ohh çok şükür semoşum allahım daha iyi etsin
bulantılarda geçer inşallah nekadar var dikişe canım ?
ben aynıyım değişiklik yok
malesef merak etmekle kalıyoruz
canım 14 martta kontrolüm var, rabbim nasip ederse 25 martta dikişim olacak. patronlada konuştum, bekleyecek beni. dikişten sonra işe gelmicem.
benim bildiğim sevtuna eşi izin vermiyormuş, kendini üzüyorsun diye. galiba biara gelemeyecekmiş.
aa çok az kaldı desene hadi hayırlısı semoşum
patronundanda allah razı olsun yatman iyi olucak kuzum
buarada arkadaşlar sana soruyolardı bişey yaptınmı nasıl hamile kaldın diye anltırsan seviniriz canım
canım biliyorsun 2 ay diyet yaptım. sanırım onun etkisiyle kafamdan da atmış oldum o iki ay. kendimi sırf kilo vermeye sarmıştım. 10 kiloda verdim. birde hamile kaldığım ay ovulasyon testi aldım. çift çizgi çıktı gün ve dvam eden 3 gün denedik. ama rabbim büyük aşılama oldum, tedavi oldum olmadı, ara verdiğimiz zaman oldu.İnşallah en kısa zamanda topicde herkes hamile kalır.
Yok canım ben geçen sene yapmıştım.inşallahhh bakalım...yenimi başladın sen?
Allah tamamına erdirsin canım kız 2 ayda nasıl verdin 10 kilocanım biliyorsun 2 ay diyet yaptım. sanırım onun etkisiyle kafamdan da atmış oldum o iki ay. kendimi sırf kilo vermeye sarmıştım. 10 kiloda verdim. birde hamile kaldığım ay ovulasyon testi aldım. çift çizgi çıktı gün ve dvam eden 3 gün denedik. ama rabbim büyük aşılama oldum, tedavi oldum olmadı, ara verdiğimiz zaman oldu.İnşallah en kısa zamanda topicde herkes hamile kalır.
ben çıkıyorum canlar,görüşürüz.
bizim dileğimiz anne olmak..millet bebeği olmuşta bebeğini dövüyo..
sonrada Allah rızası için yardım diliyor...neler var hayatta yaa
sağol dünürüümdaha iyi olur canım sonuçların inşallah hadi bakalım dünür öncelik senin sen bi doğur arkandayım nsen ne doğurursan ben aksini doğurayım ki becerip dünür olalaım öptüm ha bi sorum var yaaa bu klomen baş ağrısı yapıyomu bilen varmı ben bu ilacı içmeye başladım başlayalı baş ağrısı çekiyom ama çok ağrıyo vallla bilen varmıııııııı
sağol canım inşallah faydası olurValla canım hiç karşılamaşamaz olduk.Güle güle otur canım evinde mis gibi olmuştur.
Sevindim canım biz sana zaten söylemiştik inşallah kendiliğinden gelir minnoşun.
Kolay gelsin canım kendine iyi bak.
ohh keyfin yerinde birde kahve aldınmı tamamdır canım.
İnşallah canım faydası olur ama bir doktorla kalma araştır bakalım.
garibiim sağol bebikimmallah iyilik versin canim..bende iyiyim iste cok sukur canim
haklisin canim yaa,biz 2 yil oldu evleneli,korunmadikta hic..tedaviyede yeni basladik.o yuzden sanirim acelemiz..ama doktor cok önemli,para kazanmak icin surekli test,kontrol,tup bebek vs yönlendiriyorlar..kadin doktorum 1 ay icinde 2 defa tiorit testi yapti bana..ev doktorumuz ise degerler cok normal diyor.:26:birinin dedigini biri tutmuyor istee..ama doktorun motive etmesi cok önemli,allah iyi doktorlar ile karsilastirsin hepimizi
kusmedigine sevindim canim.iyiyim cok sukur bende,yasayip gidiyoruz iste
ben geldim,simdide sen yoksun canim yaadun disarda islerim vardi biraz gelemedim cok
allah arkadasinin yardimcisi olsun..cok zor bir durum,ne konusmaya gelir nede yorum yapmaya böyle konular,allah sabirlik versin arkadasina..bir imtian hayat isteama sevgi konusunda sana katilamayacagim canim..BIR KALPTE IKI SEVGI OLMAZ tatlim..insanin kalbinde farkli cok sevgiler olur,anne,baba,kardes,vs gibi..ama ayni duygu ile iki sevgi olmaz tatlim..allah arkadasinin esini hidayete erdirsin,ne diyeyim
evet canim cok haklisin,doktorun motivesi cok önemli..motivasyon kiran bir doktor oldumu insan kendini carsiz ve ümitsiz hissedebiliyor malesef
allah razi olsun canim,öncelikle sizler rahatlattiniz beniama bir dokturun agzindan duymak ta insani cok etkiliyor
yatili misafir olunca cok zor oluyor durucum,insanin duzeni degisiyor..ama saglik olsun misafirde guzel oluyor,tum --lerine ragmen..sen iyi olda musait oldugunda gelirsin tatlim
ohhhhh,masallah degmeyin kardelenin keyfineepasa keyfi valla,sefan olsun
evet ebrarim,moral veren doktorlarda var,umitvar olmamiz gerek yaniiicalisiyoz emmeee allah'in taktiri artik..rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin..sen nasil oldun canim?karsilasamadik bu aralar
senin adina cok sevindim canim..insallah hayirlara vesile olsun laparoskopin
insallah banucum insallah:
canim hayirli olsun kurun,hayirlara vesile olsun insallah........
kizlar kayradan ve pelinden haber alan varmi?merak ettim yaa:26::26::26::26:
sevtunumda gelemiyorözledim yaaa insallah bir an önce iyilesirde gelir aramiza
yetercim esin bugun ameliyat olacakti dimiii,insallah guzel gecer ameliyati,rabbim sifa versin
derinimizinde esi bir an önce yaptirsa pc yine aramizda olsa.............
Yok canım ben geçen sene yapmıştım.
Allah tamamına erdirsin canım kız 2 ayda nasıl verdin 10 kilo
malesef öyle canım naparsın buda bizim kaderimiz
allah akıl fikir versin öylelerine
selam şekerim nasılsın?meraba
hayır bide savunuyolar biliyomusun...
nesini savunuyolarsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?