Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çıkamadım allahtan tek sayfaydı yoksa ne olurdu bilemiyorum nereye yine erkenden?

saol birsenim ben iyiyim sen nasılsın

saol kuzu ben iyiyim sen nasılsın?
bende iyiyim cok şükür cnm

olmamı beeee alsana öpcük

iyi negüzel gönlünce gez canım
sen bilirsin vebal taşımak istemedim ...
evanur ile seti bascaz hoyttttt diye dalcaz gel sende :) saç baş girelim

saolasın canım
aaa benide bekleyin valla olmaz carolini bi tepe takla edelim

kızlar sabah erken kalkmam lazım,ayrıca çokda uykum geldi,ben çıkıyorum,görüşürüz,rica ediyorum fazla yazmayın,okumak çok zor oluyo,okumadanda içim rahat etmiyo,merake diyorum hepinizi.

bende iyiyim cok şükür cnm

olmamı beeee alsana öpcük
allah daha iyi etsin buarada başka tahlillerinde vardı sanırsam nezaman çıkıcak
kızlar sabah erken kalkmam lazım,ayrıca çokda uykum geldi,ben çıkıyorum,görüşürüz,rica ediyorum fazla yazmayın,okumak çok zor oluyo,okumadanda içim rahat etmiyo,merake diyorum hepinizi.

sen merak etme ben sana anlatırım sen çıkıyon diye yazmıyalımmı kuzu
neyse öpüyorum seni

kız valla ağrımı sordunu görmedim heralde ama artık geçenki gibi değil sadece fazla ayakta kalıp iş yapınca dolaşırken ağrı oluyo oda normalmiş heralde

allah daha iyi etsin buarada başka tahlillerinde vardı sanırsam nezaman çıkıcak

sen merak etme ben sana anlatırım sen çıkıyon diye yazmıyalımmı kuzu
neyse öpüyorum seni
10 gün sonra birde smir testide yapılmıstı oda bu hafta annem alıcak hepsi cıkınca doktora göstericem

bu arada bugun birşey okudum kk da yumura deliyorlar ya lakoskopiyle pkolular için doktorum banada hem kistimi allcak hemde yumuralıklarını delicem kistler yok olsun die demişti

bugun okudum bir ksadında işe yaramıss

gebe kaldımı bilmiyorum ama adetleri düzene girmiş kistlerde yok olmuss

kız valla ağrımı sordunu görmedim heralde ama artık geçenki gibi değil sadece fazla ayakta kalıp iş yapınca dolaşırken ağrı oluyo oda normalmiş heralde
canım hatırladığım 2 kere sordumda olsun gözünden kaçmıştır
iyi olmana sevindim dikkat et kuzuyada kendinede canım

ay hadi hayılısı canım
inşallah dediğin gibi sanada şifa olur aslında derinimde yaptırsa keşkem onunda varya kistler
allahım yardımcımız olsun

hadi sanada iyigeceler canım kendine iyi bak bende kaçıyorum kızlar kendinize iyi bakın

ebrar ablacım banu ablacım selinacım kardelencim waycım unuttuğum olduysa kusura bakmayın ne olur hepinize teşekkür edeerim kıl payı kaçırdım gene yawwwwwwwwwwwww
saolun allah razı olsun
Valla canım hiç karşılamaşamaz olduk.Güle güle otur canım evinde mis gibi olmuştur.

Sevindim canım biz sana zaten söylemiştik inşallah kendiliğinden gelir minnoşun.

Kolay gelsin canım kendine iyi bak.

diğer oda soğuk diye,yanıma aldım pc yi,baş köşede,tekli koltuğuda çevirdim,yatak konforunda misler gibi
ohh keyfin yerinde birde kahve aldınmı tamamdır canım.

İnşallah canım faydası olur ama bir doktorla kalma araştır bakalım.

daha iyi olur canım sonuçların inşallah hadi bakalım dünür öncelik senin sen bi doğur arkandayım nsen ne doğurursan ben aksini doğurayım ki becerip dünür olalaım öptüm ha bi sorum var yaaa bu klomen baş ağrısı yapıyomu bilen varmı ben bu ilacı içmeye başladım başlayalı baş ağrısı çekiyom ama çok ağrıyo vallla bilen varmıııııııı

günaydın canlarr...nasılsınız bakalım? dün akşam keçiboynuzu kürü başladım.. hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…