Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Allah kucağına almayı nasip edtsin canım napıcan şimdi bu zorlukları çekicen birde miden bulanınca haşlanmış patates ye iyi geliyomuş.

Aminnnnnnn canımmm

[
Okudum canımmmmmm

Ey yuce Allah’im. Sen rahman ve rahimsin. Senden baska bir rab yok. Kapina geldim hatalarimla, kusurlarimla. Beni kapindan bos dondurme. Cok sikintadayim. Vesvese, gam ve keder beni bogmakta. Aksamlari uyuyamiyorum. Her seferinde korkuyla uyaniyorum. Ne olur allah’im beni rahatlat. Bana yardim et. Muhakkak herseyde bir hayir vardir. Bu yasadiklarimdada insallah. Sen herseyi bizden daha iyi bilensin. Bizlere ne hayirli ise onlari nasip eyle. Bizlere sabir, iman nasip eyle. Bizlere hidayet eyle. Bizim hicbirseye gucumuz yetmez, ama senin herseye gucun yeter. Sen diledigine verir, diledinden alan, dilediginide yok edensin. Bizlerede yuru dedigin kullarindan eyle. Hepimizin duasin kabul eyle. Amin
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve alihi sahbihi ve sellim. Habibin askina, Ya rasul Allah. Bana yardim et. Amin

h.g cnmm nasılsıınnn
sagol canım sen nasılsın dün cıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın kızlar
Iyiyiz sen nasılsın akşama neler yaptınız kızlar
sagol canım sende iyisin İNŞALLAH
hayırlı akşamlar... iyiyiz sen nasılsın bakalım???
bende iyiyim hamd olsun içime bi sıkıntı cöktü hayırdır İNŞALLAH
selam kızlar nasılsınız...ben bugun tahlil sonuclarımı aldım herşey normalmış allaha şükür yarında rahim agzındki yaramı dondurcak doktorum ondan sonra hayırlısyla hamile kalırım inş...
gözün aydın pelin cok sevindim sonucların temiz cıkmış İNŞALLAH yakında hamile kalırsın tüm isteyenlerde İNŞALLAH
cok şükür cok sevindim amaliyatın güzel gecmesine

sen nasılsın bagnu
aleynam naber kuzu?buara yoğunsun galiba
abla bende iyim hamd olsun kırmızı lekelerim var olmadı galiba bu ayda ALLAHımdan umudumu kesmiyorum tabi ALLAH ol dedimi olur İNŞALLAH banada ol der
hayırlı olsun garip tedavin
cok sevindim arkadaş ugruyodu arada buraya gercekten cok sevindim ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH
AMİN AMİN AMİN
capaya nereye gidiyosun ela bulant beye gitmiyomusun daha gözün aydın sonucların temiz cıkmış
AMİN AMİN AMİN

ALLAHIM kabul et YARABBİM

ay kızlar içime bi sıkıntı düştü hayırdır İNŞALLAH

ABLA ANATOLYA AŞILAMAMI YAPTIRCAKTI BU AY YOKSA TAKİP Mİ AKLIMA GELDİ SENİN HABERİN VARDIR NASIL İYİMİ SON DURUMU NE MERAK ETTİM

ablacım banu okumuş ekleyiverdim.eksik varsa ben okuyabilirim abla sen yazarsın ben bi ara bakarım okurum canım haberin olsun.şansa bırakmayalım haber veremeyenler giremeyenler vardır.dua yarım kalmasın.

..............................................

Son düzenleme:
kuzu,sağlıklı hamilelikte öyle olurmuş,maşallah diyelim,isorunların giderek daha rahat geçir inşallah hamileliğini
demin gene konuştuk canım,sabah aradığımda,narkozun etkisindeymiş,rüya mı gördüm diye aradı beni
rahimdeki perdeymiş ve kesilmiş şükür,şimdi iyi maşallah,neşeside yernde gibi
amin amin amin

aleyna cım,bu kadar erken leke gelmesi tutmadığını göstermez canım,acaba senin miniş çok hızlı çıkıp,yerine mi yerleşiyo?
hemen neden kötü şeyler düşünürsün bilmem ki?

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

kardelen5233 semraozsoy aysudem_
semracım,aysude cim,selam

selam kızlar nasılsınız...ben bugun tahlil sonuclarımı aldım herşey normalmış allaha şükür yarında rahim agzındki yaramı dondurcak doktorum ondan sonra hayırlısyla hamile kalırım inş...

herşeyinin normal olmasına sevindim inşallah meleğin hayırlısıyla gelir canım

Bacıcım ben dün banyo yaptım ama damla damla gelince bu gün'e bıraktım misafirlerimi de az önce yolcu ettim..1.2 saat içinde abdest alıp okuyacağım bilgin olsun okundu yazabilirsin dilersen

lagrima canım merhaba sen nasılsın yaramaz bir durum yoktur iyisindir inşallah..ben bir yandan ortalık topluyor bir yandan arada f5 yapıp gelene gidene bakıyorum henüz geçmişe giremedim.

evet canım bu hafta sonu evimdeyim inş bundan sonra bol bol görüşecez tatlım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi bakmadım hiç baksam içinden cıkamam biliyorum
canım benim nasılsın...bebişin nasıl iyidir inş
dualarım kayramla cok gecmiş olsun allahım şifasını versin bendende selm söylersin kardelencim...
canım gecti gitti zaten bugun yaramı dondurdu doktor allaha şükür acımadı kırk gün sonra ikinci seans icin yine gitcem bebek işine ara vermek zorundayım hayırlısı olsun napalım....
cok sevindim canım sympathique arkadaşımızı tebrik ederim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş...
amin canım amin cok güzel bi dua okuken duygulandım ellerine saglık...
canım inş bu sefer hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın dualarım seninle...
amin canım rabbim inş sesimizi duyar dualarımızı kabul eder...
cok sagol canım ...amin inş hepimiz hamile kalıp hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarız...

görüşürüz canım

selam duru cum,hoş geldin.
yeterin eşi ameliyat olmuş,başka bi bilgimiz yok henüz.

Selam tatlım hoşbuldum,yeteri az önce topicte gördüm ama farketmedi sanırım yazdığımı.Ameliyat inşallah iyi geçmiştir.
Sen nasılsın akidem sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah ?

ben ayetel kürsileri bugun okuycaktım ama yarayı dondurduktan sonra benden akıntı gelmeye başladı okuyamıycam canım cok üzgünüm kusura bakma hatta 15 gün beni mazur görün cok istiyodum ayetel kürsilere katılmak... böyle olcanı bilsem onceden okurdum inanki mesajda attım sana ama görmemiş olabilirin diye burayada yazayım dedim benim yüzümden aksaklık olmasını istemem öpüyorum seni tatlım kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…