göstericemallah daha iyi etsin buarada başka tahlillerinde vardı sanırsam nezaman çıkıcak
sen merak etme ben sana anlatırım sen çıkıyon diye yazmıyalımmı kuzu
neyse öpüyorum seni
canım hatırladığım 2 kere sordumda olsun gözünden kaçmıştırkız valla ağrımı sordunu görmedim heralde ama artık geçenki gibi değil sadece fazla ayakta kalıp iş yapınca dolaşırken ağrı oluyo oda normalmiş heralde
10 gün sonra birde smir testide yapılmıstı oda bu hafta annem alıcak hepsi cıkınca doktora göstericem
bu arada bugun birşey okudum kk da yumura deliyorlar ya lakoskopiyle pkolular için doktorum banada hem kistimi allcak hemde yumuralıklarını delicem kistler yok olsun die demişti
bugun okudum bir ksadında işe yaramıss
gebe kaldımı bilmiyorum ama adetleri düzene girmiş kistlerde yok olmuss
YETER için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15bitti
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
EBRAR........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10bitti
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10bitti
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8bitti
KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15bitti
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
YETER.........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
EBRAR........................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10
BANU..........................10
MİRANDA....................10bitti
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10bitti
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8bitti
hadi sanada iyigeceler canım kendine iyi bak bende kaçıyorum kızlar kendinize iyi bakıngel öpüşelimde affettirelim kendimizi,olma mı
amin ablacım evet oda pkolu
inş oda yaptırır ama bende kocaman kist varya asıl onu alma amaclı lakoskp olcam
bende cıktım hadi iyi gecelerr
Valla canım hiç karşılamaşamaz olduk.Güle güle otur canım evinde mis gibi olmuştur.ebrar ablacım banu ablacım selinacım kardelencim waycım unuttuğum olduysa kusura bakmayın ne olur hepinize teşekkür edeerim kıl payı kaçırdım gene yawwwwwwwwwwwww
saolun allah razı olsun
Sevindim canım biz sana zaten söylemiştik inşallah kendiliğinden gelir minnoşun.kizlar dun kadin dokturuma gitmistim biliyorsunuz...bana tiroitin cok yuksek dedii.ev doktoruna git ultroson yapsin tahlil yapsin dedi..ayrica kandine kanimi aldiii:44::44::44::44::44::44:
bugun ev doktorumuza gittik,cok tatli birisi sagolsun..
kadin dokturumun dediklerini söyledim,kadin hem kizdi hemde sok oldu
bana dediki tiroit degeriniz doktorunuzun abartigi kadar kötu degil,ikincisi sizi hemen niye tup bebege yönlendiriyor dedi..daha cok gecsin iz dediii,ben bile 34 yasimda ilk bebegimi dogurdum..böyle kendinize stres yapmayin dediiii....
beni uzman bir doktora yönlendirdiii...tiroit hormonumu kontrol edecek..degeriniz kötu degil ama yine biz kontrol edelim dediiii....
bana hormonlari duzenleyici bir ilac verdiiii...cogu kadin bu ilacla hamile kaldi dediii,tabi hersey rabbimin taktiri..ilaclar bir vesileee
esime de,sperm artirici igne verdiii..haftada bir gidip vurulacak...
tup falan dusunmeyin,kendinizi yipratmayin oluruna birakin.daha cok gencsiniz..alternatif tiptan destek alin dediiii..
icim bir rahatladiki sormayin kizlarrr....doktor cok önemliiii gercketen...
insallah tupe gerek kalmdan gelir bebisim..rabbim hepimize nasip etsin insallah
Kolay gelsin canım kendine iyi bak.Güzel bacılarım hepinize selam olsun hepinizi çok özledim.günlerdir nete giremiyorum yatılı misafirlerim var.İnşallah hepiciğiniz iyisinizdir..geçmişe bakmaya şu an için vaktim yok.misafirlerim yarın gidecek kısmetse yarın akşam sizlerle olacağım.sizleri çokk seviyorum......
ohh keyfin yerinde birde kahve aldınmı tamamdır canım.diğer oda soğuk diye,yanıma aldım pc yi,baş köşede,tekli koltuğuda çevirdim,yatak konforunda misler gibi
10 gün sonra birde smir testide yapılmıstı oda bu hafta annem alıcak hepsi cıkınca doktora göstericem
bu arada bugun birşey okudum kk da yumura deliyorlar ya lakoskopiyle pkolular için doktorum banada hem kistimi allcak hemde yumuralıklarını delicem kistler yok olsun die demişti
bugun okudum bir ksadında işe yaramıss
gebe kaldımı bilmiyorum ama adetleri düzene girmiş kistlerde yok olmuss
sağol cnm bende iyiyiim
hadi inş dünürcüümm
üzülme cnm yaa bak bende bugun hormon testlerimi aldım
eskiye nazaran yani 2 ay önce cok yüksekti bugun ki değerler cok normal gözüküyor
doktora gösteicem ama arada cok fark var cok şükür iyi gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?